Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kilerFCB Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.03.2011 16:19    #10291     Sufler - Porady do gry - Nikt nie chce zatrudnić !
Witam

Zaczałem jako bezrobotny, przyjeła mnie Almeria po 13 kolejkach z 1 ptk. Podjalem sie wyzwania. Niestety nie udało się mimo walki do samego końca, spadłem z ligi. Jako że nie mam załaczonej 2 ligi hiszpanskiej to stracilem prace. Nastepnie zglosilem sie do Olimpiakosu i mnie zatrudnili. 3 sezony, z czego ostatni najlepszy gdize zdobylem mistrzostwo i puchar krajowy. Wiec spelniony postanowilem sie znowu zwolnic. Wtedy PSV mnie przygarnelo. Pogralem 4 sezony, z czego 1 bez sukcesow a nastepnie 3 mistrzostwa z rzedu, puchar krajowy raz, polfinal LM oraz final LM (tu akurat to i tak sukces mimo ze nie wygralem). Skonczyl mi sie kontrakt i nie zamierzalem go przedluzac. Bylem pewien ze znajde sobie inny klub bez problemu poniewaz mam rzekomo swiatowa reputacje. Guzik z tego !! ŻADEN dobry klub mnie nie chce !! w olimpiakosie bylem to mialem wieksze powodzenie a teraz kompletna klapa !! ma ktos jakas rade bo ja juz nie mam sil, barca, inter, palermo (sie solidna ekipa zrobila z nich), real - nikt mnie nie chce, a nie chce..

dominator11 Partyzant

01.03.2011 12:26    #10292     Sufler - Porady do gry - Jak rozbudowac stadion i inne
Witam , mam problem taki że nigdzie nie widzę opcji tego typu aby rozbudować stadion albo bazę treningową. gdzie to się znajduje? Mozna jakos wysłać drużynę za granice aby potrenowali? Wiem że kiedyś w poprzednich wersjach była taka mozliowść

kosior8 Partyzant

Sam miałem ostatnio problem ze znalezieniem "pomysłu" na kariere. Wszystkie bardziej znane ligi zaczęły mnie już nudzić. Postanowiłem więc zagrać BATE Borysów... i powiem że jak narazie jestem bardzo zadowolony. Co prawda w lidze wygrywam wszystko praktycznie, ale jeżeli chodzi o europejskie puchary, to spodziewam się że będzie ciekawie, a własciwie to już jest:) awansowałem do grupy LM , eliminując po drodze Dinamo zagrzeb i FC Basel, a W grupie mam... Real, Milan i Schalke.. grupa śmierci.. ale zaskoczyłem się ogromnie gdyz pierwszy mecz z milanem wygralem 2-1.. drugi juz przegralem z Realem 1-2 ale po dobrej grze.

Polecam wam BATE Borysów do gry gdyż liga białoruska jest "czymś innym" w BATE mamy naprawde dobrych zawodników o których ubiegają sie duże europejskie Kluby. Celem nr jeden jaki sobie postawilem to zatrzymac najlepszych u siebie narazie mi sie to udało ale sądze że po sezonie pare nazwisk opusci klub bo już coś mówia o zmianie klubu. Ale jak narazie jestem bardzo zadowolony.. i na nowo gra mnie wciągneła... :)

POLECAM wam gre BATE Borysów.. żebym tylko mógł znaleźć kitspacka ligi białoruskiej byłbym szczęśliwy.

bondzi Partyzant

28.02.2011 23:48    #10294     Sufler - Porady do gry - Problem z kontuzjami
Witam,mam problem i w związku z tym pytanie. Prowadze Barcelonę, to nie jest moja 1 zabawa
z FMem i nie 1 kariera z tym FM 2010 i miałem podobne problemy ale nie az takie. Chodzi o kontuzje,po 1 zapewniłem b.dobrych fizjoterapeutów,trenerów gwarantujących dobry trening siłowy i aerobik. Ustaliłem reżim treningowy na różnych poziomach raz wiekszy raz mniejszy i problem był. Problem taki,że kontuzje na treningach sie nie zdażają ale w meczach
b.często. Messi doznał juz chyba 3 poważnej(4-5 miesięcznej) kontuzji podczas 2 sezonów. Rozumiem,że jest bardzo słaby fizycznie i kontuzjogenny. Ale kontuzje w trakcie meczów zawodników w wypadku zderzenia z drugim zawodnikiem to juz przesada. Są zbyt częste i bardzo czasami poważne. A za to nie ma kartek dla rywali bo to były tylko zderzenia. Dochodzi do sytuacji,że wypada mi 9 podstawowych zawodników,mija czas wraca 5 i po meczu pojawiaja sie nowe,albo pojedyńcze co mecz. Koszmar, pomóżcie doradcie,pozdrawiam

milosevic Partyzant

28.02.2011 20:06    #10295     Sufler - Porady do gry - Niestandardowe ligi - problem
Witam. Nie mogę zagrać drużyną z ligi farerskiej, nowozelandzkiej czy innej afgańskiej, bo... nie mam w ogóle folderu, do którego należy wkleić pobrane pliki. Nie mam 'editor data'. Jest Sports Interactive/Football Manager 2011, a potem nic. Mam: data, directx, jre, tools. Wchodzę w 'tools', tam w 'editor', następnie w 'data'. Jedyny folder, który jako tako pasuje do docelowego. Wklejam tam plik i nic. Co robię źle?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
28.02.2011 16:11    #10296     Sufler - Porady do gry - Mam duży problem, pomocy.
Na moje oko masz problemy z systemem. Polecam reinstalkę gry, ewentualnie systemu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

piter150 Partyzant

28.02.2011 16:02    #10297     Sufler - Porady do gry - Mam duży problem, pomocy.
Wiem, że jest dużo, już założonych tematów tego typu, ale postanowiłem poprosić o pomoc. Ten problem to Crash dumps, gram Fulham i mam już kwiecień 2011 i już mniej więcej od ponad miesiąca (czasu gry) walczę z tym błędem i przegrywam. Pojawia się głównie podczas meczu, od początku marca każdy mecz rozegrany przez mój zespół, kończył się pojawieniem tego błędu. Wcześniej grałem Liverpoolem i też miałem ten problem i teraz już dałem sobie z tym spokój. Z Fulham, jednak długo było bardzo dobrze jak na poprzedni przypadek. Wiem, że niektórym pomogło usunięcie tego błędu z moich dokumentów, u mnie nigdy to nic nie dało, nowy patch też nie pomógł. Jest niestety i drugi problem nie mogę zrobić nowej gry dlatego, że za każdym razem kiedy się tworzy wyskakuje ten błąd i nie ma siły, by stworzyć nową rozgrywkę. Błagam o pomoc, jak ktoś wie co zrobić niech na piszę.

Raskolnikovv Partyzant

w sumie taki mały dylemat który teraz w tym momencie mi chodzi po głowie... to kogo na zmiany i "na rozwój" - Djurdjic czy Boskovic... z sympatii do Serbii jest spora ich kolonia w moim teamie- co dobrze wpływa na ich wkomponywanie w zespół - nie ma problemów z aklimatyzacją itp. też w sumie podobne kraje - jeśli w FM ma to znaczenie - wierze, ze ma. to moze zamiast edytora, jakies wasze sugestie? : p dodam, że po I sezonie awansowalem do I ligi, jako mistrz zaplecza ekstraklasy, [[zagwiezdzili u mnie m.in. kekezovic, kustudic, czy nowacki(super, że udało się go ściągnąć do klubu z dolnej częsci tabeli II ligi...).]] i mają to być zawodnicy na walkę w pucharach... czyli muszą coś reprezentować w dłuższej perspektywie. Chyba jednak wole zapytać niż otwierać edytora, słowo edytor mi się źle kojarzy : p jakoś zawsze sam szukałem piłkarzy w grze. Moim zdaniem trochę to mąci zabawe, nie chciałbym jednym sprawdzeniem zepsuć tą swoją "zasade" : P rozumiecie...

Zymon Partyzant

28.02.2011 02:34    #10299     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
mam problem.Jak ustawic dwojke napastnikow (jaki im dac polecenia i ustawienia) aby strzelali gole.Mam juz chyba 7-8 kolejke a napastnicy jeszcze nie stszelili gola!!Gram Wisla Krakow fm2008 bez patchy w ataku mam Brozka,Niedzielana,Maleckiego i
Charles-Andre Doudin
był - będzie - jest zawsze IKS!

Vari Partyzant

27.02.2011 23:53    #10300     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla Managera
Witam,
mam problem z moją sytuacją w każdych klubach. Po dwóch sezonach w Tottenhamie, zaproponowano mi przedłużenie kontraktu. Niestety jedyna możliwą możliwą opcją było jego podpisanie "po wygaśnięciu obecnego", a nie "natychmiastowo". Efektem tego było wygaśnięcie ze mną kontraktu w dniu 30 czerwca i nie podpisanie nowego. Zostałem na lodzie. Trafiłem do Juventusu, lecz tam po roku szykuje się podobna sytuacja. Nie mogę podpisać kontraktu ze skutkiem natychmiastowym. To jakiś bug w grze? Ktoś spotkał się z takim przypadkiem? Co robić?
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.