Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
18.09.2005 16:23    #3321     Sufler - Porady do gry - FM 2006 Demo- PORAZKI
Reaper - kolejne demo jakie zostanie wypuszczone to wersja Gold, a gra uzyskuje status Gold, gdy wychodzi od producenta do wydawcy i idzie na polki sklepowe, wiec zadnych zmian nie mozna zrobic, chyba ze po premierze za pomoca latek (oby nie bylo!).
XerfaX - to co mamy to jest co prawda demo, ale wersji beta. Wersja finalna to wersja omega (;]), a wiec prawie caly alfabet przed SI Games jeszcze ;> Nie ma sie narazie co martwic. Na stronie z ktorej mozna sciagnac beta demo zawarta zostala lista bugow jakie zawiera i ktore sa znane tworcom. Jest wsrod nich zarowno niedopracowanie silnika meczowego, jak i zawyzony poziom rozgrywki. Zostanie to (o ile juz nie zostalo) naprawione.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

18.09.2005 11:49    #3322     Sufler - Porady do gry - FM 2006 Demo- PORAZKI
Myślisz? :> Pamiętaj, że rozmawiamy o SI Games i jestem pewien, że po wydaniu dema będą jeszcze wprowadzane poprawki. Co lepsze po wydaniu wersji finalnej będzie ona jeszcze poprawiana (cóż za zaskoczenie :P)
myspace.com/marneszanse

22.07.2005 12:48    #3323     Sufler - Porady do gry - pilkarze niezadowoleni
Huh, nie ma to jak wspaniałe, polskie, podejście do życia, doszukiwanie się wszędzie jakiś machlojek... No nie wiem możliwe, że tak jest ale przed FM 2005 ten bug nie był zgłaszany do SI Games, a oni mogli po prostu nie pomyśleć o tejk sprawie. Teraz wiedzą i go naprawią. Możliwe że w FM 2006 będzie kolejny błąd, gdyż fani wymagają coraz to nowych opcji, które trzeba w jakiś sposób przetestować, no i czasem mogą zawieźć. Jednak myślę że SI Games dążą do stwoerzenia gry doskonałej, a droga ta nie jest zbyt łatwa i zdażają się wpadki.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

18.07.2005 15:40    #3324     Sufler - Porady do gry - Update
Czy będzie jeszcze wydawany uptade by Robi Robson ?? wielu graczy dalej gra w klasycznego CMa i woli wspólne dziecko Eidosu i SI Games. Może by zrobiono uptade, a byłbym wdzięczny :D

06.07.2005 09:16    #3325     Sufler - Porady do gry - LM + reputacja = SZOK
Faktycznie, nawet po zdobyciu LM jakimś słabym klubem reputacja mu się nie podnosi. Jest to dość denerwujący bug, gdyż teoretycznie prowadzisz najlepszy klub Europy, a nie chcą do ciebie przechodzić nawet średni zawodnicy. No cóż, programiści z SI Games obiecują, że ten bug zostanie naprawiony w FM 2006 i miejmy nadzieję, że tak faktycznie się stanie.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

08.12.2004 19:21    #3326     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie gry w FM2005
W katalogu z gra stworz folder "user data" a nastepnie w tym katalogu stworz "games" skopiuj tam swojego save i to wszystko. U mnie pomoglo :D

aa Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.11.2004 17:33    #3327     Sufler - Porady do gry - urlop dla gracza??
jest na 100% cos takiego. nie wiem jaka macie wersje jezykowa ale po angielsku jest to "leave of absence". pojawia sie tylko i wylacznie wtedy jak zawodnik jest "homesick" - normalnie tego nie widac. bym podeslal screena ale wszyscy sa u mnie zadowoleni:)

Maniak Partyzant

26.11.2004 14:12    #3328     Sufler - Porady do gry - polska czcionka
Na pewno dlatego. Ale co - nie można było wzbogacić fonta o polskie znaczki? To mam na myśli mówiąc o względach licencyjnych. A tak? Poszli na łatwiznę. Dodając do tego kwestie PP, kiepskiej bazy danych, przesuwanej premiery w Polsce itd. widać, że dla SEGA/SI Games polski rynek CeeManiaków to III świat i "niższa liga".

omega Młody aktywista

25.11.2004 11:52    #3329     Sufler - Porady do gry - FM 2005 zapisywanie gry
Mam takie pytanie gdzie najlepiej zapisac gra FM w kompie mam 2 partycje 1 systemowa i druga uzytkowa i na samym poczatku kiedy mozna zapisac gre automatycznie mam wybrany katalog na partycji systemowej w moich dokumentach a chyba lepiej by bylo zeby zapis gry byl zapisany w glownym katalogu FM I tak zroblem ale oczywiscie na systemowym utworzyl mi pod katalogi games trening i chyba tactics Napiszcie czy to wogole przeszkadza gdzie ejst zapis gry i dalsze pytanie chyba z tym zwiazane jak juz wczesniej pisalem mam roblem z tymi treningai otoz nie moge uzyc innego treningu oprocz rezerwy pierwszy sklad i bramkarskie jak zmienie na inny nawet ten gotowy prze fm to wraca mi do znowu do tych 3 podstawowych POMOCIE!!!

Proletariat

23.10.2004 16:50    #3330     Sufler - Porady do gry - I jeszcze raz:)
Ściągnąłem sobie gold demo FM (większa wersja). Wszystko jest w porządku do momentu, gdy chcę zapisać sobie grę. Tzn. Gra się zapisuje. Z poziomu Windowsa ją widzę, Ale gdy jestem w FM to jej tam nie ma. Nie mogę też zmienić folderu docelowego gry. Cały czas są to Moje dokumenty. Mam Windowsa XP. Prędzej grając w Betę nie miałem tego problemu. Jednak w międzyczasie formatowałem twardy dysk i reinstalowałem Okienka. POMOCY!!!! "W polu wyboru ladowania gry masz rozwijane menu i napis games. Albo zmien katalog z plikami zapisanymi albo skopiuj save do tego katalogu i voila!"- Rem-8 To nie jest takie proste. Pisałem już: nie mogę zmienić tego katalogu (może wersja gry jest uszkodzona). Próbowałem też kopiować. Nic nie daje

Rem-8
22 Października 2004 Czyli reasumując - widzisz grę z poziomu Windowsa zapisaną, natomiast nie widzisz zapisanej gry z poziomu FMa. Nie widzisz jej przy ładowaniu, tak? Jeżeli reinstalowałeś okienka to może być błąd, spróbuj przekopiować sobie grę gdzieś zupełnie indziej, odinstaluj Gold FM, zainstaluj ponownie i wgraj zapisanągrę do katalogu /games w FMie. Powinno pomóc

Poddaje się. Sformatowałem twardziela, zainstalowałem XP jeszcze raz. Zainstalowałem DirectX 9. I dalej nic. Zainstalowałem sobie Beta demo (z którym
wcześniej nie było problemu). I przy pierwszym Auto Savie wyrzuca mnie do Windowsa i wyświetla komunikat, że gra nie może być zapisana. A tak wogule
folder Sports Interactive zamiast powstać w moich dokumentach (w moim profilu), powstaje w dokumentach udostępnionych!! Paranoja. Na dodatek nie mogę zmienić tego cholernego folderu docelowego!! Ratujcie mnie!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution