Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

baixinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem jest bardzo prosty do opisania, acz niełatwy do rozwiązania. Nakazuję moim podopiecznym na krótkie rozegranie rzutów rożnych (lewy jak i prawy), kolejnemu "pozwól na krótkie rozegranie" i... w jakichś 80% przypadków piłka i tak wędruje w pole karne a gdy już zdarzy się podanie do kolegi stojącego obok, to ten najczęściej natychmiast również wstrzeliwuje ją w wiadome miejsce, rzadziej decydując się na indywidualną akcję - raz zakończoną strzałem ale częściej stratą. O najprostszym rozegraniu akcji nie mam mowy. Pomocy! :) Dodam na marginesie, że "komputerowy" przeciwnik niemal zawsze ignoruje mojego zawodnika oddelegowanego do krótkiego rozegrania. I jeszcze wynik eksperymentu: wycofałem wszystkich moich zawodników z pola karnego - byli tam TYLKO przeciwnicy a i tak mój dumny "corner taker" posyłał tam piłkę...

Patryk9292 Partyzant

01.04.2011 17:39    #10122     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Włączyłem edytora,i stworzyłem składy dwóm klubom niczym szejk z Manchesteru City by zagrać szybki sezon z kuzynem w fm2011. Zapisałem baze danych edytora,ale nie wiem co mam teraz zrobic,zebym mógł to odpalić jako nową baze danych gry. Prosze o pomoc!

yankes750 Partyzant

01.04.2011 10:34    #10123     Sufler - Porady do gry - Jak odejść z reprezentacji
Mam pewien nietypowy problem
Gram samą reprezentacją Polski i chcę odejść.
Nigdzie nie widzę takiej opcji
Możecie powiedziec mi jak odejsc z reprezentacji lub jak zakonczyc kariere?

mardokone Partyzant

31.03.2011 14:06    #10124     Sufler - Porady do gry - POmocy!!!!
ten sam problem co ty kolego :/

mardokone Partyzant

witam mam ten sam problem co wy:/ próbowałem instalować ponownie i to samo :/ zaczęło się od tego ze jak klikałem na zawodnika to mi wychodziło i wyskakiwał bład:/.. teraz jak wczytuje nawet zapisana grę to tez mi wyskakuje ten sam błąd. save przegrał i sprawdziłem na stacjonarnym kompie to śmiga wszystko oki.. jaki jest powód? może ktoś zna odp.

Marjo_O Partyzant

31.03.2011 10:46    #10126     Sufler - Porady do gry - "Transfer" trenerów?
Witam,
mam taką dziwną sytuację - w FM11 po przejściu z Badajoz do Interu (sezon2013/14) niektórzy trenerzy ze sztabu Badajoz są uwzględnieni w programach treningowych Interu, np. David James Pracuje w Badajoz, ale w Interze mam go przy gwiazdkach trenerskich w zakładce "trenerzy". Nie jest to może problem, bo logicznie rzecz biorąc Inter nie musi im płacić, bo de facto są na kontrakcie w Badajoz, ale mimo wszystko jest to chyba błąd? Miał kiedyś ktoś podobną sytuację?
PS Aktualnie nie jestem na chacie - jak będę to wrzucę screeny

są screeny
gwiazdki interu http://img8.(...)rpb.jpg/

sztab badajoz http://img60(...)daj.jpg/

dybciox Partyzant

30.03.2011 14:17    #10127     Sufler - Porady do gry - Błąd wczytywania ;(((((
Szczerze mówiąc nie do końca zrozumiałem Twoją wypowiedź, ale postaram się odpowiedzieć.

Jeśli wybierzesz tylko jeden kraj jako "Grywalny" będziesz mógł zostać managerem klubu tylko z tego kraju.
Czyli na przykład, jeśli wybierzesz Polskę, nie będziesz mógł grać żadnym klubem zagranicznym, tylko polskim.
Co więcej, wybranie kraju jako "grywalny" powiększa bazę danych o piłkarzy z tego kraju. Oczywiście nie wybierając Hiszpanii, będziesz mógł sprowadzić czołowych piłkarzy z Hiszpanii, ale już młodych talentów raczej nie będziesz miał w swojej bazie danych.
Możesz spytać na http://www.cmrev(...)ra_.html ile lig wybrać.

P.S. Używaj znaków interpunkcyjnych (przecinek, kropka itp.) a także 'spacji' po nich - Twój post będzie o wiele czytelniejszy i więcej osób szybciej Ci pomoże.

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
30.03.2011 13:19    #10128     Sufler - Porady do gry - Znikły mi treningi
Rozwiązaniem Twojego problemu jest zakup i instalacja oryginalnego FM-a.
Dziękujemy za uwagę - bye, bye :).
…(…)…

Bakaland Partyzant

30.03.2011 12:33    #10129     Sufler - Porady do gry - Przygoda z FM.
Dzięki wielkie.Mam pewien problem.Ustawiałem wszystko według szkoły taktycznej.Gram Chelsea.Zawsze mam w meczu drobną przewagę taktyczna.Ale wiekszośc moich podań i dosrodkowań jest niecelna.Z napastnikami też mam problem ponieważ nie strzelają seryjnie.Drogba ustawiony jako "Odgrywający" a Anelka"Jako lis pola karnego"strzelają mało bramek.

Stachunio Partyzant

30.03.2011 10:08    #10130     Sufler - Porady do gry - Znikły mi treningi
Mam taki problem gram już chyba 13 sezon i do tej pory było wszystko ok w tym sezonie coś zaczęło się nie tak z treningami w ogólnie nie ma żadnych programów trenerzy także poznikali jeśli chcę coś pozmieniać w treningach wyrzuca mnie z gry i wyskakuje crash dump. Dodam jeszcze że zainstalowałem nowego patcha ale teraz żąda ode mnie płyty w napędzie tylko że jak na razie jej nie posiadam da się to jakoś ominąć???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.