Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.09.2007 11:58    #2591     Sufler - Porady do gry - Update
Jeśli zmieniałeś nazwę update'a to przywróć ją na:
Fudi & Messinho Update_ CM REV Update
powinno pomóc

pery69 Partyzant

22.09.2007 10:59    #2592     Sufler - Porady do gry - Update
Mam problem z uruchomieniem uaktualnieni Fudi messinho, niech ktos mi powie jak to zrobić !!!!!!!!!! proszę o ponoc!!!!!!!!!!!!!

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

21.09.2007 19:37    #2593     Sufler - Porady do gry - Wzrost i waga
Od wagi i wzrostu zależy typ zawodnika. Może być to szybki i zwinny Leo Messi, albo wysoki i ociężały Jan Koller. Te atrybuy są bardzo ważne dla twojej taktyki jak i sposobu gry.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Bartez Przodownik pracy

21.09.2007 16:38    #2594     Sufler - Porady do gry - Chcę zrobić format ..
Raca, w ustawieniach FM jest domyślnie ustawiona ścieżka dostępu C:Dokuments and settinds......czy jakoś podobnie, natomiast ja sobie ją zmieniłem na D:GryFootball Manager 2007data. I ty zrób tak samo w zależności do jakiego katalogu instalujesz gry. I zrób jeszcze w D:....FMdata zrób katalog "games" i skopiuj tam sejva. I wtedy nie będziesz miał problemów z bazami danych i sejvami podczas formatowań dysku.

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
21.09.2007 14:17    #2595     Sufler - Porady do gry - Chcę zrobić format ..
C:Documents and SettingsXXXMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games
tu znajdują się savy możesz je skopiować gdzie chce i jak chcesz
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

slaweq_ryb Partyzant

Zakupilem sobie oryginal, zainstalowalem patch 7.0.2, wszystko ok. Ale ani uptade Fudi & Messinho, ani Rambo mi nie dziala;/ wiem ze temat walkowany dziesiatki razy, ale juz ni ewytrzymuje, przeinstalowywalem gre i nic. juz 3 godz sie z tym mecze.

przy wyborze nowej gry w menu mam do wyboru baze danych 7.00 i 7.02. Innych widziec nie chce;/ zmienialem nazwy katalogow i tez nic. Jak wykasowalem 7.00 i tak wkleilem uptade to od razu wlaczala mi sie baza 7.02, bez opcji wyboru.

Dzieki z gory. Za wszelka pomoc bede bardzooo wdzieczny

meszynski_m Młody aktywista

16.09.2007 20:53    #2597     Sufler - Porady do gry - Porady, wskazówki
Widzę że zdecydowanie za dużo spędzasz przed nim czasu :) Jeśli się uczysz to lepiej ten czas spędź w książkach a jeśli pracujesz to odpoczywaj po pracy :)

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
15.09.2007 20:54    #2598     Sufler - Porady do gry - FM 2008 DATA WYDANIA
Ciekawe jest to, że FM Poland wie więcej o dacie premiery niż samo SI Games, który twierdzą, że gra wyjdzie przed świętami tego roku (www.footballmanager.net).

Dziękujemy za reklamę innego sajtu, a także łamanie podstawowych zasad netykiety, nie wspominając już o niedostosowywaniu się do idei Suflera.

Żegnamy.
myspace.com/marneszanse

mesjo Partyzant

12.09.2007 17:37    #2599     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
u mnie gdy zarząd sie zmienił nowy prezes dał mi od groma kasy, ulepszył szkółke młodziezową
ale zaraz po tym powiedział że musi sie zastanowić czy mnie zwolnić czy zostawić. A że we wcześniejszych wygrałem wszystko w Europie i we Włoszech(Milanem) po 2 tygodniach ,,obserwacji" mojej pracy zostawił mnie na stanowisku a uzasadnił to tym że mam poparcie u kibiców, klub pod moją wodzą osiągał sukcesy. Napisane było tez ze przejeciu klubu miało towarzyszyc zmiana man'era. Narodowość mialem polską. wiec gdy zarzad sie zmnienia nie zawsze cie wyrzucą. po prostu musisz mieć sukcesy i dobrze jest gdy piłkarze mają cie za ulubieńca

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
11.09.2007 19:52    #2600     Sufler - Porady do gry - Kiedy Demo FM2008
A to ciekawostka, bo samo SI Games zapowiada FM'a na "przed świętami" :>
myspace.com/marneszanse

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution