Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bugi42 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.02.2011 17:28    #10331     Sufler - Porady do gry - XML Parsing Error
...

kozi2448 Partyzant

24.02.2011 17:17    #10332     Sufler - Porady do gry - XML Parsing Error
mam problem przy uruchamianiu meczu wyskakuje mi xml parsing error i nie wiem co mam zrobic

xxxDymaxxx Partyzant

24.02.2011 13:34    #10333     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
Witam mam pewien problem:
otóż planuję powrócić z łatki 11.2 do łatki 11.1 głównie ze względu na problem związany z 'niezapisywaniem taktyk'. Jednak pojawia się problem - po odinstalowaniu gry,usunięciu wszystkich folderów, tych ukrytych także, przeczyszczeniu rejestru 2 programami gdy zainstaluje grę i chce zainstalować patcha 11.1 pisze mi, że moja wersja gry jest aktualniejsza nich łatka....
Co z tym fantem zrobić? Wygląda na to, że gdzieś jakiś śmieć się zachował jednak przeszukiwałem cały dysk w poszukiwaniu plików od fma i nie znalazłem nic więcej oprócz tego co usunąłem....Czy może czekać na łatke 11.3 bo ponoć ma wyjść na dniach?

kumpel1908 Partyzant

Witam , mam windows 7 na notebooku . Po zainstaowaniu gry , wgraniu skina na netbooki , gdy uruchamiam gre wyskakuje mi komunikat ze nie mozna uruchomic programu poniewaz nie znaleziono saAudit2005MT.dll . Sprobuj ponownie zainstakowac program aby naprawic ten problem . Wie ktos moze o co chodzi ?

Guezmir Młody aktywista

Gra daje handicap druzynom o nizszej reputacji, zeby stawialy wiekszy opor. Problem w tym ze czesto radza sobie az za dobrze.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Enfant terrible Partyzant

Ja gram zawsze na dużej bazie danych z grywalną ligą brazylijską ... ale raczej na samej dużej bazie danych powinien być.

A co do Alaby to lewa obrona to był bardziej wymysł van Gaala, bo na tej pozycji były wówczas spore problemy. Zresztą w przypadku młodych zawodników często zdarzają się zmiany pozycji. np. Thomas Kraft był ponoć kiedyś napastnikiem ...

techniczny Młody aktywista

Dzięki za wszystkie rady. po 10 kolejkach jestem na 10 miejscu. spodziewałem się lepszego rezultatu, ale przynajmniej dobrze że nie jestem w strefie spadkowej. grajki coś tam ugrywają jak im się zachce, ale zazwyczaj po jednym dobrym meczu, np. zbombardowanie Wisły Kraków 5:3, przychodzą 2 fatalne występy i przegrywają 0:3 z ogórami. Problem stary jak świat, wiem, i ilu FM-maniaków, tyle rad. Trzeba będzie chyba z niektorymi kopaczami się pożegnać w przerwie zimowej, bo jak im się nie chce, to droga wolna, a tak ich urządzę, że będę wybierał tylko oferty z niższych lig, najlepiej czwartej :D Bo nadal mam cichą nadzieję na grę w Lidze Europy.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

23.02.2011 14:03    #10338     Sufler - Porady do gry - trening
Kazimir- Skoro możesz ich wrzucić do treningu seniorskiego, to w czym problem? Przecież trening juniorski i seniorski, jeżeli są tego samego typu, np. TUG zazwyczaj różnią się tylko intensywnością. Wrzuć juniorów do seniorskiego i zmień intensywność na średnią i masz to samo.

P.S. Z tego co pamiętam trening juniorski po prostu działa tylko na graczy z kontraktem juniorskim. Zrób save'a sprowadź jakiego 15 latka, podpisz z nim kontrakt juniorski i sprawdź czy będziesz mu mógł dać trening juniorski.
Darkness... for me is where I shine

swimi Partyzant

23.02.2011 13:29    #10339     Sufler - Porady do gry - pytanie
[quote=Kazimir]A jaka role im zasugerowales w kontrakcie? Jezeli Junior, to nie powinno byc problemu. Jezeli wyzsza, to marudzi bo go oszukales.[/quote]
Ustawiam im młody talent lub junior

Kazimir Partyzant

23.02.2011 13:14    #10340     Sufler - Porady do gry - pytanie
A jaka role im zasugerowales w kontrakcie? Jezeli Junior, to nie powinno byc problemu. Jezeli wyzsza, to marudzi bo go oszukales.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution