Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Proletariat

03.01.2006 21:38    #3311     Sufler - Porady do gry - save
w jakim foldzerze znajduje sie plik save do fm06???
w games nie ma??

Proletariat

23.12.2005 21:08    #3312     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienia, patche itp
Jezeli chodzi o patch to SIGAMES nie planuje wydania kolejnych, dlaczego??
Ano dlatego ze juz niebawem bierze sie do opracowywania FM2007.
Natomiast jesli chodzi o update to wychodza nieoficjalne, t.j. Revolution Update Robiego (niestety musial zawiesic prace ze wzgledow zdrowotnych) oraz inne ktore przemykaja przez neta.
Najlepiej zajzec na www.sortitoutsi.net i poszukac bo tam wlasnie znajduje sie wiekszosc nowotworzonych updateow z calego swiata...
Byc moze powstanie rowniez jakis update producenta gry ale wiem zbyt malo by rozwinac ten temat

olfeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2005 23:30    #3313     Sufler - Porady do gry - Pomocy !
czesc,
Mam problem z FM-mem. Nie chodzi mi oto, ze gra nie chce sie wlaczyc czy cos takiego z tym jest ok. Moj problem dotyczy natomiast skutecznosc napastnikow. Przetchwila rozegralem mecz FC Koln - Kasislautern (ja gram Koln) mecz byl na wyjezdzie. Mecz przegralem 1:0, ale nie to mnie wkurza bo przegrywac potrafie, ale wkurza mnie to, ze ja oddalem 17 strzalow w tym 5 celnych, a oni 5 i 3 celne. Wiemy, ze w futbolu nie zawsze wygrywa ten kto ma wiecej akcji, ale dlaczego moi pilkarze nie potrafia wykorzystac swoich sytuacji? Gdyby chociaz wykorzystali 1 czy tez 2 to bym wygral, a tak to zero punktow mam z tego meczu. To nie moj pierwszy mecz w ktorym mam duzo przewage i przegrywam. Chociazbyt mecz z Leverkusen prowadze 2:0 do polowy dalem chlopakom slowa zachety i w drugiej polowie komputer oddaje 3 strzaly z czego dwa londuja w siatce :/ Naszczescie ich bramkarz w ostatniej akcji strzelil sobie samobuja :) Ataku nie mam zlego bo mam Podolskiego, Demouge, Szabica i Helmesa. Co do Podolskiego to w meczach reprezentacji strzela prawie w kazdym meczu, ale umnie tylko 4 bramki w lidze po 13 meczach :/ Dlaczego wogole zawodnicy moi wogole nie lobuja bramkarzy? Prosze was o pomoc co zrobic, zeby moi zaczeli strzelac?

Proletariat

20.12.2005 14:29    #3314     Sufler - Porady do gry - Kody do FMa
Krzysiu idz odrób lekcje koniec semestru niedługo a ty grasz i grasz w te gry

Proletariat

07.12.2005 20:22    #3315     Sufler - Porady do gry - serious error
a i jeszcze jedno:
masz pachta do fm2006??
Jezeli nie to sciagnij koniecznie ze strony www.sigames.com

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
07.12.2005 18:22    #3316     Sufler - Porady do gry - Patch
http://www.sigam(...)file=411
Tutaj jest patch. Kiedy go zainstalujesz będziesz miał kilka wersji językowych w tym polską i angielską. Enjoy.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

07.12.2005 10:43    #3317     Sufler - Porady do gry - Polska czcionka w turnstyle
bez problemu zrobisz to zamieniając pliki z czcionkami z katalogu c:/program files/..../fm2006/data/skins/turnstyle/fonts na pliki z czcionkami posiadającymi polskie znaki np. times new roman, arial,etc.
Poprostu bierzesz np. z katalogu windows/fonts wybrane czcionki (z polskimi znakami) i wklejasz do katalogu turnstyle/fonts pamiętając aby zamienić ich nazwy na te używane przez skina...

Proletariat

z tego co wiem to gra zapisuje i wczytuje gre z okr. folderu, C:Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2006games. Ale nie dam glowy sobie urwac ze to o to chodzi. Odsylal do problemu ze znikajacymi saveami

arielus Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.11.2005 19:19    #3319     Sufler - Porady do gry - Zginą SAVE !!!!
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2006/games/ --tam zawsze miałem moje SAVE włączłem opcje szukaj w windowsie aby znaleźc mój save i nic nieznalazł szukałem wszedzi gdzie sie da mam nadzieje ze to był przypadkowy incydent i w noej karierze niebędzie tego problemu

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
29.11.2005 15:14    #3320     Sufler - Porady do gry - Zginą SAVE !!!!
@ Arielus: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2006/games/ w tym folderze będą twoje sejwy. Musisz utworzyć w katalogu z grą folder o nazwie "user data". W nim zaś utwórz katalog "games" i przekopiuj z pierwszej lokacji sejwy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution