Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jakub34517 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.11.2016 13:01    #1021     Sufler - Problemy techniczne - Problem 0xc000007b FM 2017

Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane karty graficznej .net f.. i ogólnie wszystkie które potrzebne.
Szukałem na necie ,ale nic nie pomogło macie jakąś radę ?
Co

Sawik88 Partyzant

Witam, mam ten sam problem. Udało się komuś go rozwiązać?

machlak Partyzant

18.11.2016 22:52    #1023     Sufler - Problemy techniczne - Problem z logami
Witam

Rozpocząłem nową karierę w Polskiej 5 lidze okręgowej i mam duzy problem, chodzi o to że loga klubów nie nie zgadzają się z zespołem??
Są oczywiście loga w niższych ligach co się wyświetlają poprawnie ale większość z tego co zauważyłem jest źle przypisana do kjlubów?

O co chodzi jaka jest tego przyczyna w FM 16 wszystko wyświetlało się poprawnie?

Mam wgrane :

Metalic logopack
Polska - 2016/2017 [Standard] http://www.cmrev(...)rd_.html
Liga Okręgowa - 2015/2016 [Standard] http://www.cmrev(...)rd_.html

Czy to może chodzić o to że ta paczka z logami do klubów okręgowych jest do FM 2016?

Prosze o pomoc bo chciałbym rozpocząć kariere na dodatku PLU ale przez te loga nie jestem w stanie :(

mkaki77 Partyzant

18.11.2016 17:24    #1024     Sufler - Problemy techniczne - ROZMIAR CZCIONKI
Witam
Czy jest możliwość zmiany rozmiaru czcionki na większą, w grze największa to 125% ale na laptopie jaki posiadam jest to i tak mało i po 30 minutach gry oczy zaczynają boleć:( Bardzo proszę o pomoc i odpowiedź na mój problem.

Pozdrawiam

boniek78 Partyzant

18.11.2016 17:13    #1025     Football Manager - Kącik graficzny - Kits 3d problem
Witam,w każdej wersji FMa mam problem z zainstalowaniem koszulek 3d,niby robię wszystko dobrze a i tak ich nie ma w grze.Pobierałem rożne wersje, dodam że zwykłe koszulki 2d działają.Aktualnie gram w FM 2017 a koszulki 3d pobierałem stad i nie tylko
http://www.fm-th(...)16-2017/
Może przydałby się jakiś tutorial.

Gabrielo25 Partyzant

18.11.2016 13:59    #1026     Sufler - Problemy techniczne - Fix Error
Mam problem z Fix Error 0xc000007b co mam zrobić najnowsze sterowniki są win 7 64 bit

krystian125_chud... Partyzant

[quote="10swistak"]Przejrzyjcie swoje polecenia taktyczne panowie. Jak gracie ofensywnymi bocznymi obrońcami i wysoką linią obrony to nie ma co się dziwić, że obrońcy dostają piłki za plecy. W realnej piłce jak zespół gra wysoką linią obrony to każdy "kalafior" kopnięty za linię obrony to idealna piłka dla szybkiego napastnika. Ja w średnim Reading zachowałem 17 czystych kont z Jonathanem Bondem w bramce...[/quote]
Tak jak kolega napisał, tak samo wiele meczów na zero z tyłu z tym że ja z kolei mam problemy z napastnikiem i brakiem goli z jego strony... :-)

WitekZ Partyzant

obciązenia zawodników średnie albo wysokie, trening meczowy - zgranie, ogólny (zostawiłem to asystentowi ) - kondycja - tu doszukuje sie źródła problemu

blaise_ Partyzant

Witam,

Również mam podobny problem. Po zapisaniu gry i normalnym wyłączeniu, w czasie następnego ładowania zapisu wyrzuca do pulpitu w połowie. To samo się dzieje gdy zapisuję i wymuszam zamknięcie.

kordolondo Partyzant

Witam
mam problem z łączeniem się do serwerów online biorę dołącz jest informacja ze dołączam do serwera i potem nic się nie dzieje próbuję kolejny raz się połączyć wyskakuje informacja ze nie mogę się połączyć

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.