Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Proletariat

22.10.2004 15:39    #3331     Sufler - Porady do gry - Jeszcze raz
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje. Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty. Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!!

"W polu wyboru ladowania gry masz rozwijane menu i napis games. Albo zmien katalog z plikami zapisanymi albo skopiuj save do tego katalogu i voila!"- Rem-8

To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.09.2004 16:49    #3332     Sufler - Porady do gry - ratujcie mnie
Jak widzę - screen dotyczy FM2005. Nie zapominajmy, że jak na razie mamy możliwość grania tylko w wersję demo i to w dodatku w wersji beta. Daleko jej do doskonałości, ale m.in. właśnie po to została wypuszczona, by wszystkie możliwe błędy wyłapać przed wydaniem pełnej wersji. Demo beta nie działa poprawnie w systemie Windows 98, na XP i 2000 też mogą się zdarzać problemy (vide wątek o bugach na forum SI Games) - to może być przyczyną opisanej sytuacji. Pozostaje mieć nadzieję, że pełna wersja pozbawiona będzie błęów wykrytych przy okazji beta demo.

Proletariat

06.06.2004 20:34    #3333     Sufler - Porady do gry - Edytor
Wlasnie na tym edytorze sejwow zwalil mi sie sejw, a z si games wszystkie sa beznadziejne (zaden nie dziala tak jak powinien) no ale dzieki spruboje cos obczaic

Proletariat

05.06.2004 16:14    #3334     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Przy tym uaktualnieniu jest tylko mirror do si games a tam sie pojawia error i inne duperele

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution