Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.08.2007 20:46    #2611     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Ok, jedynie Kyczy7 -/+ zrozumiał pytanie 3, chodziło mi o to, że jeśli w Barcelonie Messi, Ronaldinho czy Eto'o dostaną kontuzji, cała drużyna źle gra i Barcelona przegrywa a ja Barceloną nie gram, tylko Realem .. czyli, jeśli któryś z w/w piłkarzy ma kontuzje, Barcelona przegrywa odrazu każdy mecz ..

Co do rożnych, możecie mi dokładniej podać tą taktykę ? Kto, jak, gdzie i na kogo ma strzelać ? :)

Co do asystenta, ten typek co chciałem żeby dawał rozmowy motywacyjne JEST ASYSTENTEM :)

Co do Podolskiego, nie miałem na pieńku z menadżerem, On na mnie nic nie mówił, ja na niego też nie, nawet meczu przeciwko sobie nie graliśmy ..

Co do treningów .. czy David Villa, Robinho lub Yohan Gourcuff są dziadkami, żeby nic im nie szło ? Raulowi, nie mówiąc już o R. Carlosie i Cannavaro ciągle coś podskakuje ..

Acha i jeszcze jedno, Casillas .. bardzo dobry bramkarz ale wykopy to moja babcia lepiej robi .. co nie wykopuje piłki i tak trafia do przeciwnika, ustawiam żeby podawał obrońcom, nie trafia - jest na to trening ?

Mój skład:

Atak: Robinho, Raul, Villa, Soldado
Pomoc lewa: Reyes/Van Damme
Środek: Baptista/Guti
Pomoc prawa: Beckham/Yohan Gourcuff/Vanden Borre
Def. Pomocnik: Sergio Ramos/Emerson
Obrona lewa: Baines/Van Damme
Środek: Kompany, Ramos/Cannavaro
Prawa: Vanden Borre/Sergio Ramos
Bramka: Casillas

Jestem w 2/3 trzeciego sezonu ..
W pierwszym Villa mi chodził jak burza, Robinho jak ****, teraz Villa miał kontuzję 2 mies. wyleczył się, poczekałem aż kondycja skoczy, podskoczyła i go wstawiłem .. dostał kontuzji na 4 miesiące a najlepszym strzelcem jest u mnie Soldado.

Co do Polskich graczy - nie zaznaczyłem dodatkowych piłkarzy :P

raca Partyzant

31.08.2007 18:11    #2612     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Witam, mam kilka pytań odnośnie FM07 :)

1). Dlaczego jeśli wygrywam mecz 1:0 i jest doliczany czas gry (gram "Pokazuj tylko ciekawe sytuacje";) zawsze czas leci wolno, lecz jeśli przegrywam, wygrywam dużą różnicą bramek lub jak remisuję czas leci jak szalony ?
----------
2). Tyle tu macie tych talentów z polskich lig .. a ja żadnego nie mam, dlaczego ? Trzeba ściągnąć np. 2 lige polską ? Jeśli tak - podajcie link :) (Mam standardową wersja gry, bez update`ów + gram ligą hiszpańską)
----------
3). Dlaczego jeśli np. w Barcelonie kontuzję dostanie Messi to odrazu gorzej gra (nie mówiąc już o Ronaldinho ?
----------
4). Chcę żeby rozmowy motywacyjnę przeprowadzał asystent, ale niestety ten ma tylko 10 w 'Motywacji', próbowałem dać to innemu asystentowi który ma 20, ale to nie On je przeprowadza ..
----------
5). Moi gracze mają zeza .. Strzały w treningu mają ustawione na 'Bardzo wysokie' (czasami nawet 'Intensywnie';). Graczy z wykańczaniem akcji mam dobrych (17-20) ..
----------
6). Denerwuje mnie to jak ktoś składa zapytanie ile chcę za jakiegoś gracza, odpowiadam, że tyle - ile jest wart, anulują ofertę a później znowu składają zapytanie, co z tym zrobić ?
----------
7). Dlaczego moi zawodnicy strzelają bramki z rogów 1/25 ? (Dobre mają 'Rzuty rożne' i do tych co strzelają, mają zazwyczaj dobrą grę głową)
----------
8). Raz chciałem kupić Podolskiego, menadżer się nie zgodził .. a jak inny klub go kupił za jeszcze taniej niż ja proponowałem, why ?
----------
9). Kasa, kasa, kasa .. na transfery .. Dostaję raz na raz na 2,5 roku (prosiłem zarząd, nie chciał dać bo za poprzednie jeszcze się nie zwróciła kasa)
----------
10). Dlaczego niektórym zawodnikom nic nie rośnie w atrybutach ? Mają takie same treningi co inni, ale nic nie rośnie - w przeciwieństwie do reszty

Z góry dziękuję za wyczerpujące wypowiedzi :)

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
29.08.2007 20:38    #2613     Sufler - Porady do gry - Kim Tu Grać ?
Stromvogels telstar to nie jestem na sufler:-) zagraj jakąś słabszą drużyną a nie Realem Chelsea itp. to jest naprawdę nudne

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
29.08.2007 20:37    #2614     Sufler - Porady do gry - 3 liga Polska grywalna....pytanie
Arcz po pierwsze nie spamuj(3 posty pod rząd) po drugie znam fudiego robię z nim update i wiem że on zrobił prawdziwych graczy w 3 lidze a nie "juniorów o dziwnych nazwiskach" to wielki profesjonalista

meszynski_m Młody aktywista

28.08.2007 22:41    #2615     Sufler - Porady do gry - Utalentowana młodzież
Gram Realem Madryt. Mam utalentowanych młodych zawodników. I nie wiem co począć. Mam wolne miejsca w kadrze 1. I nie wiem co lepsze dla ich rozwoju. Lepiej żeby zostali w 2 drużynie czy lepiej abym ich wziął do 1 drużyny? Pozdro :)

Mattii Przodownik pracy

27.08.2007 19:57    #2616     Sufler - Porady do gry - Skorka jak zainstalować?
A mam pytanie jak zrobić żeby znaki były polskie wkleiłem z c-windows-fonts czcionke imes new roman ale nadal nic(a wkliłem do folderu moj komóter-fm2007-data-skins-fonts)?

27.08.2007 11:09    #2617     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy - Statsy
*przeciążeni

A jak dobrze im się pracuje w naszym klubie to im staty idą w górę :)

27.08.2007 11:06    #2618     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy - Statsy
Oczywiście że jest to możliwe. Jeśli są za bardzo przesiążeni nasi trenerzy to im statystyki spadają.

27.08.2007 11:05    #2619     Sufler - Porady do gry - Cechy trenera
Najważniejszy jest atrybut - Taktyka -, później warto sprawdzić jaką ma ulubioną taktykę, najlepiej żeby była bardzo zbliżona do naszej.

krikok Partyzant

26.08.2007 17:57    #2620     Sufler - Porady do gry - problem z savem
i jeszcz jeszcze jedna sprawa jak wlaczam gre od tego przypadku(choć gram juz od nowa ta druzyna) no ale szczegół. To teraz nie ma opcji "wczytaj ostatnią grę" tylko normalnie trzeba za pliku w folderze Games wczytywac ? cos sie popsulo czy co ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution