Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

shanq123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2011 17:04    #10091     Sufler - Porady do gry - Słaby drugi sezon
Witam. Mam problem ściągnąłem taktykę, na początku poprzedniego sezonu. Cały sezon grałem bardzo dobrze zająłem 2 miejsce w lidze. Teraz w kolejnym sezonie gram słabo przegrywam lub remisuję prawie każdy mecz. W lidze zajmuje dopiero 13 miejsce. Prawie żadnych zmian w składzie ani taktyce nie robiłem. Czy może to być spowodowane tym, że w okresie przed sezonem rozegrałem tylko 4 sparingi?? Gram Śląskiem Wrocław. Z góry thx za pomoc.

ittam8 Partyzant

08.04.2011 11:00    #10092     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
moje propozycje:
- możliwość "roztycia" się piłkarza ;) np. jak było w przypadku ronaldo.
- różnego rodzaju sukcesy / problemy w rodzinie. zmotywowany zawodnik np. po narodzinach dziecka jest bardziej zdeterminowany i ambitny, po prostu gra lepiej. z kolei zawodnik któremu nie idzie w życiu osobistym zostaje w ogonie drużyny, wywołuje konflikty itd.
- zauważyłem też że np. zawodnicy z Afryki, przechodzą testy medyczne przy transferze nawet jeżeli są na zgrupowaniu kadry swojego państwa w Pucharze Narodów Afryki, to samo dotyczy zawodników z Azji itd. a tak chyba nie powinno być ?

na razie tyle propozycji ;)

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Mazzz63- W Fiorentinie jest 9 mln, w Szachtarze 34. Najbardziej mnie kusi właśnie Szachtar, ale tam jest słaba liga, mała reputacja, a wszyscy najlepsi gracze to Brazylijczycy, więc może być problem z limitami obcokrajowców. Dlatego rozważam też granie Hotspur.
Wie ktoś jaki budżet transferowy dostaje się na początek w Tottenhamie, przy podjęciu się wygrania ligi?
Darkness... for me is where I shine

seba1631 Partyzant

Nigdzie nie znalazłem więc zakładam nowy.

Mam problem bo chcę ściągnąć lepszego zawodnika do polskiej ligi i gdy już zakończę negocjację z klubem i zaczynam z zawodnikiem to mogę dać mu co najwyżej pensję w wysokości 34 000 a on oczekuje np. 50 000 da się to jakoś zmienić, żebym mógł dać więcej?

jojas Partyzant

07.04.2011 13:56    #10095     Sufler - Porady do gry - XML pasing error!
Witam. Otóż mam problem z FM 11 i nie moge sobie z nim poradzić. Jest to problem XML pasing error. Przeinstalowywałem FM już 2 razy i nic to nie daje. Załączam screeny i czekam na odpowiedz.
http://img15(...)m1i.png/

łowca_B Partyzant

Witam! Podczas gry zauważyłem ostatnio, że widok postępu poziomu treningu nie zmienia się po jego kliknięciu na poziomy treningu, które znajdują się powyżej. Opcja ta działała na wcześniejszych łatkach. Czy u was też występuje ten problem? Obecnie gram na 11.3. Dla jaśniejszego przestawienia sprawy załączyłem screena. Pozdrawiam

RobertM Partyzant

06.04.2011 22:50    #10097     Sufler - Porady do gry - Transfery i Finanse
nie nie nie dałem nikomu żadnej kasy
ale
już chyba wiem w czym problem
przekraczam budżet płacowy o 20 tys euro
to ma wpływ co ?

RobertM Partyzant

06.04.2011 21:41    #10098     Sufler - Porady do gry - Transfery i Finanse
[quote=RobertM]Witam
Chciałbym wrócić do pytanie nr.1
Zrobiłem wszystko tak jak napisałem czyli dałem zero kasy dla klubu za zawodnika tylko pieniążki po rozegranych meczach OK klub się zgodził z piłkarzem też doszedłem do porozumienia ale transfer mimo to nie doszedł do skutku ???
ktoś wie dlaczego ? w czym tkwi problem ? [/quote]
zna ktoś powód ? co jest nie tak ?

Baffis Partyzant

06.04.2011 20:58    #10099     Sufler - Porady do gry - Problem z kitsami
Czesc,
mam taki problem, z ktorym nie potrafie sobie poradzic. Otoz jak wgrywam kitsy
to niektore sie wczytaja a inne nie. Bardzo mnie to irytuje :(
Odznaczam buforowanie, zaznaczam odswierzanie po zatwierdzeniu.
Bardzo prosze o pomoc!

Zymon Partyzant

[quote=kaszi7]Siema!
mam problem z fm. mam aktywna tylko jedna lige, a strasznie mi muli fma :/.
mecz chodzi elegancko ale jak naciskam np wiadomosci do dlugo zanim wczyta, tak samo jak ustawiam sklad, ogolnie jak cos robie to po nacisnieciu chwila zanim wczyta, tak zamula poprostu.

Procek 2x3.0, 3 GB RAM, grafika 512.

aha fm 2011.[/quote]
może masz dużo programów włączonych typu internet,gg,winamp?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.