Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

91adasko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.02.2011 16:02    #10351     Sufler - Porady do gry - Poblem Fm11 z Win 7
siema mam taki problem zmieniłem Windowsa xp na win 7 i nie działa mi fm 11

wyskakuje mi taki błąd

mam nadzieje ze mi pomożecie

GG 5696837

igix11 Partyzant

21.02.2011 14:43    #10352     Sufler - Porady do gry - Wielki probelem z tabelą
Witam!

Piszę do was z problemem który mnie boryka jakiś czas, otóż, zauważyłem u siebie brak tabel ligowych. Gdy otwieram obojętnie jaką tabelę ligi, nie ma nic. Proszę o pomoc, skórkę zmieniałem, a chciałbym uniknąć odinstalowywania gry.
Z gory dziękuje i pozdrawiam

Początkujący Manager :)

Gallacher Partyzant

Witam wszystkich.Panowie mam problem , a mianowicie jak w temacie - wypłata dywidend akcjonariuszom.Ostatnio sprzedałem sporo piłkarzy za spore sumki i cieszyłem się że za tych sprzedanych graczy będę miał środki na obrót zespołu lecz pod koniec Islandzkiej Ekstraklasy ( bo w taką gram ) dostaje informację że zostało mi zabrane sporo odnośnie tej wypłaty dewidenda... Jak myślicie jest to możliwe by chociaż tak dużo mi nie zabierali ? Owszem dorobiłem się sporego budżetu mojego klubu ale co roku gigantyczne sumy spływają z mego klubu :( proszę o pomoc
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

elsiete92 Partyzant

20.02.2011 19:11    #10354     Sufler - Porady do gry - Brak ofert za zawodników..
i w tym problem, że nawet za tych najlepszych nie dostaje ofert a podglądając listę zainteresowanych widzę grubo ponad 10 klubów. co by nie było to wielki błąd tej gry widząc transfer Krivets'a za około 10mln€ ;O a sam nie mogę sprzedać bardziej wartościowych zawodników za mniejsze sumy. myślałem, że z nowym patchem błąd minie ale się myliłem, jeszcze poczekam do następnego okienka :)

elsiete92 Partyzant

20.02.2011 18:43    #10355     Sufler - Porady do gry - Brak ofert za zawodników..
Witam. Nie wiem czy to ja mam problem z grą czy tak już jest w FM11 - mianowicie gram słabszą drużyną i zazwyczaj promuje zawodników, bywa tak, że całą podstawową "11" są zainteresowane jakieś kluby nawet publicznie dają do zrozumienia, że za wszelką cenę ściągną tego zawodnika do siebie.. lecz przychodzi okienko transferowe a ja nie dostaje żadnych ofert a gdy sam chce sprzedać zawodnika ustalam jego cenę np. 2x wyższą od rynkowej to dostaje ofertę z ceną rynkową co jest dziwne patrząc na to jakich transferów dokonują inne kluby..

mam taką politykę zazwyczaj sprowadzam zawodników za free bądź małe sumki, gdy się sprawdzi to robię świetny interes i promuje innych aż do skutku tj. coraz lepsi zawodnicy w kadrze. jednak w takich okolicznościach nie jestem w stanie za wiele zarobić. w FM10 z tego co pamiętam nie miałem takich problemów a wręcz przeciwnie, dostawałem coraz większe oferty gdy odrzucałem poprzednie..

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

20.02.2011 15:09    #10356     Sufler - Porady do gry - Problem z celnością
Oko_90 - nie gram co prawda w FMa 2011, bo ciągle coś się psuje przy instalacji, ale w Fmie 2010 miałem Aguero w Manchesterze. Myślę, że w Twoim przypadku problem leży w żle dobranej parze napastników. Zarówno Aguero, jak i van Persie to typowi dryblerzy lubiący rajdy z piłką w kierunku pola karnego i indywidualne akcje, często zakończone strzałami zza pola karnego. Moja rada:
przesuń Aguero na pozycję OPŚ (jeśli masz takową w taktyce), ustaw go jako schodzącego napastnika, daj mu cześte rajdy z piłką, częste podania prostopadłe i czasami strzały z dystansu. Aguero to nominalny snajper, ale równie dobrze radzi sobie jako OPŚ, a według mnie nawet lepiej, bo na tej pozycji wykorzystuje cały swój potencjał. Obok van Persie'go ustaw jakiegoś typowego odgrywającego (kogoś w stylu Adebayora) lub łowcę bramek. Aguero na OPŚ i van Persie jako kompletny napastnik będą absorbować obrońców rywali, dryblować, podawać i przeprowadzać akcje indywidualne, a drugi napastnik zapewni Ci sporo goli.

P.S.- Rozważ też opcję rainfall248. Wpływ presji na grę napastników jest naprawdę duży. Sprawdż jak poradzą sobie Aguero i van Persie, kiedy nie dasz im ani "oczekuję zwycięstwa" ani "oczekuję dobrej gry".
Darkness... for me is where I shine

rainfall248 Młody aktywista

20.02.2011 14:46    #10357     Sufler - Porady do gry - Crush Dump ogromny problem.
Szczerze wątpię, że Crash Dumpy leżą tylko po stronie FMa.
IMO jest konflikt na linii: gra - twój komputer.
Może to wina parametrów kompa - chociaż to mało prawdopodobne, bardziej oprogramowania i systemu jakiego używasz? Może jakieś aplikacje na dysku przeszkadzają.
Takich problemów jest mnóstwo, poszukaj w necie.
Próbowałeś w ustawieniach wyłączyć/włączyć "Kompresuj zapisane gry" (chociaż raczej to nie pomoże)?
Gdzieś przeczytałem, że pomocne może być usunięcie plików z: [quote]C:Documents and SettingsPCMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011crash dumps[/quote].
Spróbuj odpalić save na innym kompie, zrobić format/defragmentację u siebie.

maciej325 Partyzant

20.02.2011 13:44    #10358     Sufler - Porady do gry - Crush Dump ogromny problem.
Witam i zawracam się w imieniu mego brata, który ma ogromny problem jakim są Crush dumpy. W jego bardzo dobrej karierze występują często liczne crush dumpy. Gra wyłącza się i wczytuje od poprzedniego seavu. Dziś napotkaliśmy problem poważniejszy gry nie dało się zapisać a po tym zrobił się backup danych, i gra się wyłączyła. Po ponownym włączeniu gry nie działały nawet backupy. Po zresetowaniu kompa, seavy buckup otworzyły się i wszystko było w normie. Usunełem stare zepsute seavy i zapisałem grę na nowo. Co zrobić by nie pokazywały się tak liczne crush dumpy i czy może być to winą jakiegoś robaka lub wirusa?

bajus Partyzant

20.02.2011 12:47    #10359     Sufler - Porady do gry - Problem z celnością
mi się wydaje, że w FM 11 jest z tym problem, gdyż dużo osób to pisze. Sam też tak czasem mam. Spróbuj w przygotowaniach przed meczem ustawić poruszanie się w ataku, i dla swoich napastników ustaw trening indywidualny na wykańczanie akcji. Może to pomoże

Oko_90 Partyzant

20.02.2011 12:41    #10360     Sufler - Porady do gry - Problem z celnością
Witam, gram Arsenalem i od dłuższego czasu zmagam się z ogromnym problemem. Moi zawodnicy oddają po 20 strzałów w meczu ale tylko 4-5 jest celnych. Mecze w których mam ponad 70% posiadania piłki często przegrywam lub remisuje, bo tracę bramki po jednej z niewielu akcji przeciwnika. Wszyscy zawodnicy mają ustawione strzały z dystansu na rzadko, a także w rozmowach z nimi zalecam im przestać prób z dystansu. Napastnicy z najwyższej półki: van Persie+Aguero, a mimo to zdobycie bramki graniczy z cudem. Ma ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution