Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mazzz63 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=machaj88]Wszystko mi się już znudziło... tzn. Anglia nigdy mi się nie znudzi chociaż znam ją na wylot ale po ładnych paru sezonach w Southampton, utknąłem w jednym meczu przez crush dump i nie mogę go rozegrać choćbym nie wiem jak się starał. Być może po zainstalowaniu nowej łatki problem zniknie sam ale puki co, nie mam w co grać i może ktoś podsunie mi jakiś ciekawy pomysł.

Hmmm.... Może zacznijmy od tego że nienawidzę makaroniarzy a w Hiszpanii irytują mnie ich dziwne zasady, ograniczenia, klauzule itd. ale ostatecznie mogę zagrać. Zawsze lubiłem opcję "od zera do milionera", więc interesuje mnie rozgrywka w najniższej klasie rozgrywkowej, przy czym musi być to co najmniej trzecia liga. Finanse, stadion itd. nie grają roli, dalej, zespół stosunkowo młody, kontynent bez znaczenia.
Innymi słowy coś ciekawego, innego, coś co ma "to coś" jeśli wiecie co mam na myśli ;)[/quote]

Jeśli lubisz naprawdę wyzwanie to zagraj drużyną z 3 ligi belgijskiej o śmiesznej nazwie RSC Huy. Drużyna ma status amatorski i tylko na amatorskich kontraktach można pozyskiwać piłkarzy co nie znaczy że po kilku sezonach nie można awansować do najwyższej ligi.
Natomiast jeśli ten zespół jest dość egzotyczny to polecam Swindow Town(angielska 3 liga) kilku ciekawych piłkarzy (Pericard, Jesionkowki, Douglas) finanse ok i nienajgorsza reputacja.

machaj88 Młody aktywista

Wszystko mi się już znudziło... tzn. Anglia nigdy mi się nie znudzi chociaż znam ją na wylot ale po ładnych paru sezonach w Southampton, utknąłem w jednym meczu przez crush dump i nie mogę go rozegrać choćbym nie wiem jak się starał. Być może po zainstalowaniu nowej łatki problem zniknie sam ale puki co, nie mam w co grać i może ktoś podsunie mi jakiś ciekawy pomysł.

Hmmm.... Może zacznijmy od tego że nienawidzę makaroniarzy a w Hiszpanii irytują mnie ich dziwne zasady, ograniczenia, klauzule itd. ale ostatecznie mogę zagrać. Zawsze lubiłem opcję "od zera do milionera", więc interesuje mnie rozgrywka w najniższej klasie rozgrywkowej, przy czym musi być to co najmniej trzecia liga. Finanse, stadion itd. nie grają roli, dalej, zespół stosunkowo młody, kontynent bez znaczenia.
Innymi słowy coś ciekawego, innego, coś co ma "to coś" jeśli wiecie co mam na myśli ;)

mrbillie Partyzant

Witam :)

A zatem mój problem polega na tym że nie moge odtworzyć plyty z FM..ani zadnej innej. Wiem że nie jest to całkowicie związane z managerem...ale sadzę że znajde tu jakieś pomocne wypowiedzi :) Prosze o pomoc

gromo1990 Partyzant

Witam. Pojawił mi się znany błąd, z którym nie mogę sobie poradzić. Przeszukalem archiwum suflera i znalazlem tylko jak sobie radzic z problemem, gdy gra sie normalnie z plyty (zmienic cos we wlasciwosciach ikonki fm) tyle ze gram przez steam i nie moge wcisnac prawym przyciskiem myszy na ikonke fm11. Może ktoś mi pomoc?

gromo1990 Partyzant

03.03.2011 14:26    #10285     Sufler - Porady do gry - błąd na steam
Witam. Jeszcze dzis rano grałem w FM11 na steam. Teraz, kiedy próbowałem odpalić grę wyskoczył mi taki bład (obrazek). resetowanie kompa nie pomoglo. Mieliscie kiedys taki problem? Jak sobie z nim poradzić? z gory dziekuje

Magicc Ekspert

[quote=chopek_roztropek]A no proszę! Nie gram w nowego FM'a, ale miło słyszeć, że zrobili ME! Brawo.
Moje zdziwienie wzięło się z faktu, że jak jest możliwe ogrywanie piłkarza w U-19 mającego dwadzieścia kilka lat.[/quote]

Właśnie przenoszenie starszych zawodników do ME nie jest tu problemem- tak samo jak w rzeczywistości, gdzie ME bywa ligą emerycką (ew, miejscem zsyłania buntowników) zamiast juniorską.

andryi Partyzant

gdzie tu pytanie lub problem? W polskiej piłce wszystko jest możliwe :D

Falcon Przodownik pracy

A może o ten błąd chodzi?
http://www.cmrev(...)l?page=0
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Tobi18 Młody aktywista

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

matejand Partyzant

02.03.2011 12:33    #10290     Sufler - Porady do gry - Problem z oknem transferowym
Chce zedytowac sobie w edytorze pewna lige .ale mam problem z oknami transferowymi. Ustawiam sobie ,ze bedzie od 1.7.2010-31.8.2010 i 1.1.2011-28.02.2011 i w pierwszym sezonie tak jest ale w kolejnym zaczyna wedrowac. Mozna to jakos zmienic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.