Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
27.02.2011 12:23    #10311     Sufler - Porady do gry - Nie mozna rozpoczac nowej gry
Skoro u kolegi działa, to problem leży po stronie Twojego systemu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

turbo0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
27.02.2011 11:19    #10312     Sufler - Porady do gry - Nie mozna rozpoczac nowej gry
Sciagnialem dzisiaj z cmrev.com 4 ligi polskie, wgralem, wybralem nowa gre, wybralem latke z ligami polskimi, i latke z transferami zimowymi, wybralem kraje jakie chce i podczas wczytywania wyskakuje mi blad "Napotkany powazny blad i aplikacja zostanie zamknieta. Plik z informacji o bledizie zostal utworzony w " sciezka gdzie jest utworzony "". Ten sam problem mam gdy wybieram tylko latke z ligami polskim.i U mojego kumpla ten problem rozwiazal patch 11.2.1, lecz u mnie ten patch jest zainstalowany i mimo tego jest ten blad. Probowalem go zainstalowac ponownie

Zafero Partyzant

27.02.2011 00:56    #10313     Sufler - Porady do gry - Problem z logiem
Wgrałem sobie łatke do Polskiej Ligi i mam zasintalowane loga wszystkich klubów.Jak mam zrobić żebym miał logo Stali Mielec?? inne loga są z niższych lig np. stal rzeszów, górnik łęczna II.

mihau871 Partyzant

27.02.2011 00:36    #10314     Sufler - Porady do gry - problem z myszką
Witam,

mam problem ze swoją myszką od dosłownie pół dnia;/ a mianowicie żeby cokolwiek zaznaczyć, zatwierdzić itd muszę 2 razy kliknąć....jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu proszę bardzo o pomoc, z góry dzięki

Jarczan1993 Partyzant

26.02.2011 23:20    #10315     Sufler - Porady do gry - Problem z wgraniem aktualizacji
Witam mam problem chciałbym wgrać do gry uaktualnienie z niestety każde z nich gdy wypakuje w moich dokumentach/fm/db nie działa w grze.Czy mógłby mi ktoś pomoc byłbym wdzięczny

B.A.R.T.E.K Partyzant

26.02.2011 20:04    #10316     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
a tez z tym miałem problemy ale postawiłem na tuga 2011 i jakos idzie teraz poszukaj w wyszukiwarce to powinienes naleźć linki

Buciu Partyzant

26.02.2011 18:01    #10317     Sufler - Porady do gry - Facepacks - Problem
Mam facepack ściągnięty z sortitoutsi. Wszystkie możliwe update. Ale gdy wchodzę do FM do nie mam w grze prawie w ogóle twarzy. Co robić ?

michu kk Partyzant

to ja też (prawie) ten sam problem, co Czarny94

czyli potrzebuję:
- bramkarza do Widzewa, 2 sezon, 1 800 000 zł :)
- środkowego obrońcę, 1 800 000zł
FM 11, też dużą liczbę nazwisk bym prosił, bo mała baza

Wojtek514 Młody aktywista

Witam. Otóż ostatnio postanowiłem wgrać kilka nowych skórek do FMa (wcześniej grałem z domyślną). Niestety żadna z nich nie przypadła mi do gustu i chciałem powrócić do domyślnej. Jednak teraz w wiadomościach kolor czcionki zmienił się na jasnobłękitny i nie jestem w stanie odczytywać ich. Zaś w terminarzu zniknęła wygodna opcja proponowania sparingów klubom z zagranicy i z Polski, a są do wyboru tylko drużyny polskie... Wiecie może jak przywrócić wszystko do normy? :)

andryi Partyzant

25.02.2011 21:02    #10320     Sufler - Porady do gry - bramkarz a jego gra głową
Też miałem Adlera, w Manchesterze United. Myślę że to jest chyba efekt braku zrozumienia z obrońcami. U siebie nie rozwiązałem tego problemu - liczę na to że to po prostu będzie się zdarzało jak najrzadziej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.