Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2007 15:58    #2561     Sufler - Porady do gry - pseudo-asekuracja
Mally, gram 4 obrońcami i dobrze mówisz ze wtedy prawy tez powinien zbiec ale on stoi i sie przyglada

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
21.10.2007 15:13    #2562     Sufler - Porady do gry - Facepacki
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Coś do FMa 2008.

http://sport(...)=1752901
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mesjo Partyzant

20.10.2007 19:36    #2564     Sufler - Porady do gry - pseudo-asekuracja
witam, otóż mam do was pytanie. Czy u was, tak jak u mnie, czesto zdarza sie ze gdy idzie akcja skrzydlem i przeciwnik ma pilke przy nodze to nie tylko jest przy nim boczny obrońca ale również zbiega do linii stoper i w środku powstaje luka, wtedy skrzydłowy zagrywa pile w środek, tam jest napastnik i pakuje gola z sam na sam? Zeby nie było tylko ,,na sucho" to podam konkretny przykład: gram Milanem z Napoli, para stoperow to Vedran Corluka i Fabricio Coloccini, na lewej obronie z koniecznosci M. Oddo. Tą oto stroną biegnie Juanfran z Napoli i podbiega do niego jak na obronce przystalo Oddo, ale co ja widze- ze srodka zbiega do skrzydla wspomniany corluka i próbuje ,,asekurowac" oddo w razie przegranego poejdynku jeden na jeden. Wtedy na srodku zostaje sam coloccini i h. rodallega, który jest pokryty przez argentynczyka ale jest jeszcze na 16 m M. Vucinic, do którego pilke posyła juanfran i ten nieobstawiony trafia do bramki na 2:1 dla Napoli. strasznie mnie to wpienia, bo wiem ze tak sie robi bo troche gram w pilke, a jesli juz to zawodnika sie przekazuje np. defensywnemu pomocnikowi. Czekam na wasze porady i sugestie

meszynski_m Młody aktywista

19.10.2007 16:25    #2565     Sufler - Porady do gry - Co będzie działać?
Coś mi się zdaje że Panowie albo są bardzo niecierpliwi albo piraci...

mario84 Partyzant

17.10.2007 23:19    #2566     Sufler - Porady do gry - Bomboniera i baza Huge w FM2008
tak jak zapewne w FM2007 SI Games nie zaszczyci nas mozliwoscia gdy na bazie huge w nowym Fm2008. i tu moje pytanie czy po premierze trzeba bedzie znowu czekac pare tygodni az ktos zbobi pliczek i bedzie dostepna ogromna baza danych ... a drugie pytanko to czy takei pliki jak np ...( najlepszy dodatek jak dla mnie ) Bomboniera bezalkoholowa proffa beda dzialaly w nowej wersji Fma ???

Karp Wigilijny Partyzant

12.10.2007 19:28    #2567     Sufler - Porady do gry - Klub a reprezentacja
Putik możesz powiedzieć który to bramkarz, bo mam u podstawowego mrakarza w Messinie kontuzję półroczną i trochę grosza na taniego bramkarza do wydania. Z góry thx :D

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
facepacki i kitspacki nie są z FilePlanet ;)
Działać to będą działać chyba, ale raczej nieładnie wyglądać, bo SI Games zmieniło rozmiary obrazków w grze.
myspace.com/marneszanse

ON 1908 Partyzant

aa....już wiem fudi and messhinho

bialy13 Młody aktywista

08.10.2007 17:07    #2570     Sufler - Porady do gry - Football Manager: The Board Games
Witam!
Co zrobić jeśli nie ma prądu, ma sie kare na kompa, komputer do naprawy(lub coś innego że nie ma dostępu do komputera) a mamy chęć zagrania w FM??? Odpowiedź jest prosta: Football Manager: The Board Games:D
Jest to gra planszowa o FM(jak zapewne sie już domyśliliście). Tak jak w FM prowadzisz klub, ustalasz taxe, grasz mecze, kupujesz zawodników, motywujesz ich itp.
Wymagania: 1 kartka z zeszytu, 3 kartki z "notesiku" (te małe kartki wyrywane), ołówek, wiedza o sqadach, no i (chyba dla niektórych - niestety) 2 ludzi.... Jeden z nich jest graczem, czyli playeremm, czyli coachem, a drugi computerem, czyli reszta świata, czyli pozostałe kluby.
Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia z gry, poznać szczegółowe zasady i wyrazić opinie prosze pisać tu albo mailem
PS1 Grałem już w to z bratem(my to wymyśliliśmy i opracowaliśmy). Gra sie cudownie(czyli jak w normalnego menago)
PS2. Jeśli ktoś uważa że to nie forum czy coś takiego - ja chce pomóc tym którzy nie mogą zagrać (z różnych powodów) w FM lub CM na kompie:D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution