Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tysqie24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2016 09:46    #1011     Sufler - Edytor - Rezerwy w Lotto Ekstraklasie
Witam, jako iż nigdy nie bardzo interesowałem się edytorem mam do Was pytanie i jednocześnie prośbę. Wiem ze jest możliwość dodania rezerw np do 3 ligi. Planuje dodać rezerwy Wisły Kraków do rozgrywek tych właśnie bo wiemy że w "Realu" rezerwy Białej Gwiazdy zostały wycofane przez problemy finansowe. To wiem jak zrobić mniej więcej ;D. Wiemy że rezerwy klubów z ekstraklasy mogą awansować maksymalnie do 2 ligi. Czy jest możliwość edycji tego i zrobienia tak aby rezerwy mogły maksymalnie awansować do 1 ligi? Nie do Ekstraklasy tylko do 1 ligi. I żeby było ustawione tak jak jest w 2 lidze ze np. Gdy Legia II zapewni sobie awans to awansowala drużyna pod nią? Poprostu zachować wszelkie ustawienia ale żeby rezerwy mogły grać max w 1 lidze? Trochę maslo maślane ale z tel pisze więc proszę o wyrozumiałość;)

Oczywiści chodzi mi o FM 2017

blaise_ Partyzant

Witam,

Błąd w grze nadal występuje. Mianowicie tworzę zapis gry 31 sierpnia i po opcji wyłącz/włącz sejw normalnie chodzi. Przechodzę do 1 września, robię zapis i gdy chcę go ponownie odpalić, to w trakcie wyrzuca mnie z gry.

Proszę nie opowiadać bajek o komputerze bo specjalnie z tego powodu sprawdziłem to na nowym, uaktualnionym komputerze i problem dalej występuje.:(

wiecu Partyzant

21.11.2016 19:49    #1013     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="wiecusFM"]Witam,

Nie wiem czy tylko ja cierpię na taką przypadłość, ale nie znalazłem nigdzie takiego wątku.
Mam problem z taktykami, po wybraniu zarządzania taktykami nie mam możliwości wybrania żadnego folderu. Przycisk lokalizacja jest niedostępny.

Powoduje to, że nie mogę ani załadować ściągniętej taktyki, ani zapisać swojej.
Proszę o poradę. Z góry dziękuję.[/quote]

Być może grasz online i opcja wczytywania taktyk lub list życzeń jest zablokowana.

wiecusFM Partyzant

21.11.2016 19:41    #1014     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam,

Nie wiem czy tylko ja cierpię na taką przypadłość, ale nie znalazłem nigdzie takiego wątku.
Mam problem z taktykami, po wybraniu zarządzania taktykami nie mam możliwości wybrania żadnego folderu. Przycisk lokalizacja jest niedostępny.

Powoduje to, że nie mogę ani załadować ściągniętej taktyki, ani zapisać swojej.
Proszę o poradę. Z góry dziękuję.

Eltri Partyzant

21.11.2016 19:22    #1015     Sufler - Edytor - Dodanie herbu, rezerw - zlecenie
Kondi dzięki za odzew. Nie wiem co to SS`. CMREV właśnie mnie wyprzedził i wykonali herby, stroje do 1 ligi i Ekstraklasy. Jeżeli będą wykonywali także niższe ligi to szkoda naszego czasu, chyba że ogarniesz rezerwy:-) Będziemy w kontakcie. Nie sądziłem, że dodanie rezerw to tak trudny problem, dodaję zatem 10 więcej. Oferta nadal aktualna, jeżeli ktoś ogranie wszystko to zapraszam.

Ajach Partyzant

właśnie mam identyczny problem jakieś rozwiązania ??

Ajach Partyzant

21.11.2016 12:52    #1017     Sufler - Problemy techniczne - problem z fm 2017
Witam
mam taki problem z Fm 2017 dochodzę do daty 19 czerwca 2018 i bam koniec wywala grę. Próbowałem wszystkiego i nie wiem co dalej jakieś pomysły
Pozdrawiam

Darein Partyzant

Mam pytanie czy tylko ja mam takie wrażenie że wersja beta była lepsza niż ta po patchach , gralem w beta i byłem pozytywnie zaskoczony polecenia wykonywane przez piłkarzy bramki fajne nawet jak traciłem to jakoś to wyglądało a teraz jaką drużyne nie wezme to napastnik nota z reguły 6.4 - 6.3 strzela co 4-5 meczy . sam na sam obok bramki dostaje od skrzydłowego na patelni to w bramkarza no nie moge komputer jakos nie ma takich problemów , bramkarz większość strzałów wpuszcza po krótkim gdzie stoi przy tym słupku albo wbija sobie do bramki mam polecenie graj krótko to wypier..... piłke na połowe przeciwnika dałem graj na odgrywającego to wali wszędzie tylko nie na niego nie wiem czy ja jestem taki słaby już w tą gre czy co .zauważyłem że co sezon trzeba modyfikowac taktyke bo komputer sie dostosuwuje to akurat na plus

RedLucas Partyzant

20.11.2016 20:47    #1019     Sufler - Porady do gry - Jak ugryźć FMa 17?
Witam serdecznie,

Liczę na Waszą pomoc. Jestem maniakiem od FM 08. Jedne wydania były lepsze, drugie gorsze, jednak sprawiały wiele radości, tworzyło się piękne kariery itd. Problemy moje zaczęły się tak naprawdę od FM 16. Na naprawdę wiele, wiele prób udało mi się stworzyć dosłownie kilka save'ów z udanymi karierami. Przez udane rozumiem np zaczęcie na bezrobociu i zrobienie z jakiegoś przeciętniaka światowego topu, albo doczłapanie się do zmieniając kluby do tych najlepszych. We wcześniejszych wersjach praktycznie każda była udana.

W 17 tradycyjnie zaczynam sobie od mocnego klubu, aby poznać grę. Biorę Man Utd, dwa podejścia i za każdym razem miejsce koło 4, bez szans na mistrza i zwolnienie przed końcem sezonu.

Co się zmieniło od 16, co mogło mi umknąć? Z treningu wszyscy zadowoleni, sztaby szkoleniowe mocne. Trenowane taktyki opanowane prawie na maxa. Próba zmian ustawień, nastawienia, podań itd itd. Kombinowanie też przy indywidualnych rolach piłkarzy, aby wyciągnąć z nich maxa i dalej nic.

Bardzo liczę na pomoc, bo obecnie gra przestała mi sprawiać radość :( Jak macie pytania, to walcie.

Gabrielo25 Partyzant

20.11.2016 15:51    #1020     Sufler - Problemy techniczne - Problem 0xc000007b FM 2017
Mam ten sam problem niby wszystko jest ok co robię dx jest sterowniki są a błąd jak był tak jest

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution