Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2007 20:55    #2551     Sufler - Porady do gry - Druga narodowość
cantoro w rzeczywistości nie mógłby grać dla Polski ale u mnie w FM'ie 07 dostał nasz paszport i grał w naszej kadrze i strzelił nawet gola w debiucie

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

25.10.2007 18:45    #2552     Sufler - Porady do gry - save i PSG
Save cleaner jest to program sluzacy to zmniejszania rozmiaru save'a. Polega on na usuwaniu np. historii dawnych meczow itp. co automatycznie zmniejsza wage. O ile wiem do Cm ten program nie powstal, no chyba ze ktos go zrobil, nie wiem nie gram juz w CM. Co do stronki - sprawdz www.sigames.com.

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

Moim skromnym powtarzam SKROMNYM zdaniem SI Games prowokuje nas do piractwa, bo jezeli premiera swiatowa jest 3 tyg wczesniej niz premiera w Polsce to nam (przynajmniej mnie) slinka leci zeby sciagnac tego Fmka.Zeby nie bylo nie sciagnalem jeszcze zadnego fma i nie mam zamiaru tego zrobic aczkolwiek chcialbym juz w niego popykac tak jak dzieci w Angli

bartek.janusz16 Partyzant

25.10.2007 16:45    #2554     Sufler - Porady do gry - obcokrajowcy w polsce
witam ma ktoś już fm 2008 ja czekam ale już niedługo. Tu rodzi sie moje pytanie czy gra ktoś ligą polską i czy obcokrajowcy typu Hiszpan , Anglik przechodzą do ligi polskiej ? Bo według mnie anglik który gra w 4 lidze angielskiej wolałby grać w drużynie z polski która walczy o ligę mistrzów jeśli nie do duży minus dla SI GAMES

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.10.2007 21:46    #2555     Sufler - Porady do gry - Przesunięte Foty
Już mi bokiem wychodzi tłumaczenie każdemu o co w tym wszystkim chodzi...
CM Revolution to oficjalny serwis Football Managera, łącznik pomiędzy SI Games (twórcami gry), a polskimi graczami. Musimy i chcemy dbać, aby piractwo nie szerzyło się na naszych łamach, a Rem-8 jest jednym z redaktorów i wywiązuje się ze swojego obowiązku. I uprzedzam ewentualne kolejne posty, nie pieprzcie mi o zarobkach na poziomie 600zł/mies. i braku możliwości kupna gry, bo ten temat już tutaj przerobiliśmy i jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, niech poczyta na przykład temat "Spolszczenie do FM 2008 - tylko u nas!".

mesjo Partyzant

23.10.2007 22:23    #2556     Sufler - Porady do gry - Przesunięte Foty
sorry że pytam ale skąd kolego wlodi masz polską wersję FM'a 08???

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
23.10.2007 21:58    #2557     Sufler - Porady do gry - Przesunięte Foty
a to są foty przystosowane do FM 08?

meszynski_m Młody aktywista

23.10.2007 21:53    #2558     Sufler - Porady do gry - silnik meczowy w Fm 2008
jest katastrofa... Napastnicy Finlandii ''wjeżdżają'' jak w masło z piłką a obrona nic... O Portugalii to już nie wspomnę... Pogrywam Rep. Polski.

jaksu27 Partyzant

23.10.2007 20:20    #2559     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Co do tych spalonych może wygląda to tak strasznie ale w statystykach na koniec meczu jest ich niewiele gdzieś do góra 10 dla obu stron łącznie :) No ale niestety większość z nich zabiera bramki :(
Co do silnika to mi się podoba sposób gry zawodników piłeczka jakoś tak słabo chodzi ale piłkarze pokazują takie akcje jakich nawet nie widziałem w 2007 więc jest spoko no i widać jak grają dobrze technicznie wyszkoleni piłkarze np. Messi wymiata z piłką cuda :) przyśpieszenia zwolnienia kiwki itp. no miodzio :) Ale oceny jaki dostają to zgroza :) Np. po strzeleniu hat-tricka dostaje ocenę 8 :( Ale jeszcze patch i będzie ok :)

mesjo Partyzant

21.10.2007 16:03    #2560     Sufler - Porady do gry - pseudo-asekuracja
wojciech1505 dobrze mówisz tylko jest jeden szkopuł: zestawiam linie pomocy nastepująco:
1 def. pomocnik (Gattuso), 1 w środku pomocy(Pirlo) i 2 ofensywnych środkowych (Kaka, Gurcouff) wiec tak naprawde nie mam bocznych pomocników ale z tym zmniejszeniem gpp bocznym obroncom to dobry pomysl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution