Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Herberg7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem wygląda następująco:

Jest 20.01.2015, mojemu zawodnikowi kończy się kontrakt 30.06.2015. Podpisuje on kontrakt na mocy którego po sezonie przeniesie się za darmo do Anderlechtu. 20.03.2015 aktywuje się klauzura w jego kontrakcie która przedłuża jego czas do 30.06.2016 ("Przedłużenie po 20 meczach w lidze";). Zawodnikowi jednak nie znika podpis, że zmienia klub. Spotkał się już ktoś z taką sytuacją ?

buczek93 Młody aktywista

13.03.2011 10:24    #10232     Sufler - Porady do gry - I to sie nazywa skuteczność?
Nie dziw sie, że ogórki dostają w 2011 handicapa. Jak masz zdeterminowany/bardzo zdeterminowany/wysoce ambitny zespół to nie powinieneś mieć z nimi problemów. Spróbuj wprowadzić jakiś ogórków z Atleti albo tych co ciągle ławkę grzeją. A jak nie, to ustaw najsilniejszy skład i każ im po prostu wygrać - mój Inter daje sobie z tym radę. A jak ktoś kaleczy strzelecko to najpierw z nim porozmawiaj na osobności i pokaż czarno na białym, że "stary, coś tu qrva nie gra. Nie jesteś ogór z 5 ligi żeby paprać po 5-6 setek na mecz. Weź sie w garść bo zaczniesz wygrzewać fotele na ławce albo krzesełka na trybunach". U mnie takie rozmowy z Milito/Sneiderem/Cambiasso dają skutek.

ozill Partyzant

12.03.2011 21:01    #10233     Sufler - Porady do gry - widok trykotu
mam problem fm 11 nie widzi mi 3 trykotu w OL jak to zmienic ?

kabaruto Partyzant

Otóż chciałbym dodać do polskiej ekstraklasy w głównym edytorze premie pieniężne za miejsca w lidze. Robię dodaj zasady krajowe i robię to drugie że mam dodać już do bieżących. Lecz jest problem tam nie ma tej zakładki żeby dodac premie za miejsca w lidze.

Jest też opcja jak wejdzie się dodaj zasady krajowe to to pierwsze z tym ze tam nic nie ma i trzeba np. dodać ekstraklase. Dodaje się ale daty są pozieniane spadki awansy. Idzie zrobić tam ładnie wszystko ale bym musiał dodawać wszysytko puchar polski itd. A tego jest dużo i zajęło by to dużo czasu żeby zrobić to bezbłędnie.

Czy ktoś mnie rozumie i wie o co mi chodzi lub próbował zrobić coś podobnego? Jak tak niech pomoże.

hQ Partyzant

12.03.2011 17:44    #10235     Sufler - Porady do gry - Problem z newgenami.
Zapewne nie masz na tyle dobrego sprzętu aby Ci się nie zacinało. Ja osobiście wyłączyłem face'y newgenów aby mi ten problem znikł :)
Polska Gola

lew77 Partyzant

12.03.2011 17:33    #10236     Sufler - Porady do gry - Problem z newgenami.
Czy u was też gdy chcecie wejść w profil newgena gra zacina się na 10-15 sec.?? Wiem że to mało ale w późniejszych latach kariery staje się to denerwujące ;(
PS.Gra zacina się też gdy np;szukam scouta, zgłaszają się i gdy chcę któregoś wybrać to gra się wiesza ..
Widzew ole ,ole .xD

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

12.03.2011 17:16    #10237     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
http://www.cmrev(...)w-_.html
Trzymaj, szukanie nie boli.

P.S. Jakim cudem masz trenerów na 5,5 gwiazdki jeśli max to 5?
Darkness... for me is where I shine

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Też mam problem z DPŚ. Więc jakby ktoś, to chętnie wysłucham propozycji. Może spróbuj Marco Pereza, ew. Łukasz Piątek.
Co do Cetnara, zaczekaj sezon, puszczą go za 150 tysięcy, chyba że ktoś wcześniej go kupi. No jeszcze zobacz Holotę. Niezły. Z Miliciem racja. Tani jak barszcz, u mnie zarabia gdzieś na Słowacji 925 tyg.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

damian1801 Partyzant

12.03.2011 11:20    #10239     Sufler - Porady do gry - Problem z grafika
Niestety żadna z powyższych rad nic nie dała problem występuje nadal..tzn mecze nie działają płynnie..od mniej więcej 4 sezonów

buczek93 Młody aktywista

12.03.2011 10:15    #10240     Sufler - Porady do gry - Spadek atrybutów piłkarza
@samir
jakiś wielkich problemów z tymi kopaczami w 2010 nie było. Wiem, bo sam prowadziłem Real Madryt. Wprawdzie Marcelo łatwo stawał się niezadowolony z powodu mocnego treningu, na którym inni robili jak robić powinni. Albiol pomimo małej ilości szans na grę nie mógł mówić o spadku atrybutów. Higuain to samo. W 2010 bywało jeszcze tak, że spadek był tymczasowy, i nawet jeżeli to było i po 10 atrybutów, można je było bez trudu odzyskać w następnym miesiącu.
@Danek
Niech to do ciebie dotrze, że napastnik o wzroście 166 cm NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS z obrońcami, gdzie każdy to wieża +180cm. Skup się na jego sile, bo ta wygląda fatalnie - przecież taki obrońca nawet nie poczuje jak spowoduje wyglebienie się tego kopacza. Poza tym w wieku 24 lat nie licz już na jakiś niewiarygodny skok atrybutów. A jeżeli to twój najlepszy snajper to radzę poszukać nowego, bo ze strzelaniem goli może być kłopot i to niemały. Raportami asystentów się nie przejmuj, oni by pewno chcieli mieć w napadzie zawodnika o wzroście Croucha a technice i zwinności Messiego. Sorry, ale takie rzeczy to tylko w edytorze. Skoro np. Drogba główkuje jak mało kto, właśnie dzięki temu że jest taką wieżą, to potrzebuje jednak kogoś kto będzie w stanie wkręcić wysokich obrońców rywala. Na tym polega budowanie zespołu i jego uniwersalność. Zostaw mu tylko indywidualizację treningu "siła", reszty się pozbądź i wtedy zobaczysz różnicę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.