Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Seweryn Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2008 21:21    #2381     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
(l)onger83
ciekawe skąd wzięłes kase na adriano(pewnie około 40mln euro) i na messiego (tutaj koło 70mln euro) :roll: . nie licząc jeszcze barzaliego, lucasa i silvy x|
czyżby gra taka że dodajemy managera, sprzedajemy byle co za cały budzet innych klubów x|

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
10.03.2008 17:14    #2382     Sufler - Porady do gry - blad
Ehh. Na oryginalnej bazie 8.0.2 masz zagrać. Nie na Fudi & Messinho ale na update 8.0.2.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Jose Mourinho JR Młody aktywista

Możliwe że w folderze "games" przez czysty przypadek zmieniłeś nazwe gry. Gdy zmienisz na taką jaka byla na początku wszystko powinno byc dobrze.

Pucek Stachanowiec

05.03.2008 21:08    #2384     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
Dogadaliśmy się na GG ale innym także może się to przydać.

Pobierasz skin z http://sport(...)10888312 potem rozpakowywujesz, do Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/skins, tak aby w folderze skins było tak: http://img66(...)ule4.jpg , czyli mają być w nim foldery dds2 i dds_r.

W trakcie rozmowy wyszło, że trzeba było także zaznaczyć buforowanie skórki.

Bez zaznaczonego buforowania wyglądało to tak: http://img22(...)ljg0.png

A powinno tak:
http://img52(...)lhh5.png
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boluki Partyzant

02.03.2008 21:18    #2385     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
do mesjo:
możesz dać sejva z milanem??odp

na100! Partyzant

witam! mam takie pytanie czy jka zaczne gre na Fudi & Messinho Revolution Update 2008 v2.0
to bledy ktore poprawia patch 2.0.8 beda poprawione??

Pucek Stachanowiec

02.03.2008 19:57    #2387     Sufler - Porady do gry - Brak wszystkiego.
Skopiuj sobie grafikę i db z moich dokumentów, ewentualnie jak jeszcze chcesz to save'y z folderu games. Na przyszłość wklejaj grafikę od razu do folderu graphics bo czasami przez robienie podfolderów są kłopoty.

umbrela Partyzant

02.03.2008 19:02    #2388     Sufler - Porady do gry - Brak wszystkiego.
A więc tak. Ello !!! Włączam FM, tam lecą reklamy, piłeczka się ładuje, no i ok. Mam główny ekran gry (8.0.2), zaznaczę, że wcześniej dodałem uptade fudiego i messinho no i chciałem sprawdzić. Klikam nową grę, a tam nic nie ma !!! . Jest tylko ta niebieska ramka, gdzie się wybiera bazę danych i zielony pasek, gdzie powinny być napisane dostepne bzy danych. A na tym pasku nic nie ma !!! Shidt !!! Dobra. Wyłączyłem i włączyłem jeszcze raz. To samo !!! Cholera !!! Z ciekawości wczytałem nową grę. A tam co? Nic. połowy opcji nie ma. Tak jakby było tylko połowa gry. Może to mieć coś wspólnego z uptadem fudiego i messinho. Czy może źle wkleiłem. Korzstałem z videotutoriala pucka. Pomóżcie !!!!

PS. Mogę dać screeny.

na100! Partyzant

02.03.2008 12:55    #2389     Sufler - Porady do gry - Prosze o pomoc!
mam problem ze sciagnieciem Fudi & Messinho Revolution Update 2008 v2.0!
gdy wciskam pobierz wyskakuje cos takiego : 550/fm/uaktualnienie/Fudi & Messinho Revolution Update 2008 v2.0: No such file or directory! CZY MOZE MO KTOS POMOC???

luki7777 Partyzant

Czekam czekam i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Ściągnąłem z susie jakieś fm data update V5 ale nie polecam. W polsce składy nic nie uaktualnione. Wisła ma jeszcze Penkse i Chiacu i wielu inych. Co prawda w innych krajach szczególnie Angli wygląda to lepiej ale naprawdę nie warto. Więc na te kilka dni postanowiłem pograć na fudi&messinho datowane na 1.09.07

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution