Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2008 21:24    #2371     Sufler - Porady do gry - DB Legends
[quote]The Db is protected,to get the password please introduce yourself to the forum,then we will send you a Private Message containing the password.Write a short requiring message here down below and wait for the PM.[/quote]
To cytat z forum
http://footb(...)25170546
oznacza to tyle, że musisz się tam zarejestrować i poprosić o hasło, wtedy admin wyśle ci je jako PW. Forum jest włoskojęzyczne, ale admin to Polak, więc nie powinno być problemów z porozumieniem się ;)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

18.03.2008 13:58    #2372     Sufler - Porady do gry - Patch 8.01 czy może 8.02??
Dlatego może wyjaśnijmy graczom jaka jest różnica między patchem a update... Zapraszamy do FAQ!

Najlepszy patch to 8.0.2, bo poprawia najwięcej błędów, z kolei najlepszą bazę danych zrobili autorzy update Fudi&Messinho.

G4z Partyzant

17.03.2008 14:04    #2373     Sufler - Porady do gry - Patch 8.01 czy może 8.02??
"Genialne" odpowiedzi. Nie mówcie że 8.2 jest lepszy bo ma składy uaktualnione. Bo o dużo lepszy jest Fudi&Messinho update który uaktualnia składy idealnie.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.03.2008 09:56    #2374     Sufler - Porady do gry - 7 rezerwowych w lidze angielskiej
ok czyli jak skończę pierwszy sezon, to już w drugim będę miał 7. rezerwowych?

@ SyZtem
ale update Fudiego&Messinho jest kompatybilny ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.03.2008 00:27    #2375     Sufler - Porady do gry - 7 rezerwowych w lidze angielskiej
Witam:)
zacząłem grać evertonem na updacie Fudi&Messinho i byłem pewien że jest zrobione że jest 7. rezerwowych, a tu sie okazuje że nie. Czy wy też tak macie na tym updacie?
z góry dzięki za odpowiedź :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.03.2008 23:00    #2376     Sufler - Porady do gry - Pytanie do uploaderów
Nie uwzględnili tego współpracownicy SI, którzy pracują po kilka miesięcy nad bazą danych. Gdyby Fudi & Messinho wiedzieli o tym fakcie, zapewne dodali by to obywatelstwo. Pewnie w updacie po letnim okienku to obywatelstwo zostanie uwzględnione.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.03.2008 22:41    #2377     Sufler - Porady do gry - Pytanie do uploaderów
Sprawa Roberto wyszła całkiem niedawno i zapewne nie została uwzględniona. Tego obywatelstwa nie widzieli ludzie współpracujący z SI, tak samo nie ujrzeli go Fudi & Messinho.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

LOLECZeX Młody aktywista

14.03.2008 14:46    #2378     Sufler - Porady do gry - Obsułga Genie Scouta
Soory za drugi post, ale dopiero przeczytałem co jest na stronie:
- This version seemed to be compatible with latest patch 8.0.1 (8.0.1.114310) and new games with the patch update. This means it wouldn't work with 8.0.0 or 8.0.1 for a game started in 8.0.0.
Czyli ten Scout nie jest przeznaczony do łatki 8.0.2.

jaruone Młody aktywista

13.03.2008 23:14    #2379     Sufler - Porady do gry - szybkość gry
hmm podłączę się do pytania, tyle że u mnie sytuacja wygląda lekko inaczej ;)
mam stary sprzęt - duron 1,3 i 768 Mb ram , ale jak grałem na "piracie" - przyznaję się bez bicia, musiałem sprawdzić z jeden-dwa sezony bo jak cmrev długie i szeroki z 90% osób wytykało błędy i opisywało swoją frustrację.
Teraz gdy wyszedł patch no.2 i kilka zł pozostało w kieszeni,spontanicznie kupiłem oryginał.
Wcześniej ustawiałem z 15 lig, symulowanie meczy trwało ładne parę minut, ale sam mecz był płynny. Teraz posiadając oryginał, włączyłem sobie tylko 2 ligi polskie żeby było szybko, łatwo i przyjemnie.Zawsze grałem pasek szybkość na full i sytuacje prawie na full. No i w tym ustawieniu teraz mecz toczy się ślamazarnie - czy to zasługa patcha który wprowadza "realność" tzn. zawodnik pomyśli, przyceluje i poda (a piłka leci nie jak bomba w squashu) stąd wrażenie wolniejszego rozgrywania (bo w taktyce oczywiście jak zwykle ustawione tempo szybkie - lubię dynamiczne akcje) czy to doczytywanie z płyty (standardowy cd-rom nie jakiś archaizm x4 speed ) obarczyć można spadkiem płynności.
Częściej też wróciły "slow-motion" przy kluczowych akcjach (komputer oszukuje??) ;)

ps. korzystając z okazji (może Fudi lub Messinhio akurat przeczytają) nie "bawiliście" się może statystykami Kowalewskiego in-minus (może obnizone CAPA)?? Bo babole jakie mi puszcza każą mi wątpić w to czy to aby jeden z bohaterów "Portugalskiej victorii" ;) i wierzyć że się rozegra.

(L)onger83 Partyzant

12.03.2008 01:24    #2380     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Seweryn już Ci pisze.
Na Adriano zrobiłem interes życia, po powrocie z wyp do Interu trafił do rezerw (zupełnie nie wiem dlaczego) i był wystawiony na liste transferową na własne życzenie!!! Kupiłem go za smieszną kase 9.5mln!!!!! Lucasa kupiłem za 15mln + Sissoko, Silve za 50mln, Messi miał klauzule odejścia 41mln i za tyle go kupiłem, nie wiem skąd ta klauzula, czy ma ją od poczatku czy dopiero pozniej taki kontrakt mu dali, sam sie zdziwilem ze tak malo ale oczywiscie skorzystałem! :-) Barzagliego mozna kupic w pierwszym sezonie za od 10 do 18 ja kupiłem go za ok 12mln!!!! A dowody poniżej!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution