Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2007 13:28    #2471     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla juniora
Moj junior podpisal promesę kontraktowa. Co to jest?

Bestian Partyzant

07.12.2007 12:47    #2472     Sufler - Porady do gry - Diament a FM2008
diamenty-experymenty :P

wychodzi na to, ze ta taktyka jest strasznie bramkostrzelna ALE! w fm08 jest ograniczenie dla ilosci strzelonych bramek w jednym spotkaniu... zastanowcie sie.. na zdrowy konski rozum.. jak walniesz 15 razy celnie w bramke to ile razy wpadnie.. a jak z tego bedzie 6-7 sytuacji sam na sam? w fm07 taka taktyka skonczyla by sie wynikami na 12-1 :) a tu chlopcy zamiast pomyslec nad silnikiem ustawili jakis debilmny szlaban mowiacy, ze na 10 sytuacji sam na sam mozna strzelic powiedzmy 2 gole... dno :[ i nei wazne ze lecisz Messim na Artura Sarnata :P

zia800 Partyzant

06.12.2007 21:13    #2473     Sufler - Porady do gry - Plik FMF! POMOCY!
Może sprawdź jak jest u Ciebie. Wejdź w dysk na którym masz grę i zobacz. Bo ja w moich dokumentach mam foldery: db, games, matches, skins, sounds

mesjo Partyzant

wystaw na liste transferową, status niepotrzebny klubowi, opcja ,,proponuj klubom" jest tez przydatna: ustal swoją cenę, tylko w granicach przyzwoitości, i zaproponuj ich całemu światu. I jeśli ktoś bedzie chetny pozyskac twego grajka to sie zgłosi. Czasami te kluby składają oferte nieco niższą niż ty ustaliłeś w ,,katalogu sprzedaży" ale możesz ją negocjować na wyższą, odrzucić mówiąc że nie jest zadowalająca lub po prostu stracić te 2-5 mln i przyjąć oferte

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
04.12.2007 08:14    #2475     Sufler - Porady do gry - patch 8.0.1
A ja wiem, gdzie Kasia Tusk chowa bieliznę.
Listę zmian, które wprowadza patch 8.0.1 znajdziesz tutaj -> http://commu(...)02009263

Bestian Partyzant

@9pucek draniu.. nie podpuszczaj go taka subtelna pomoca.. wiadomo, ze ma pirata :)

zartuje

@drzewik - tutaj szukaj

http://commu(...)62051353

Dejwid Partyzant

01.12.2007 20:33    #2477     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników
hmmm... Actimel chyba odwrotnie. NP: potrzebowałem srodkowego pomocnika (hermes, zganiacz, nowak kontuzje) wiec wyciągnołem z rezerw trzeciakiewicza ale mogłem go wystawiac tylko w pp i pe, w lidze nie, ale był koment, ze bedzie mógł zagrac w nastepnym meczu jezeli zostanie zgłoszony na czas. Pytanie tylko jak go zgłosic?

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
1. Grafika:
-Tworzysz folder graphics w Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008
-Wypakowujesz Tam te Kitsy.
-W grze wchodzisz w opcje. odznaczas buforowanie skórki i zaznaczasz zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu.

2. Oto strony na których możesz znaleźć dodatki graficzne :
http://sport(...)amp;st=0

http://www.sortitoutsi.net/

3.Może to tylko wina tego jednego pliku który się tak słabo ściąga, albo to było chwilowe przeciążenie serwera

Mam do Ciebie proźbę, jak zakładasz temat to staraj się w nim pisać chociaż trochę po polsku, bo trudno czasami się odczytać.

"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.11.2007 22:10    #2479     Sufler - Porady do gry - Tryb pełnoekranowy
Widzę, że promowanie męskiej fizycznej miłości ciekawe...
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

K@rim Młody aktywista

mario84! A jak Ty to zrobiłeś że ściągnąłeś do stuttgartu Messiego i Bojana ??? Nie mogę w to uwierzyć ale jeśli zrobiłeś to bez pomocy edytora to Ci zazdroszcze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution