Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

stanley Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2006 20:27    #2991     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
hoody - Wiem, ze w lidze hiszpanskiej obowiazuje klauzula, ale niestety Messi podpisal kontrakt i ma w nim zawarta klauzule na 230 mln $ wiec jest to suma niemozliwa. Kiedy okazuje zainteresowanie to jest mile zaskoczony i mysle, ze sam osobiscie chcialby do mnie przyjsc. No zobaczymy, bede probowal.

hoody Przodownik pracy

28.12.2006 20:20    #2992     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Stanley- Jeśli chcesz zeby Messi do ciebie przeszedł to złóż (dobrze napisałem?) propozycje Barcie taką jaką on ma sume odstępnego w kontrakcie bo w klubach Hiszpańskich każdy ma taką klauzule! Ale uprzedzam że są to zazwyczaj bardzo wysokie kwoty! Pozdro

stanley Partyzant

28.12.2006 19:27    #2993     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Mattii - Gram Realem Madryt, wlasnie rozpoczalem 7 sezon. Dziwisz sie, ze ruszam po takie nazwiska ? Jesli chcesz to moge dac Ci screena z moja ekipa to moze zrozumiesz czemu wybieram typow z najwyzej polki. Cristiano Ronaldo udalo mi sie kupic po 4 sezonie za 70 mln $, za Podolskiego dalem 85 mln $. Wymienilem prawie caly 1-wszy sklad zeby stworzyc mniej wiecej taka ekipe jaka chcialem. Prawie dlatego, ze glownymimi celami byli Rooney i Messi, tyle ze nie jestem w stanie ich kupic bo klub ich poprostu nie chce oddac. I to mnie wkurwia.

stanley Partyzant

28.12.2006 19:15    #2994     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
A mnie ogolnie w transferach wkurwia to, ze nie mozna zadnego lepszego zawodnika kupic. A to jest manager i przeciez chodzi o to, zeby budowac wlasna ekipe. Proponowalem po 100 mln $ za Rooney'a, Kake, Messi'ego, Ibrahimovic'a i zaden nie chcial przyjsc. Jakas paranoja ! :/

meszynski_m Młody aktywista

28.12.2006 18:18    #2995     Sufler - Porady do gry - Kluby Patronackie
nie, chelsea jest idealnym klubem zeby byc klubem patronackim, tylko jest zbyt dobrym klubem aby byc dla kogos klubem filialnym!

piliszcze Partyzant

Co do klubu to jest to Rakuunat Lappeenranta, ale nie sądzę, by to miało jakieś znaczenie.
Wrzuciłem save'a nana ftp.sigames.com (tak mi poradził Neil Dejyothin na tamtejszym forum). Może to coś kiedyś wyjaśni.

28.12.2006 10:30    #2997     Sufler - Porady do gry - Kluby Patronackie
na Unie Janikowo zeby był jakis klub Patronacki sie nie doczekałem:)

jakim klubem grasz?

oni sa szarakami?

28.12.2006 10:06    #3000     Sufler - Porady do gry - Kluby Patronackie
gorzej z tym zeby znalezc taki klub ktory by sie zgodził na takie kluby :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution