Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

patrykb1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.05.2008 15:37    #2351     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Bazę danych mam 8.02 patch Fundiego i Messiego ten najnowszy

boro92921 Przodownik pracy

08.05.2008 17:25    #2352     Sufler - Porady do gry - BUG ? BłąD ?
zainstaluj od nowa ściagnij łatke 7.0.2 i pobierz jakis dobry update np. Fudi&Messinho powinno pomóc

ricardo leite Partyzant

07.05.2008 17:22    #2353     Sufler - Porady do gry - zmiana nica
jak sie boisz to poco sie odzywasz cieciu. rządam skórwysyny reakcjonisty dla tego zigolaka(męska dziwka) dla pojebanych czyli wszystkich na tej stronie

wisłakraków Partyzant

22.04.2008 12:00    #2354     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Gram Wisłą Kraków 2 sezon gram aktualnie w lidze mistrzów fazie grupowej do jakiej fazy musiał dojść żeby przyciągnąć sponsorów i jakie mam z tego kożyści?
drugie pytanie czy jest mozliwe że zawodnicy w wieku 0koło 20 lat np. messi bojan fabregas itp. bedace juz teraz gwiazdami przyjda kidyś do mnie do wisły ale nie zewzględu na zły rozwuj kariery słabą gre ale ze względu na to że mój klub będzie potęgą czy jest to możliwe??i kiedy??

ps.jest to dla mnie troche niedozrozumienia że mój klub wisła może mieć kiedyś może mieć budżet transferowy na poziomie barcy menu juve ;))

marioxwroc Partyzant

Witam. Mam problem... mam fm'a 08 sciagnalem patche z tej stronki
- 802
- Fudi_Messinho_Revolution_Update_2008_v2.1
powklejalem je do c:/moje dok.../ sport int.../db i nic... w czasie gry nie wykrywa tych baz... jak skopiuje standardowa baze danych 2razy to na poczatku gry mam okno wyboru bazy danych... ale moge wybrac jedna z dwoch tych samych baz!! co zrobic?

pozdi91 Partyzant

19.04.2008 18:27    #2356     Sufler - Porady do gry - Tylko młodzieżówka??
Witam, mam pytanie, czy istnieje możliwość poprowadzenia tylko drużyny młodzieżowej?? Chodzi mi tu np. o rozgrywki MESA (młoda Ekstraklasa), czyli możliwość prowadzenia jedynie młodej drużyny - "młodzieżówki". Pytanie oczywiście tyczy sie tez reprezentacji, ale uogólniam je, i w związku tym chciałbym zasięgnąć informacji, czy trzeba grać, a raczej prowadzić całą drużynę, czyli gł. I skład - drożynę seniorską czy można poprowadzić jedynie juniorów. A może jest np. jakaś opcja zlecenia pewnemu trenerowi opieki I drużyną i tym samym przydzieleniu młodych mi, jako trenerowi głównemu.

Przepraszam za chaotyczność mojego postu i czekam na odpowiedź, pozdrawiam.

resq Partyzant

@arko1224
No tak, ale tak czy inaczej to za duże obciążenie dla klubu. Ja mam cichą nadzieje że się uda nowy stadion wkrótce wybudować. Bo z 41tys to zarobki dla klubu marne, a piłkarze sobie wołają duże premie ;)

A tego innego Fernandesa to muszę sprawdzić ;)

Miałem nadzieje że istnieje jakaś genialna metoda żeby przekonać zawodnika do przejścia do swojego teamu, bo za te pieniądze które mam na transfery to bym miał Messiego (klauzula odejscia 65mln) Sergio Ramosa (klauzula 49mln) i Fabregasa, albo Silvę. :/ SI mogło by rozbudować opcje interakcji z zawodnikiem, np dodać jakieś opcje w stylu "sluchaj stary, przyjdz do nas bedziemy walczyc o mistrzostwo w europie, lidze, pucharach" albo "bedzie Ci tu dobrze" itd itp :)

Figo1991 Młody aktywista

10.04.2008 15:13    #2358     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Wujku a dlaczego przy moim talencie (Alex Raphael Meschini) nie ma zdjęcia? Przecierz wysłałem zdjęcie wraz ze screenem. Screen się ukazał a zdjęcie nie. Dlaczego?

radek543 Młody aktywista

04.04.2008 21:14    #2359     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd?
Krzywe nagłówki to jest to bo wymazałem me nazwisko a gram na paczu 8.0.2 i na fudi i mescoś tam update

jemiolak Partyzant

31.03.2008 03:40    #2360     Sufler - Porady do gry - pliki na start
polecam:
patch - 8.02
update - fudi mesinho revolution 2008 datowany na 1marca

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution