Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

swimi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2011 20:38    #10321     Sufler - Porady do gry - Pasożyty w rezerwach
Postaraj się go zniechęcić do swojej osoby i klubu w rozmowach indywidualnych. Ja też miałem taki problem i po pół roku nękania zawodnika rozwiazałem z nim umowę bez odszkodowania.

buczek93 Młody aktywista

25.02.2011 20:27    #10322     Sufler - Porady do gry - Pasożyty w rezerwach
To znowu ja i moje problemy w Interze. Mam w rezerwach pasożyta z BARDZO WYSOKIM kontraktem (6.5 mln euro, więcej zgarnia tylko Eto'o [kolejna pomyłka], Hamsik, Julio Cesar, Diego Milito, Maicon i Cambiasso oraz Sneider - wszyscy ci kopacze są dla mnie ważni i stanowią szkielet teamu). Problem w tym, że pasożyt siedzi bez gry w Interze już od ponad roku (ostatni sezon przesiedział na wypożyczeniu w Sunderlandzie). Proponowałem mu rozwiązanie kontraktu, ale przy takiej kwocie odszkodowanie za 2 lata pozostałego kontraktu znacznie przekracza moje możliwości. Chciałem wypożyczyć - nie jest zainteresowany. Chciałem sprzedać, nawet za 10% wartości - brak chętnych Oo. Nie wiem co z pasożytem zrobić, bo nie gra a kasy ciągnie w 3 rzycie. Do tego muszę co miesiąc odprowadzać półtora miliona euro jako spłata długu, więc jego kontrakt jest mi potrzebny tak jak topielcom na dziurawej łodzi blok cementu. Mam siedzieć i czekać aż mu się odwidzi czy co?

wilq1993 Partyzant

25.02.2011 19:42    #10323     Sufler - Porady do gry - bramkarz a jego gra głową
siemano:)

mój problem polega na tym, że bramkarze często wybijają piłkę, przed polem karnym, głową. Przede wszystkim robią to nieudolnie, bo podają najczęściej przeciwnikowi, który strzela z 30 metra na pustą bramkę zdobywając gola.

Także często robią to nie potrzebnie, bo mają czas na wybicie piłki chociażby nogami.

I o ile cieszyły mnie takie akcje, gdy robił to bramkarz drużyny przeciwnej, to u swojego bramkarza (Adler) naliczyłem przez sezon 3 takie głupie zagrania.
Ekscentryczność na poziomie 5, opanowanie na 16 - a tu takie rzeczy?

da się z tym coś zrobić? nie spotkałem się w rzeczywistości z takim meczem, gdzie bramkarz przed polem karnym używa(a w zasadzie nie używa:) głowy, a nie nóg. A gdy już tak robi, mógłby chociaż wybijać ją do boku a nie na środek boiska.

Jakieś ustawienia indywidualne, drużynowe, cokolwiek?

pozdro:)

Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

michu kk Partyzant

25.02.2011 18:18    #10324     Sufler - Porady do gry - Jak ominąć mecz w FM 2011
[quote=patryk11]Weź urlop na jeden dzień, problem sam się rozwiąże. [/quote]

dzięki serdeczne :D pomogło :-)

PS, wygrałem ten mecz 3-1 :)

MxLa23 Partyzant

25.02.2011 16:26    #10325     Sufler - Porady do gry - Problem z FM11
Zainstalowalem wczoraj FMa 11 i do czasu pierwszego meczu wszystko ladnie chodzilo. Natomiast po zakonczeniu spotkania i rozmowie koncowej z pilkarzami gdy naciskam spacje lub kontynuuj to zawsze minimalizuje mi FMa i wyskakuje komunikat ze wystapil blad i wiecej mozna sie dowiedziec w crash dump... co mam w takiej sytuacji zrobic?

patryk11 Przodownik pracy

25.02.2011 15:48    #10326     Sufler - Porady do gry - Jak ominąć mecz w FM 2011
Weź urlop na jeden dzień, problem sam się rozwiąże.

michu kk Partyzant

25.02.2011 15:28    #10327     Sufler - Porady do gry - Jak ominąć mecz w FM 2011
Witam.

Mam pewien problem, ponieważ zakończył się sezon, i zacząłem ustalać sparingi, lecz jeden sparing ustawiłem za wcześnie, gdy jeszcze piłkarze byli na urlopach :)
Ja o tym kompletnie zapomniałem, i mam pytanie, czy można to jakoś ominąć ???

Ja jestem przed ustalaniem składu, mam zapisaną gre, sparingu w tym menu sparingów nie mogę odwołać.
Można ten mecz oddać walkowerem ?? albo w jakiś inny sposób ominąć ten mecz.

Proszę o pomoc

EnemY Partyzant

25.02.2011 15:12    #10328     Sufler - Porady do gry - Problem FM 11
Otóż, zainstalowałem sobie wczoraj Football Manager 2011, odpalam grę ładują się różne reklamy sportowe dochodzi do menu i wyskakuję komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją fm.exe" niemal każdy spotkał się z takim komunikatem i wie o co chodzi, co mam zrobić zeby gra chodziła bez problemów ? Mam zainstalowanego NET Frameworka stąd - http://www.micro(...)479ab0d7 oraz Directxa bodajże 11 tego najnowszego. Jestem po formacie komputera od niedzieli i chodzi mi dobrze. Czekam niecierpliwie na pomoc, dziękują z góry.

bialy500 Partyzant

24.02.2011 20:32    #10329     Sufler - Porady do gry - problem z grafika 3d fm11
Ale dam tutaj dla przykładu inną grę w 3D z wyższymi wymaganiami - Lineage 2 i ona mi łądnie śmiga :) nie mam żadnych problemów :P no a FM w 3D meczach mi tnie...

bialy500 Partyzant

24.02.2011 17:43    #10330     Sufler - Porady do gry - problem z grafika 3d fm11
Witam
Mam pewien problem dotyczacy grafiki 3d. Tak więc dotychczas grałem w FM na kompie i wszystko było ok. a jak zainstalowałem FM na laptopie to mecze w 3d strasznie zamulają ;/ (tną się). Nie wiem czemu, laptop parametrami przypomina kompa. karta graficzna 1gb, sterowniki sa najnowsze zainstalowane więc nei wiem skąd ten problem z grafiką...w ustawieniach gry jest wydajność grafiki czy coś takiego i mam tam tylko pół "gwiazdki". prosze o jakies podpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.