Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.02.2011 20:44    #10301     Sufler - Porady do gry - Błąd news liga mistrzów
siema
znalazłem błąd. po wygranym 2 półfinale w newsie pojawiło się info, że zdobyłem puchar.

drugim błędem(?) to gracz meczu dla zawodnika, który w 16 minucie dostał cz.k.
czy zdobyta bramka, ma aż tak duży wpływ ?
fakt faktem bramka świetna, strzał z własnej połowy na pusta bramkę ;D:D:D
ktoś miał kiedyś podobny problem, i czy będzie to w jakiś sposób naprawione?

dorzucam screena. http://img35(...)22s.jpg/

----

drugi błąd.
wiem, że trudno o idealny program, szczególnie z takimi szczegółam., podczas konferencji, po zwycięstwie w półfinale mam możliwość odpowiedzieć tak: http://img18(...)91q.jpg/
trudno liczyć na kilka mocnych drużyn, będąc w finale LM o.O
Samo pytanie też zostawia wiele do życzenia, bo jak mogę zastanawiać sie, czy stać mnie na finał, skoro już w nim jestem

:)
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

27.02.2011 20:34    #10302     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Panowie mam problem, mianowicie:
Nie ważne jak ustawie zawodników, drużynę, przeważnie grają środkiem, a ja chciałbym, żeby grali skrzydłami. Jak to zrobić? jak ich ustawić?
Pytanie nr 2. Co właściwie znaczy tempo gry? To jak szybko będą piłkarze wymieniać się podaniami, czy to jak szybko będą biegać i przesuwać do przodu? Tak samo z szerokością? Chodzi o szerokość gry czyli jak szeroko nasi piłkarze będą rozgrywali piłkę czy to jak szeroko będą się ustawiać?
Za pomoc będę wdzięczny.

(Nawet gracz doświadczony stażem ma czasem problem :D)

koniu90 Partyzant

27.02.2011 20:11    #10303     Sufler - Porady do gry - FM 2011 na netbook'u
chcialbym zaznaczyc na zwyklym pececie gra chodzi bez problemu

koniu90 Partyzant

27.02.2011 20:10    #10304     Sufler - Porady do gry - FM 2011 na netbook'u
Witam. Zainstalowałem fm 2011 na moim malym netbooku acer emachines em350 . Problem jest taki, ze gdy klikam na ikone Fm nic sie nie dzieje, w menadzerze urzadzen fm widnieje w wykorzystaniem procesora okolo 50% ale nie podejmuje zadnych dzialan;/ macie jakies propozycje rozwiazania problemu??
z gory dzieki

chromek93 Partyzant

cześć,mam problem tego typu że gdy dodam jakiś facepack czy inny dodatek i chce potem podczas gry wejść w jakiegoś zawodnika by zobaczyć jego atrybuty to nie mogę bo automatycznie wywala mnie z gry próbowałem już odinstalowywać grę i na nową wszystko instalować ale to nic nie daje ,grałem na tych dodatkach już ponad dobry miesiąc i ostatnio właśnie mnie zaczęło wywalać . POMOCY !!! bo jednak wole grać z dodatkami gdzie są widoczne twarze itd...

JeanVanHamme Partyzant

27.02.2011 16:19    #10306     Sufler - Porady do gry - Brak treningu juniorów
Mam poważny problem. Nie mogę dodać żadnego z zawodników do treningu juniorskiego - jest nieaktywny. Nie wiem jak długo tak jest, wydaje mi się, że na początku gry był, a teraz zniknął.

Mam trenerów juniorów, jest infrastruktura, załadowałem treningi TUG, próbowałem robić swoje z poziomu treningu u-18, ale nic z tego.

Pomocy!

Tome888 Partyzant

27.02.2011 16:01    #10307     Sufler - Porady do gry - problem z myszką
[quote=mihau871]właśnie chodzi o to że tylko w grze tak dziwnie działała a na pulpicie było ok, na szczęście problem się tak jak pojawił tak samo zniknął bez żadnej mojej ingerencji[/quote]
Niestety nie wiem co to za problem. Może coś w ustawieniach gry?

bartibis Partyzant

27.02.2011 15:49    #10308     Sufler - Porady do gry - Nie mozna rozpoczac nowej gry
Ale ja mam ten sam problem, tylko na wersji 11.0.0

mihau871 Partyzant

27.02.2011 15:14    #10309     Sufler - Porady do gry - problem z myszką
właśnie chodzi o to że tylko w grze tak dziwnie działała a na pulpicie było ok, na szczęście problem się tak jak pojawił tak samo zniknął bez żadnej mojej ingerencji

majcherczyk Partyzant

27.02.2011 14:07    #10310     Sufler - Porady do gry - Po co wymiany?
Jeżeli benzema nie miał ochoty przejść do santosu (a wydaje mi się, że szanse na to, żeby tego chciał są bliskie zeru), a CR do juve (tutaj też wątpie czy byłoby to możliwe) - jedyną logiczną odpowiedzią tych klubów mogła być odmowa ;) Ja pare udanych wymian (ale w niższych ligach) - i dopóki obaj zawodnicy byli zainteresowani zmianą klubów, nie zauważyłem żadnych problemów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.