Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

BESTCOACH Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.03.2011 20:10    #10271     Sufler - Porady do gry - Problem z Uruchomieniem
czy ktoś wie, jak ten problem rozwiązać??

machaj88 Młody aktywista

05.03.2011 16:15    #10272     Sufler - Porady do gry - Problem z działaniem FM 2011
Miałem podobnie z tym, że musiałem poczekać z 10/15 min. meczu by przestało lagować, czyli na odwrót. Anulowałem subskrypcję rozgrywek i problem znikł

nigoL Partyzant

05.03.2011 15:59    #10273     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
Mam pewien problem. Ściągnąłem FM Modifiera 2.25 zainstalowałem i spróbowałem odpalić. Odpalił mi się, jednak po wyszukaniu dowolnego obiektu wyskakuje mi Read Data Error. (ID: 1031) Wyszukałem w googlach. Że trzeba ręcznie zmienić wersje gry w FMM. Jednakże po zmianie wersji mam inny problem. Incorrect team address (ID: 101).
Kiedy myślałem że coś wykombinowałem, pojawił mi się trzeci error: "Acces violation at address 004B8A11 in module 'FMM2.2.exe'. Write of address 00000048".

Prosiłbym o pomoc w tej sprawie.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

pinco1 Partyzant

05.03.2011 15:50    #10274     Sufler - Porady do gry - Problem z działaniem FM 2011
Witam.
Sprawa wygląda w ten sposób, iż podczas meczu, w okolicach 10 minuty gra nagle traci płynność - "laguje" - mimo iż do tej ok 10 minuty mecz można normalnie oglądać, animacje są płynne.

Nie wiem o co chodzi, wcześniej nie było tego problemu, mecze były płynne. Te problemy zaczęły się gdy wgrałem uaktualnienie bazy danych, z aktualnymi składami - wystąpił mi jeden "crash dump", mimo że wczesniej nie wystepowały i od tego czasu coś takiego mi się dzieje.

Ah i najważniejsze jest to że to problemy występują w meczach ligowych i pucharowych - w przedsezonowych sparingach wszystko działa płynnie.

Czy ktoś może orientuje się to rzeczywiście mogło być powodem i czy da się coś z tym zrobić?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

05.03.2011 15:37    #10275     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
[quote=Juvego1988]Problem być może jest taki, że zawodnicy Ci dużo zarabiają miesięcznie i kluby liczą się z tym, iż chcieliby oni zarabiać podobne pieniądze. Albo chodzi o reputację klubu, zawodnik Realu nie będzie chciał zbytnio zmienić miejsca pracy np na Werder...[/quote]
Ok, też to rozważałem, ale ten temat pojawiał się już przy okazji wymian. Wirtualne kluby nie "myslą' o wymaganiach graczy przed kupnem, a w trakcie negocjacji. Klub składa ofertę, negocjuje z zawodnikiem i albo się dogadują, albo nie. Ale nawet jeśli Khedira na 100% nie chciałby przejść do Werderu, to klub i tak powinien złożyć ofertę, bo jest to duża okazja.
Darkness... for me is where I shine

Stiopa... Partyzant

05.03.2011 15:34    #10276     Sufler - Porady do gry - Zmiana barw rozgrywek
Witam, mam drobny problem... Irytują mnie barwy niektórych rozgrywek ligowych. Np. polskich. Ekstraklasa ma w FMie barwy: białe tło, czerwone napisy. Chciałbym zmienić napisy na zielone, aby pasowały do loga tych rozgrywek. Próbowałem poprzez edytor i nic... Zmiany barw rozgrywek typu Mistrzostwa Europy nie nastręczają problemów. Problem jednak z ligowymi.
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

Juvego1988 Partyzant

05.03.2011 14:48    #10277     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
Problem być może jest taki, że zawodnicy Ci dużo zarabiają miesięcznie i kluby liczą się z tym, iż chcieliby oni zarabiać podobne pieniądze. Albo chodzi o reputację klubu, zawodnik Realu nie będzie chciał zbytnio zmienić miejsca pracy np na Werder...

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

05.03.2011 14:34    #10278     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
Już w poprzednich Fmach sprzedaż niechcianych zawodników była sporym problemem. Ale w najnowszym dziele SI często się zdarza, że jedynym wyjściem na pozbycie się grajka jest czekanie na koniec jego kontraktu (bo rozwiązać za porozumieniem oczywiście nikt nie chce). Przykłady z pierwszej ręki- grając nową karierę Realem Madrid planowałem sprzedać Khedirę i Gago- chciałem zostawić Lassa i dokupić Rodwella na zmiennika, więc nie potrzebowałem 5 defensywnych pomocników, mając jednego w formacji. I co? Miesiąc tkwienia w klubie ze statusem na niepotrzebny klubowi i na liście transferowej. Spróbowałem, więc zaproponować ich klubom- nie liczyłem na zysk, a raczej na pokrycie ich wartości. Znów brak chętnych.. Zrobiłem mały test- wystawiłem ich za darmo (tylko na próbę). I po raz kolejny brak propozycji! Jak to możliwe, że gracza wartego blisko 4 mln €, grającego na pozycji, która odgrywa znaczną rolę w formacjach wielu klubów nie da się sprzedać nawet poniżej ich wartości?
P.S. Gram na grywalnych ligach- angielskiej, włoskiej i hiszpańskiej. Innych lig nie ustawiam, bo kluby tam są biedniejsze, więc skoro ani w Anglii, ani w Hiszpanii, ani we Włoszech nie ma chętnych na zawodnika wartego 4,5 mln€, to w innych ligach klubów i tak na niego nie stać na początku rozgrywki.
Darkness... for me is where I shine

gromo1990 Partyzant

Dobra, sam doszedłem:

C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2011/fm.exe

dodaje, jakby ktoś miał kiedyś z tym problemy

lubieplacki07 Partyzant

Witam!
gram aktualnie AFC Wimbledon , jestem już w 2 lidze.
Mój problem jest taki : z każdym miesiącem znacznie podwyższają sie wynagrodzenia piłkarzy. Co bardzo obciąża moje finanse. Mój budżet płacowy nie jest wykorzystywany nawet w połowie. Zawodnikom daję kontrakty tak małe jak sie tylko da . W czym leży problem ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.