Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

JTR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam,

podczas instalacji zarówno w fma 08 jak i 09 po kliknięciu na instalator pokazuje się następujące okienko:
[img=http://img852.imageshack.us/img852/7411/javae.th.jpg]
Czy ma ktoś pojęcie czego dotyczy problem? Wujek google nic niestety nie podpowiada, ciężka sprawa.

Osaczek Partyzant

23.03.2011 20:16    #10172     Sufler - Porady do gry - Problem z 3D
Witam gdy wlanczam mecz w 3 D pojawia mi sie bład not well-formed invalid token at line 1 of floating_home_ratings_ state_changed.xml wiecej przedstawiam na linku http://img85(...)adh.png/

Proszę o pomoc

Osaczek Partyzant

23.03.2011 20:15    #10173     Sufler - Porady do gry - Problem z 3D
Witam gdy wlanczam mecz w 3 D pojawia mi sie bład przedstawiam na linku http://img85(...)adh.png/

Proszę o pomoc

kaszi7 Partyzant

23.03.2011 00:36    #10174     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
witam panowie!
mam takie problem w fm.
otoz gdy odpale pod menu taktyka i wybieram sklad gracze nie sa poukladani wg pozycji i ciezko jest kogos znalesc. oczywiscie jak klikne zeby bylo wg pozycji to wtedy przy wyborze graczy nie sa oni po kolei.
chcialbym zeby bylo tak jak na poczatku, gracze wg pozycji i jak klikne br to zeby pozniej po kolei byl 1 sklad i rezerwa.
moze ktos pomoc?
ciezko wytlumaczyc jak cos to inaczej napisze.

stachu2424 Partyzant

[quote=lukist]za dużo roboty a podrugie na wypozyczenia ich daj tych co niemoga grac ja tak robie[/quote]

klub finalny sobie znajdz np.z 1ligi polskiej i po problemie.

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

22.03.2011 13:05    #10176     Sufler - Porady do gry - Kupno zawodnika z Man City
Odchodzimy jednak od kluczowego pytania. Nie ważna przecież jest tutaj wartośc gracza. Chodzi o problem dlaczego piłkarze City zgadzają się na kilkukrotnie niższe kontrakty w klubach prowadzonych przez komputer niż przez klub prowadzony przez realnego gracza?

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

22.03.2011 11:45    #10177     Sufler - Porady do gry - Kupno zawodnika z Man City
Jak każdy zapewne zauważył w najnowszym FM wydaje się, że można wykupić z Man City prawdziwe gwiazdy za grosze. Ale tylko pozornie. Gracze przyzwyczajeni do horrendalnych zarobków żądają takich samych,a czasem nawet wyższych tygodniówek. Rozumiem to. Problem w tym, że kiedy przestanę interesować się danym zawodnikiem i zgłasza się po niego jakiś inny średniak (ja prowadzę West Ham) to po transferze okazuje się, że ode mnie chciał tygodniówkę 150tys,a w nowym klubie zarabia 25tys. Czy jest tu jakaś logika? Jakiś błąd preferujący zespoły prowadzone przez komputer czy te inne kluby dają im wielkie prowizje za transfery i występy na boisku zadłużając się na wszelkie strony byle mieć dobrego gracza?

Może Wy macie jakieś sposoby na sciąganie takich piłkarzy?

buczek93 Młody aktywista

21.03.2011 06:51    #10178     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w Ekstraklasie
Nie da się zmieniać szczegółowych zasad rozgrywek, ale możesz np. dla pewności dopisać jakieś kraje afrykańskie do UE, żeby potem nie mieć problemu z dopisywaniem polskich obywatelstw. Gra uzna, ze skoro UE, to nie jest obcokrajowiec.
A w przyszłości musiałbyś zmienić w edytorze oficjalnym zasady gry.

gucioprawda Młody aktywista

21.03.2011 01:15    #10179     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w Ekstraklasie
W FMRTE zmiana obywatelstwa jest bardzo prosta, nie można jednak zmienić zasad. Na przyszłość jakbyś chciał uniknąć takich problemów można po prostu zmienić czas oczekiwania na paszport do 1 roku.
Oczywiście, obu sposobów nie polecam, ale cóż... wszystkiego w życiu trzeba spróbować ;)

ZigZaq Partyzant

20.03.2011 21:30    #10180     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w Ekstraklasie
Witam
Da się jakoś zmienić zasady krajowe w trakcie rozgrywki?
Może być edytorem, czym kolwiek byle bym nie musial rozpoczynac gry od nowa.
Otóz problem mam taki.
Kupiłem bardzo dużo zagranicznych graczy do Legii i na nich chcę opierać zespół.
Jednak w momencie zgłoszenia druzyny do rozgrywek ligowych moge wystawic tylko 17 obcokrajowcow a mam ich o wiele więcej.
Da sie jakos zwiekszyc mozliwosc zgloszenia wiecej obcokrajowcow ?
prosze bardzo o odp

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution