Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.03.2008 16:52    #2361     Sufler - Porady do gry - Ostatnie uaktualnienie,patch
Najnowszy update Fudiego & Messinho v2.1 datowany na 1 marca. Można go pobrać z działu Fileplanet czyli tutaj

Sir Psycho Sexy Partyzant

29.03.2008 16:00    #2362     Sufler - Porady do gry - Ostatnie uaktualnienie,patch
Patch 8.0.2. A jeżeli chodzi o update to nie wiem jaki jest najnowszy, ale większość z nas gra tutaj na updacie Fudiego i Messinho. Parę błędów jest, ale te kilka-kilkanaście transferów można spokojnie sobie zrobić w edytorze.

Sir Psycho Sexy Partyzant

29.03.2008 15:26    #2363     Sufler - Porady do gry - Paranoja po formacie :(
Miałem to samo, gdy po paru dniach postanowiłem wrócić do jednego ze sejwów. Nie instalowałem nic, jedynie w aktualizacji Fudiego i Messinho dodałem parę transferów i zapisałem pod nową bazę danych. Może problem tkwi właśnie w bazach danych. Nie mam pojęcia.

jemiolak Partyzant

29.03.2008 15:13    #2364     Sufler - Porady do gry - Paranoja po formacie :(
Byłem częstym ,,gościem" w ,,kofikach" a że przyjemność łączyłem z pożytecznym to prowadziłem Ajax Amsterdam wszytko było pięknie jak w baśni do momentu kiedy sformatowałem dysk :(

,,rozgrywke" prowadziłem kolejno na paczu ;) 8.02 oraz na apdaejcie - Fudi & Messinho Revolution Update 2008

po zainstalowaniu ponownie gry oraz pacza przy wcześniejszym zachowaniu folderu ,,Sport Interactive" w trakcie wczytywania ,,rozrywki" wyskakuje mi komunikat informujący mnie o ostzreżeniu następującej treśći.

,,FOLDER Z BAZĄ DANYCH WYKORZYTSANĄ PRZY TWORZENIU GRY NIE ZOSTAŁ ZNALEZIONY GRA UZYWA TERAZ FOLERU DOMYŚLNEJ BAZY DANYCH"

licze że sie nie zatrace dzięki waszej uprzejmości :)
i ponownie zasiąde...:)

Ya Partyzant

26.03.2008 10:12    #2365     Sufler - Porady do gry - Beta tester FMlive
Heh ja także dostałem emaila o takiej treści. Jestem zaskoczony, że zostałem wylosowany ^^

I dostałem jeszcze emaila takiego:

hanks for signing up to become a beta tester of Football Manager Live. We’re pleased to say that a place is now available for you and the new season is starting this week! We advise you to do your best to register by Friday, or you'll be unable to join any official competitions until the start of next season. So to avoid four weeks of friendlies and non-official tournaments, sign up now and join the fun!

Before you get your game underway, it's important that you do the following.

1. Please download and read the license agreement.

It contains important legal information concerning FML. The password for this file is
2. Please download and read the introductory guide.

This is a great way of easing you into the game, as even if you’re a seasoned campaigner at previous SI games, FML is new and different in many ways. The password for this file is

3. Check you have access to our forums

Do you have access to the FML forums at community.sigames.com? If you don't, you need it as it's here you'll report bugs and give feedback which are VITAL for the testing process. Please email with your community forums email address and the world name you’ve just selected so we can give you access to the right place.

4. Download and install the game.

The username and password are shown below

username :
password

5. Sign up for an account.

When you've downloaded the client and run it you'll need to sign up for a new account in-game. A password will be mailed to you however for some hotmail users it can go into your junk / spam folders so please check them before contacting me. Your password is sent straight away so any delay should be reported.

Best of luck guiding your team to glory!

The FML Team

Miłego wyłapywania bugów panowie :)

Bunkier Młody aktywista

25.03.2008 22:15    #2366     Sufler - Porady do gry - Beta tester FMlive
Witam, otrzymalem mejla o tresci
We want YOU to test Football Manager Live

You recently told us that you were interested in becoming a tester on Football Manager Live, the all-new online football game from Sports Interactive.

We're delighted to offer you the opportunity to help us with the project, and we have managerial vacancies in the game right now!

You’ll be creating and managing YOUR very own football club, and from the team name and colours to the pitch-size and stadium, YOU are in control. Play as much or as little as you like, pitting your wits against hundreds of other human players both on the pitch and in the transfer market. Create and compete in your own competitions, as well as official tournaments, and exchange banter (or play mind games!) with your fellow players using the in-game chat and mail facilities.

To get started, sign-up here

We hope to play you soon!

Best Wishes

The FML team

gdy klikam w podany link otrzymuje info
"You are not authorized to access this page"

Ma ktos podobny porblem? Już się cieszyłem że jestem beta testerem a tu taki zonk.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2008 17:09    #2367     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z ROZPOCZĘCIEM GRY.
Łatka 8.0.2 i up Fudiego & Messinho datowany na 1 marca.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.03.2008 17:02    #2368     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
Przyznanie się do piractwa! http://cmrev(...)l?page=2
ostatni post, autor : bartoo
Pozdrawiam.
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Cvany28 Partyzant

25.03.2008 15:14    #2369     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z ROZPOCZĘCIEM GRY.
Prosił bym by to było na Fudi & Messinho Revolution Update 2008 v2.1 , po skończeniu proszę o wystawienie do internetu lub wysłać na e-mail

meszynski_m Młody aktywista

20.03.2008 10:23    #2370     Sufler - Porady do gry - Krótkie boisko
Jak mój scout poinformuje mnie przed meczem, że przeciwnik ma krótkie boisko i powoduje to zagęszczoną grę w środku pola to co należy ustawić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution