Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

7suarez7 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
29.03.2011 13:53    #10141     Sufler - Porady do gry - Błąd wczytywania ;(((((
zawsze psuje mi sie save. chcicał bym grać w FM11 ale to jest po prostu jedno niedopracowane dziadostwo co by nie zrobił to zawsze bedzie " zapisana gra nie została wczytana " albo inne problemy

7suarez7 Wróg ludu

29.03.2011 13:53    #10142     Sufler - Porady do gry - Problem z Treningami
dodam też ,że mi ten bład wyskakuje tylko w wersji gry 11.2.1 a w innych jest ok ale zato jak na innych zawsze psuje mi sie save. chcicał bym grać w FM11 ale to jest po prostu jedno niedopracowane dziadostwo co by nie zrobił to zawsze bedzie " zapisana gra nie została wczytana " albo inne problemy

xxxDymaxxx Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
fm 11.3 winter update
szukam zawodników do newcastle, pozostał mi budżet 13 euro(ewentualnie 16 ale będzie wtedy problem z płacami)
potrzebuję kompletnego napastnika, lewego schodzącego napastnika, odpowiadającego za zdobywanie bramek oraz ofensywnego pomocnika, gdyż wypożyczony irland złapał kontuzję w 2 spraringu ;p
przydałby by się też jakiś finezyjny playmaker

7suarez7 Wróg ludu

29.03.2011 08:13    #10144     Sufler - Porady do gry - Błąd wczytywania ;(((((
Cześć mam ten problem już chyba z 5 razy i ile bym nie zrobił nowych zapisów to zawsze się zepsują. A mianowicie ,włączam dziś FM11 tak jak zawsze, wczytuje ostatnio zapisano grę a tu http://iv.pl(...)8855.jpg
już nie wiem który raz, jak temu błędu zapobiec,proszę o pomoc albo jak odzyskać ten zapis. Miejsca na dysku mam dużo,a gram w FM 11 na wersji 11.3.0
PROSZE POMÓZCIE , niewiem czy sa tu jakieś plusy czy cos ale bede bardzo wdzieczny za pomoc

Jack Bauer Partyzant

29.03.2011 02:53    #10145     Sufler - Porady do gry - Brak Przygotowania do meczu
Więc na czym polegał problem? Bo nie bardzo wiem właśnie, co z tym zrobić.

Jack Bauer Partyzant

29.03.2011 01:56    #10146     Sufler - Porady do gry - głupi bramkarz?
[quote=GuMkAzMaJtEk]Ustawienie domyślnego zachowania przy kornerach i ultraofensywna taktyka powoduje, że GK leci w pole karne rywala. Jak Palop z Szahtarem Ale i wtedy trzeba zostawić jakiegos szybkiego kurdupla z tyłu.[/quote]

Gram Celtikiem 4 sezon i dopiero teraz ten problem się pojawił, ale na szczęście udało się go rozwiązać. Zwykle mam nastawienie ofensywne i ścisłe trzymanie się taktyk i poleceń + cofnięta obrona, więc bardzo "berserker" to to nie był ;p Jednak te same bugi mogą dziać się w wielu innych przypadkach więc nie przeczę :)

Zymon Partyzant

29.03.2011 01:34    #10147     Sufler - Porady do gry - głupi bramkarz?
[quote=GuMkAzMaJtEk]A jakie polecenia indywidualne dałeś GK, przy ofensywnych kornerach w poprzedniej taktyce, bo bardzo mnie to zainteresowało?[/quote]

Ja?co pamiętam to miałem ustawione ,żeby zostawał na bramce.Chyba ,że przegrywałem to wtedy ultraofensywana i ruszał do przodu.To na pewno wina taktyki,pewnie jakiś bug czy coś.a co miałeś też ten problem?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Jack Bauer Partyzant

29.03.2011 00:43    #10148     Sufler - Porady do gry - głupi bramkarz?
[quote=Zymon]Witam.Mam ogromny problem.gram w fm2008,różymi klubami i przewaznie taktyka http://www.centr(...),24.html .Chodzi mi o to że gdy pod koniec meczu ustawiam sie na defensywe to gdy mam rzut rożny to bramkarz leci w pole karne przeciwnika!!!co mu jest? niewiem.wiecie moze co z tym zrobic?jak temu zaradzic?przez to stracilem pare bramek i punktow[/quote]

Odkopuję temat, u mnie pojawia się to w FM2011. Kupiłem Bena Fostera. Odstawia taki sam numer przy rzutach rożnych, w komentarzach zaś wyświetla się informacja, jakoby "zespół stawiał wszystko na jedną kartę" I to się dzieje w obojętnie jakim czasie. Zmieniam Fostera na Juana Castillo i niby na początku wszystko było z jego zachowaniem ok, ale teraz albo mu się to udzieliło od kolegi z zespołu albo nie wiem... Po zmianie bramkarza i drugi robi to samo. Wkrótce zawalą mi wszystko, jak tylko nie zmienią swojej gry. W poleceniach indywidualnych nigdzie ich nazwiska nie figurują, a dla pewności przypisałem całej drużynie domyślne polecenia.

O problemie z ekscentrycznością nie ma mowy, bo oboje mają u mnie 3.

Ktoś ma na to jakiś sposób?

Leo300 Partyzant

"trening pozycyjny dać aby zawodnik częściej wychodził na wolne"===ale czy to pomoże że zawodnik będzie rzadziej łapał się na spalone i wychodził mądrzej do prostopadłych piłek??;> wydaje mi się że "częstsze wychodzenie na wolne pole" nic nie zmieni co do LICZBY SPALONYCH;> aaa jeśli zawodnik nie ma w ulubionych zagraniach "częstej gry na granicy spalonego" co wtedy?? zastanawiam się właśnie czy przypadkiem "częsta gra na granicy spalonego" nie rozwiązałaby problemu;>>> co o tym MYŚLICIE?:>

Youtuki Partyzant

28.03.2011 22:11    #10150     Sufler - Porady do gry - klub amatorski
mam oto taki problem gram druzyna 12 ligi angielskiej i mam kontrakty amatorskie i wiele clubow chce mi zabrac graczy co moge zrobic by zostali u mnie ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.