Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sebik__lg Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2011 21:12    #10371     Sufler - Porady do gry - save fm 08 podstawa baza danch
Mam niemal identyczny problem. Wszystko zgrałem jak należy i na drugim kompie wyskoczył ten komunikat. Zagrałem bo patrze a tu zbytnio nic się nie zmieniło (po za nazwami zawodów np. LIGA BBVA). Zagrałem 3 mecze zapisałem save wczytałem na moim kompie, ale gra tak jakby nie widzi już zmodyfikowanej bazy danych. Co teraz zrobić?

yankes750 Partyzant

ponawiam moją prośbę o polecenie zawodników do reprezentacji.
znalazłem już kilku młodych zawodników ale ciągle mam problemy z jedną pozycją
Prosze o polecenie jakiegoś piłkarza do reprezentacji:
sezon 2012/2013 gram w eliminacjach do MŚ
FM 2011 patch 11.2.1
na pozycję:
ŚPO - tu mam najwiekszy problem z ta pozycja, nie musi byc mlody, byle by zagrał na MŚ,
N- jakiś młody, nie parzyszek i nie kucharczyk
ŚO - też jakiś młody, góra 24 lata ale żeby dawał radę zagrać w kilku meczach

Wichura Partyzant

17.02.2011 17:49    #10373     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Mam problem jakis tydzien temu wyslalem 2 talenty mianowicie Kube Szumskiego i Michała Żyre dlaczego nie zostali wstawieni czy wstawienie talentów od czegoś zależy np.talent nie spodobal sie komuś tam itp.Prosze o szybką odpowiedz.Z góry dzięki

robson69 Partyzant

Witam
Niestety u mnie ten sam problem sie pojawia. Reinstalacja nic nie pomogła. Udalo sie komus pozbyc tego bledu. Dodam ze to tylko na jednym save na innych dziala bez problemu.

robson69 Partyzant

Witam
Niestety u mnie ten sam problem sie pojawia. Reinstalacja nic nie pomogła. Udalo sie komus pozbyc tego bledu. Dodam ze to tylko na jednym save na innych dziala bez problemu.

pawelbarca1993 Partyzant

[quote2=vivaldi9][quote=Enfant terrible]Chciałbym spróbować gry w bundeslidze, a rzadko grywałem w Niemczech ( a nawet bardzo rzadko) i niezbyt się orientuje w realiach tej ligi. Jako że chyba najbardziej interesuje mnie gra Borussia Dortmund stąd moje pytania: czy polecacie ten klub, dlaczego tak, dlaczego nie i interesuje mnie bardzo początkowy budżet transferowy . FM 11 patch 11.2
Z góry dzięki [/quote]
Borussia jest w porządku. Ma bardzo młody perspektywiczny skład. Bardzo dużo talentów jak chociażby Mario Gotze, świetny chłopak;)
Budzet początkowy jest bodajże 800 tys.zł (tak tak troche mało) ale po zagraniu dwóch,trzech sezonów można niezłą ekipę sklecic:D
Pozdro![/quote2]
ja jak zaczynalem grac to mialem budzet na transfery (jesli o ten ci chodzi) w granicach 6mln euro, wiec tragedii nie ma. mozna kilku mlodych zdolnych pilkarzy dokupic. co sie tyczy samej druzyny, to moge Ci ja tylko polecic. sklad mlody, ale juz w tym momencie bardzo dobry. w pierwszym sezonie, przy dwoch niedrogich transferach nie mialem problemow z wygraniem bundesligi
"Seny, pit i collons!"

Karol15ea Partyzant

16.02.2011 22:59    #10377     Sufler - Porady do gry - Zmiana wyniku po meczu, pomocy !
Witam,
Ostatnio spotkałem się z pewnym problemem. Gram sobie multiplayera z kuzynem i zaczęły dziać się dziwne rzeczy, mianowicie:
Gram sobie mecz ligowy, pokazuje mi ze wygrałem 5:0 spotkanie, wszystko ładnie pięknie, rozmowa pomeczowa, statystyki wszystko to co zwykle. Daję kontynuuj patrzę i pokazuje mi że remisowałem 1:1. Podobnie było kiedy oglądałem mecz kuzyna, tak jakby leciały 2 różne mecze, on widział inny wynik, ja inny, a jeszcze innym wynikiem skończył się mecz. O co tutaj chodzi ? Tak samo w sytuacji gry wygrałem 2:0, daje kontynuuj i pokazuje że było 2:1.

Proszę Was o pomoc ;) Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi !

zaskroniec Partyzant

16.02.2011 22:44    #10378     Sufler - Porady do gry - wzrost reputacji
Witam!
Od razu zaznaczam, że NIE MAM POJĘCIA na jakiej działa to zasadzie, ale myślę, że to co napisze okaże sie pomocne.

Do rzeczy:
Sprawdziłem z ciekawości moją reputacje : gram Wisłą. Aktualna reputacja to 6185, właśnie rozpoczął się sezon. Moje "osiągnięcia , to :
2 Mistrzostwa polski, 1 puchar polski(+1x półfinał) , 1 superpuchar polski (+1x finał) europejskie osiągnięcia to:
1 sezon - ogranie 2 słabiaków w LE,( w tym Dinamo Tiblisi 12-2 w 2-meczu , i finlandzki inter 9-1 w dwumeczu) po czym odpadnięcie w 4 rundzie z palermo(5-3 w dwumeczu), drugi sezon, to bezproblemowe przejście eliminacji LM (w barażach 2-1 z APOELEM), grupa Celtic , Real i Panathinaikos, na koniec 4 pkt (wygrana i remis z Celticiem) po czym przegrana z Bayernem w 1/16 LE.
Teraz na początku 3 sezonu zapewniłem sobie awans do LM, w 4 rundzie ogrywając Club Brugge (8-2 w dwumeczu).
Wyniki są niczym, w prównaniu do twoich , ale:
- zatrudniłem kilku fachowców na pozycje : skaut, fizjoterapeuta, trener bramkarzy i trenerów (juniorów i pierwszego zespołu) moje "rezerwy" raczej nie mają problemów z ogrywaniem kolejnych rywali.
- Za mojej kadencji przyszło kilku wartościowych graczy (talentów i "newgenów".)
- W statystykach menedżera mam 100% zarządzania finansami, 70% zaangażowania w prace , i bodajże 1% kontaktu z mediami ( asystent power)
Wybudowałem akademie piłkarską i rozbudowałem baze treningową.
Inne liczące się kluby polski, też raczej sobie nie radzą (chociaż Lechowi udało się ściągnąć jednego z najlepiej zapowiadających się piłkarzy brazylijskich (newgena))

Śmiem twierdzić , że sprowadzanie wartościowych członków sztabu i piłkarzy, zwiększa reputacje.

lukist Partyzant

16.02.2011 16:56    #10379     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
siema ma problem gram lechem w fm11 i w lidze mistrzów gram wyszlem z grupy, w lidze wszystko wygrane ale mam problem bo mając 75% pos. piłki, ~25 strzałów na mecz i w tym polowa celne strzelam 1-2 bramki. gram taktyka 4-4-2 w tym środek pola gra ofensywnie, praktycznie nie tracę bramek ale martwi mnie bramkostrzelność a napastnicy maja wysoka skutecznosc

blackluk Partyzant

16.02.2011 15:56    #10380     Sufler - Porady do gry - Problem z koncentracją
Witam po kilku sezonach zaobserwowałem że u niektórych zawodników, a szczególnie u napastników drastycznie spada mi poziom koncentracji. Możecie coś doradzić? Wiem ze za ten aspekt odpowiada trenig defensywny pytanie tylko czy mam go na stałe umieścić w reżimie dla danego gracza? Na jakim poziomie jeśli mowa o napastniku? Byc może jest jakiś inny czynnik o którym nie wiem, który powoduje ten spadek proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution