Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2006 23:16    #2981     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
1. Klikasz na zalecane (podczas wyboru lig). Tyle ile lig Ci wyskoczy, tyle wybierasz.
2. Kierowanie zespołem, ocena umiejętności i potencjału gracza, motywowanie.
3. Podczas meczu ustawiasz "tylko komentarz".
4. Nie.
5. Oczywiście, że masz szansę. Zwłaszcza, że grasz Chelsea. Sprzedasz dwóch gości z rezerw i masz plus.
6. 3-5-2 - zawsze nią gram.
7. Scouci ocena potencjału i umiejętności, fizjo - zdoln. medyczne. Najlepiej po trzech.
8. Niestety. Barca nie sprzeda tak łatwo Messiego. Po drugie sam raczej by nie przyszedł.
9. Gdy instalujesz dodatki graficzne, opcja musi być WYŁĄCZONA.
10. Większa - rosną atrybuty, więcej kontuzji. Mniejsza- odwrotnie.
11. Tylu, ile masz rodzajów treningu (kondycja, siła, itd.)
12. Zależy od scouta, ale raczej się sprawdza.
Pozdrawiam i życzę miłych chwil spędzonych przy oryginalnym FM'ie ;)

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
29.12.2006 18:24    #2982     Sufler - Porady do gry - kraj rozwijajacy i rozwiniety
Jeśli tak będzie naprawde to PZPN na pewno zmieni to, ale SI Games napewno nie zrobią nic realnego. Nawet jakbys w edytorze zrobil te stadiony to terminarz byłby taki sam... chyba, że zrobiłbyś jakiś nowy. Widziałem ludzi, którzy chwalą się swoimi terminarzami, np. do ligi angielskiej...

jamajka Partyzant

29.12.2006 16:01    #2983     Sufler - Porady do gry - Save&Load i inne bajery:(
mam pomysł
zagrajcie sobie razem lige polskom
ty weź klub najpierw podpicuj w edytorze czyli np daj sobie ronaldinho messiego teveza mascherano :) lamparda drogbe
i zagrajcie :)
a jak ci powie że to nie uczciwe to sie zapytaj czy jego gra była uczciwa

firebit Partyzant

29.12.2006 15:24    #2984     Sufler - Porady do gry - Save&Load i inne bajery:(
Mam problem.Gram z bratem w Fm2007 liga polska ja Wisłą plock(lubie slabe zespoly) a on Wisła.
I jest taki problem:kiedy gramy to roznie przegrywamy wygrywamy.Ale nastepnego dnia! on na szczycie listy(1.miejsce w lidze) Napoczatku myslalem dobra moze tylko jeden raz ale on to robi ciagle juz nawet go nakrylem ale on oczywiscie ze sobie tylko patrzy itp.Dałem mu ultimatum to rpzestal ale teraz robi tak:Bierze nowego palyera i bierze jakis zespol i daje oferte(on dla 3.gracza) i bierze od nich dobrych graczy) NP. ostatnio patrze a on ma Matusiaka(!) patrzalem pokryjomu jego transfery Matusiak tylko 1 tysiak i tak zrzuca roznych dobrych graczy.Pozniej znowu go nakrylem to znow ostatnii ultimatum.I zrobilismy nowa ligee zeby bylo od nowa.Liga angielska ja Blackburn on Chealsea.Ostanio zauwazylem ze znow cos kreci nie dawno odkrylem niechcacy ze ma Ronaldinho w II skladzie!!! I tak sie wkurzylem ze mu wszystko przeszukalem mial roznych: Messi za 10tysiakow! itp nie dalo sie grac poprostu ja z mcgrade a on ronaldinho, ja Wang dalei(kupiilem,legalnie) :) a on Boruc i takie rozne gwiazdy i tu mam pytanie moze ktos ma sposób by nie mozna bylo dodawac nowych graczy podczas sezonu? bo on ciagle mowi ze nie bedzie a to robi teraz gram sam i jest dorbze ale musze kopiowac sejwy bo mi kasuje ze zlosci:/ Jes moze jakis program zeby nie bylo mozliwoscie robienie czegos takiego jak Save&Load i dodawanie gracyz podczas sezonu? Z gory dziex!

stanley Partyzant

29.12.2006 09:37    #2985     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Menedzer5 - Chodzi mi o to, ze manager to gra, w ktorej budujesz ekipe taka, jak Ty chesz grac. We wczesniejszych managerach dalo sie kupic praktycznie kazdego zawodnika, nawet tych najlepszych i najdrozszych tylko trzeba bylo TROSZKE odczekac i grubo zaplacic. Ale po 3-4 sezonach dalo sie wyciagnac najwieksze gwiazdy. A tu co ? Nie da sie. A przeciez o to w tej grze chodzi, ze sobie zbudowac wlasna ekipe. To nie jest rzeczywistosc tylko gra komputerowa. A skoro Ty jestes taki wszechwiedzacy to podaj mi kogos, kto moze grac na OPS zamiast Messiego, no i jakiegos napastnika, ktory bedzie gral jak Rooney. Czekam...

meszynski_m Młody aktywista

29.12.2006 09:33    #2986     Sufler - Porady do gry - Skóry
a na drugi raz wyszukiwarka http://www.google.pl/ :)

meszynski_m Młody aktywista

29.12.2006 09:32    #2987     Sufler - Porady do gry - Skóry

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

29.12.2006 09:13    #2988     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Ekhm... stanley, szczerze mówiąc(pisząc), nie wiem czego się czepiasz. Jasne chyba jest, że nie tylko ty chcesz mieć gwiazdy i świetnych zawodników w swoim zespole, ja też bym nie sprzedał Rooneya, ani Messiego za 100mln. W końcu kogo lepszego miałbym kupić? Są w tej grze inni zawodnicy równie świetni, ale potrzeba im trochę czasu.
Rambac to samo tyczy się ciebie. Chociaż wątpię w to, żeby tacy piłkarze woleli by siedzieć w 2 lidze.

stanley Partyzant

29.12.2006 09:00    #2989     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Moze sam Messi by chcial do mnie przyjsc, tyle ze nawet nie mialem okazji zaproponowac mu konktraktu bo Irrureta odrzucal wszystkie moje oferty, a jako glowne uzasadnienie podawal, ze nie darzy mnie sympatia. Teraz powrocil na stanowisko Rijkard wiec moze on sie da "zlamac" :)

msinter Młody aktywista

28.12.2006 22:09    #2990     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Ale każdy ma swoją cenę. Laporta powinien zaakceptować kwotę ok. 60 mln euro za Messiego, bo ja np. kupiłem za tyle Henry`ego czy Fabregasa...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution