Ok, jedynie Kyczy7 -/+ zrozumiał pytanie 3, chodziło mi o to, że jeśli w Barcelonie Messi, Ronaldinho czy Eto'o dostaną kontuzji, cała drużyna źle gra i Barcelona przegrywa a ja Barceloną nie gram, tylko Realem .. czyli, jeśli któryś z w/w piłkarzy ma kontuzje, Barcelona przegrywa odrazu każdy mecz ..
Co do rożnych, możecie mi dokładniej podać tą taktykę ? Kto, jak, gdzie i na kogo ma strzelać ?
Co do asystenta, ten typek co chciałem żeby dawał rozmowy motywacyjne JEST ASYSTENTEM
Co do Podolskiego, nie miałem na pieńku z menadżerem, On na mnie nic nie mówił, ja na niego też nie, nawet meczu przeciwko sobie nie graliśmy ..
Co do treningów .. czy David Villa, Robinho lub Yohan Gourcuff są dziadkami, żeby nic im nie szło ? Raulowi, nie mówiąc już o R. Carlosie i Cannavaro ciągle coś podskakuje ..
Acha i jeszcze jedno, Casillas .. bardzo dobry bramkarz ale wykopy to moja babcia lepiej robi .. co nie wykopuje piłki i tak trafia do przeciwnika, ustawiam żeby podawał obrońcom, nie trafia - jest na to trening ?
Mój skład:
Atak: Robinho, Raul, Villa, Soldado
Pomoc lewa: Reyes/Van Damme
Środek: Baptista/Guti
Pomoc prawa: Beckham/Yohan Gourcuff/Vanden Borre
Def. Pomocnik: Sergio Ramos/Emerson
Obrona lewa: Baines/Van Damme
Środek: Kompany, Ramos/Cannavaro
Prawa: Vanden Borre/Sergio Ramos
Bramka: Casillas
Jestem w 2/3 trzeciego sezonu ..
W pierwszym Villa mi chodził jak burza, Robinho jak ****, teraz Villa miał kontuzję 2 mies. wyleczył się, poczekałem aż kondycja skoczy, podskoczyła i go wstawiłem .. dostał kontuzji na 4 miesiące a najlepszym strzelcem jest u mnie Soldado.
Co do Polskich graczy - nie zaznaczyłem dodatkowych piłkarzy
Co do rożnych, możecie mi dokładniej podać tą taktykę ? Kto, jak, gdzie i na kogo ma strzelać ?

Co do asystenta, ten typek co chciałem żeby dawał rozmowy motywacyjne JEST ASYSTENTEM

Co do Podolskiego, nie miałem na pieńku z menadżerem, On na mnie nic nie mówił, ja na niego też nie, nawet meczu przeciwko sobie nie graliśmy ..
Co do treningów .. czy David Villa, Robinho lub Yohan Gourcuff są dziadkami, żeby nic im nie szło ? Raulowi, nie mówiąc już o R. Carlosie i Cannavaro ciągle coś podskakuje ..
Acha i jeszcze jedno, Casillas .. bardzo dobry bramkarz ale wykopy to moja babcia lepiej robi .. co nie wykopuje piłki i tak trafia do przeciwnika, ustawiam żeby podawał obrońcom, nie trafia - jest na to trening ?
Mój skład:
Atak: Robinho, Raul, Villa, Soldado
Pomoc lewa: Reyes/Van Damme
Środek: Baptista/Guti
Pomoc prawa: Beckham/Yohan Gourcuff/Vanden Borre
Def. Pomocnik: Sergio Ramos/Emerson
Obrona lewa: Baines/Van Damme
Środek: Kompany, Ramos/Cannavaro
Prawa: Vanden Borre/Sergio Ramos
Bramka: Casillas
Jestem w 2/3 trzeciego sezonu ..
W pierwszym Villa mi chodził jak burza, Robinho jak ****, teraz Villa miał kontuzję 2 mies. wyleczył się, poczekałem aż kondycja skoczy, podskoczyła i go wstawiłem .. dostał kontuzji na 4 miesiące a najlepszym strzelcem jest u mnie Soldado.
Co do Polskich graczy - nie zaznaczyłem dodatkowych piłkarzy

Najnowsze posty