Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ulvheding Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.04.2011 23:58    #10111     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Witam

Mam ten sam problem, wycofałem z reprezentacji U21 dwóch zawodników. Teraz chciałbym ich powołać do "dorosłej" reprezentacji, ale nie ma takiej możliwości. U obu widnieje status - wycofany z reprezentacji.
W zakładce reprezentacja możliwe do wyboru są tylko 2 opcje - dodaj/usuń z listy krajowej i zamów raport z meczu.
W interakcji dot. prywatnej rozmowy (rep) nie można z nimi o niczym porozmawiać.
Nie wiem jak to zmienić. Sprawa jest bardzo wkurzająca, gdyż obaj są utalentowani i przydaliby się w drużynie.
Próbowałem się posiłkować edytorem FMRTE, ale nie znalazłem tam opcji, która skasowała by ich reprezentacyjny status...

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.04.2011 18:19    #10112     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam mam problem bo stosuje taktyki devil's attack v.2 i Kyler v.11 a nie moge sobie poradzić z takim Birmingham ostatni sezon zakonczyłem na 11 miejscu a teraz po 4 kolejkach jestem 15 gram Liverpool FC skład mam na miare mistrzostwa lub miejsc 1-4 a a, przegrywam z najslabszymi. a oceny zawodnikow po 5.0 6.5 6.3 takie srednie

link do składu http://iv.pl(...)7945.jpg

link do taktyki http://iv.pl(...)8100.jpg

prosze doradzcie coś żebym zaczął wygrywać pls.

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.04.2011 18:10    #10113     Sufler - Porady do gry - Jaka taktyka do tego składu ?
Witam mam problem bo stosuje taktyki devil's attack v.2 i Kyler v.11 a nie moge sobie poradzić z takim Birmingham ostatni sezon zakonczyłem na 11 miejscu a teraz po 4 kolejkach jestem 15 gram Liverpool FC skład mam na miare mistrzostwa lub miejsc 1-4 a a, przegrywam z najslabszymi

link do składu http://iv.pl(...)7945.jpg

link do taktyki http://iv.pl(...)8100.jpg

prosze doradzcie coś żebym zaczął wygrywać pls.

mk1910 Partyzant

03.04.2011 13:34    #10114     Sufler - Porady do gry - brak zawodnikow w klubach
chodzi o to ze po wczytaniu bazy w zadnym z klubow nie mam zawodnikow.. jak mam rozwiazac ten problem?

milanista1979 Partyzant

03.04.2011 10:02    #10115     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Gram Wisłą Kraków i mam problem z moimi dwoma zawodnikami.Kilka sezonów temu wycofałem ich z meczu towarzyskiego reprezentacji,teraz w statusie mają wycofany z reprezentacji.Problemem jest to że teraz dostałem reprezentacje i nie mogę ich powołać na mecze towarzyskie i też o punkty... ;[Proszę o pomoc.dzieki

mardokone Partyzant

02.04.2011 19:50    #10116     Sufler - Porady do gry - POmocy!!!!
tak próbowałem, lecz na laptopie dalej to samo .. a na stacjonarnym śmiga.. niewm cz to sterowniki cz inny problem :/

MichałKrk Partyzant

02.04.2011 16:11    #10117     Sufler - Porady do gry - MAC - FM 2010 PROBLEM
Cześć. Od lat gram w FM. Z początku na PC ale ok rok temu przerzuciłem się na MacBooka.

A teraz pojawił się problem z którym nie jestem wstanie sobie poradzić i proszę o pomoc, może ktoś już się z nim spotkał. FM po prostu nie chce się włączyć. Ikonka skacze mi w docku, znika i wyskakuje błąd. Ponowna instalacja gry nie pomaga... Proszę o pomoc bo jest to jedyna gra w którą gram w ramach relaksu.

Dodi Partyzant

02.04.2011 16:08    #10118     Sufler - Porady do gry - Mam Problem!!! Pomocy!!!
Otóż gram sobie klubem Real Sociedad B, kupiłem paru piłkarzy z zagranicy i nie mogę ich wystawić do meczu, ponieważ piszę mi: "Gracz nie może zagrać w najbliższym meczu". Co mam zrobić? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję!

browar1985 Partyzant

02.04.2011 04:04    #10119     Sufler - Porady do gry - Rejestracja składu.
Mam dokładnie ten sam problem w Barcelonie i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat? O ile sobie dobrze przypominam wcześniej nie miałem tego problemu nigdy wcześniej

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam!
Grając Realem Madryt w połowie sezonu dostałem dodatkową kasę na transfery od zarządu pochodzącą z niewykorzystanego budżetu płacowego. W okienku sprzedałem 5 piłkarzy i również 5 kupiłem.Taka wymiana graczy na pozycjach. Na kupno nowych zawodników wydałem tylko pieniądze otrzymane przed okienkiem + uzyskane ze sprzedaży piłkarzy. Krótko mówiąc nie kombinowałem z budżetami, nie prosiłem zarządu o dodatkowe fundusze, nie prosiłem o negocjowanie przez nich żadnych ofert. Czyli wykorzystałem tylko środki udostepnione dobrowolnie przez zarząd. Mimo to po zamknięciu okienka w finansach mam tylko 15% ze sprzedaży graczy do budżetu transferowego (wcześniej było 100%), stan konta ponad 20 mln € na minusie (było jakieś 15 mln € na plusie), a w prasie pojawiają się informacje o bardzo poważnych problemach finansowych klubu. Zarząd nawet wspomaga klubową kasę, by nie wtrąciła się komisja ligi.

Moje pytanie brzmi więc: po co zarząd udostępnił mi tak duże śrdoki transferowe skoro ich wykorzystanie wiązało się z wpędzeniem klubu w poważne tarapaty finansowe?
P.S. W raporcie miesięcznym jest oczywiście napisane, że głównym źródłem strat są transfery. Transfery dokonane dzięki środkom udostępnionym przez zarząd do budżetu transferowego...:/
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.