Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2007 22:12    #2531     Sufler - Porady do gry - grafika
Na cmrev trzeba trochę poczekać. Ale to może być pomocne:

http://www.sorti(...)e=fm2008
zjedź na sam dół strony

http://sport(...)=1291674

http://forum(...)forum=18
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
04.11.2007 15:56    #2532     Sufler - Porady do gry - drugie obywatelstwo
pierdutka, w info gracza można zmienić tylko pierwszą narodowość, a ja sie pytam gdzie zmienić albo dodać drugie obywatelstwo?

mesjo Partyzant

04.11.2007 12:31    #2533     Sufler - Porady do gry - drugie obywatelstwo
kiedyś był taki temat o athletic bilbao że koleś nie mógł sprowadzać obcokrajowców no bo oczywiscie w athleticu grają tylko baskowie. i było tam ze można zrobić gościowi drugie obywatelstwo w FMM. ja sie pytam: jak to zrobić? nie zebym chciał dla własnej korzysci, ale z ciekawości. Mógłbym np. jakiemuś grajkowi dać polski paszport i pomóc naszej reprze. Od razu zaznaczam: nie zwolniłem beenhakkera i nie prowadze naszej repry

Fenix Partyzant

04.11.2007 11:29    #2534     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Witam ponownie
Dokonałem właśnie wielkiej rzeczy - wprowadziłem (mam 2018 rok :P) do I ligi Podbeskidzie Bielsko-Biała, opartą niemal tylko na piłkarzy z zagranicy! Przejąłem ich w pierwszym sezonie jako beniaminka, utrzymałem w lidze. Następny sezon to 8 miejsce, awięc w środku tabeli, a ostatni sezon to już był prawdziwy sezon moich piłkarzy - mimo iż nie byłem faworytem do awansu, moi chłopcy zdobyli aż 83 pkt w 34 meczach, dystansując drugie Zagłębie aż o 14 "oczek"! Mówię Wam - nie wiem jak u Was, ale u mnie prawdziwą kuźnią talentów są drużyny ASEC-u Abidżan i Cotonu Sport. Połowa (a może więcej) graczy mojej drużyny pochodzi właśnie stamtąd! Podam mój podstawowy skład, chodź zapewne nikt nie będzie nikogo znał, bo to regeneranci. W nawiasie podam skąd przyszedł.

Ibrahima Traore (ASEC) - Mohamed Doumbia (ASEC), Parfait Ottou (Coton Sport), Rovshan Jabbarov (Nefczi Baku), Vladimir Safronov (Darida) - Christian James (Julius Berger), Michel Bolou (ASEC), Jean Owona (Coton Sport), Serge Ouattara (ASEC) - Yury Glushko (Kajrat) i MIchel Diarra (ASEC).

Często z ławy wchodzili i grali z powodzeniem także: napastnicy Constant Billong (Coton Sport), Andrius Karcemarskas (Nieśwież), pomocnicy Jean Bikey (Coton Sport), Piotr Król (wychowanek) i obrońcy Jewgenijs Starkows (Jurmała), Julien Komenan (ASEC) i Julien Traore (ASEC).

No i co na to powiecie?? Mi się udało pierwszy raz takie coś zrobić, w dodatku samymi "zagraniczniakami"! Ciekawe jak mi pójdzie w I lidze ... póki co nie robię jakichś wielkich wzmocnień ...

Pucek Stachanowiec

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

01.11.2007 22:05    #2536     Sufler - Porady do gry - Nowe stadiony
To zna ktoś odpowiedź na 1. pytanie jakie zadałem? O nuevo mestalla już znalazłem w internecie, że ma ten dach, ale nie wiem czy tak będzie i w grze? Mógłby mi ktoś, kto dograł już do 2010, odpowiedzieć?

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

01.11.2007 18:25    #2537     Sufler - Porady do gry - Nowe stadiony
Wiecie może czy i jak da się sprawdzić w FM informacje o nowych, nie zbudowanych jeszcze stadionach (oprócz wiadomości o liczbie miejsc i dacie oddania do użytku, bo te znaleźć łatwo)?
A np. czy nuevo mestalla (tak chyba ma się nazywać nowy stadion Valencii) będzie miał jakieś bajery?

sefko1 Przodownik pracy

Nie przesadzajcie. Brożek ma juz 24 lata. Młody i perspektywiczy to jest 16-19-latek. W samym Arsenalu o obliczu drużyny decydują 21-letni Fabregas i 20-letni Walcott. W Barcelonie Messi, a Bojan wygryzł ze składu Gudjonsena. To są młodzi gracze. Brożek juz od 3 lat powinien grać conajmniej w lidze francuskiej.

rondel Ekspert

29.10.2007 19:30    #2539     Sufler - Porady do gry - Grafika
olchu:
http://www.sorti(...)e=fm2008
lub
http://sport(...)amp;st=0
tu powinnieneś znaleść coś dla siebie
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

mesjo Partyzant

29.10.2007 17:37    #2540     Sufler - Porady do gry - logosy Serie A
boro, rzeczywiście masz rację. po prostu przeoczyłem że tam nie ma wszystkich klubów włoskich. ślepota nie boli tylko postępuje, dzięki ;D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution