Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Adasix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.02.2008 21:18    #2401     Sufler - Porady do gry - Starsi zawodnicy
No pewnie że mogą to tak jakbyś powiedział czy Henry może grać na takim samym poziomie jak messi. Na to pyt. na pewno znasz odp.

Frej Młody aktywista

12.02.2008 16:34    #2402     Sufler - Porady do gry - Greece
http://sport(...)=9813960

Ja tylko to znalazłem. Prawdopodobnie nie ma facepack do całej ligi. Musisz poszukać i pojedynczo pobierać.

ON 1908 Partyzant

11.02.2008 11:51    #2403     Sufler - Porady do gry - strona!
wiem ze nie powinienem zakładać nowego tematu w którym pytam o jedna stronę której zapomniałem link! mam patch 8.0.1 i update fudi&messinho update 2008 i mam orginalnego fm'a 2008.chcę linka do strony na której są dodatki do fm'a 2008.wiem ze jest to nie polska strona.podajcie linki do stron na pewno którąś storna będzie tą na która ja chcę się dostać.proszę podajcie linki do stron fm.dzięki za pomoc.

divinus Partyzant

10.02.2008 19:05    #2404     Sufler - Porady do gry - Wyjście z sytuacji...
Zacząłem nową grę Juventusem na wersji 8.0.1 z bazą danych Fudiego i Messinho. Rozegrałem kilka meczów, zrobiłem fajne transfery, wszystko świetnie i kiedy przydzielałem zadania skautom... gra wyszła sama z siebie. Co więcej, Windows nie raczył wyświetlić żadnego komunikatu, nic. Po prostu - pstryk - i koniec.

Wcześniej ściągnąłem z zasobów CMRev ogromną bazę danych do FM08 i za każdym razem gdy tworzyłem nową grę (Nantes, Ajax, Forest Green i inne) gra minimalizowała się do paska Windows (lecz nie wyłączała) i pojawiał się komunikat o tym, że "invalid token" w jakimś pliku "panels.xml", którego nie zlokalizowałem na dysku. Ale po wciśnięciu OK klikałem na pasek zadań, gra była przywracana i dalej już było okej, rozgrywałem po kilka sezonów bez problemów. A tu taki zonk...

Nie wiem, czemu tak jest, ale jestem bardzo sfrystrowany, co zapewne rozumiecie. I dlatego proszę, błagam! pomóżcie!

Czy to może być związane z tą ogromną bazą (może nie umiem jej instalować, choć robiłem jak stało w instrukcji na cmrev), czy może z parametrami komputera (teraz gram na 1.8GHz i 512MB pamięci), czy z czymś innym... a może tak już jego uroda...

mesjo Partyzant

10.02.2008 17:26    #2405     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a i jeszcze zerknijcie na ten obrazek załączony. Ja nie mam z tym nic wspólnego(nie prowadzilem zadnej z tej druzyn ani zadnej innej w tym turnieju) ale nieźle nie. :)

mesjo Partyzant

10.02.2008 17:15    #2406     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A oto moje sukcesy:
kluby ktore prowadzilem: http://img.w(...)uby2.JPG
zwyciestwa Milanem: http://img.w(...)ilan.JPG
statystyki z Klubowych MŚ: http://img.w(...)anem.JPG
transfery do Milanu w jednym z letnich okienek transferowych(przejęcie przez konsorcjum i duuużo kasy na zukupy): http://img.w(...)lanu.JPG
a to jest skład werderu ze zwycieskiego sezonu( z małymim różnicami, ponieważ teraz jestem w Arsenalu i nowy coach zrobił troche zmian; u mnie nie grali eric, winkler, briglia i bernal ale byli migliorini, heppke, pasanen, borowski, zigić, fogelman a rosina, bondi i McShane zostali zaklepani przeze mnie ale przyszli juz po moim odejściu):
To własnie mistrzostwo z werderem to moj najwiekszy sukces. Milanem wszedzie bylem faworytem,a do Werderu przyszedłem pod koniec sezonu, który dokończyłem 2 meczami i utrzymałem 7 miejsce w tabeli. W następnym sezonie byłem typowany na 4 lokate a zarząd chciał tylko miejsca w górnej połowie tabeli. Dość powiedzieć ze w obu meczach pokonałem piekielnie mocny kadrowo Bayern M(u siebie 3:1, u nich 1:0) a bezposrednią walke o mistrzostwo stoczylem z HSV. Najlepsi zawodnicy to loos, chico, pasanen, biglia, anderson i ruben. W pucharach: Niemiec i UEFA doszedłem do półfinału a do finałów droge zagrodziła mi berlinska Hertha.
Screena ze składem Werderu dam kiedy indziej bo teraz nie chce sie strona wczytać

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.02.2008 17:33    #2407     Sufler - Porady do gry - Grafika na cmrev-brak
Ta strone polecil kiedys Pucek i musze powiedziec ze ma wiele fajnych dodatkow.

Tzar Przodownik pracy

09.02.2008 14:39    #2408     Sufler - Porady do gry - Transfer - jak ustawić
Ja już tam pisałem, że możliwości EDT są naprawdę wielkie. Wyobraźcie sobie update Fudi&Messinho - cały w jednym pliku tekstowym. To jak najbardziej możliwe ;)

Co do wypowiedzi Ylva - jasne, nie zaszkodzi dorzucić kolejnej cegiełki do tego wiekopomnego dzieła :)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.02.2008 09:00    #2409     Sufler - Porady do gry - nowy update po 29 lutego dla oe
Patch 7.0.2 wyszedł 21.02 więc myślę, że 8.0.2 też będzie w mniej więcej tym samym czasie.

Po 1.03 wyjdzie na pewno jakiś update z CMRev, może fudiego i messinho?

Bartez Przodownik pracy

08.02.2008 19:10    #2410     Sufler - Porady do gry - nowy update po 29 lutego dla oe
Messinho i Fudi zapewne się o to postarają.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution