Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.06.2008 10:07    #2331     Sufler - Porady do gry - Kiedy Update
Najprawdopodobniej uptade wyjdzie po letnim okienku transferowym. Obecnie najnowsze uptade jest datowane bodajże na 9 czerwca br. Fudi&messinho- liczymy na Was !!! Pozdro!!

Tzar Przodownik pracy

14.06.2008 22:05    #2332     Sufler - Porady do gry - nie znajduje patcha
To w końcu na której wersji chcesz grać?

No ale dobra, masz:
http://downl(...)atch.exe

U mnie ciągnie z max prędkością.

Fenix Partyzant

14.06.2008 11:36    #2333     Sufler - Porady do gry - Edytor - co zrobić, aby ...
No tak ale ja nie chciałbym w ten sposób - chciałbym też mieć ligę włoską, a w ten sposób dodać nowe drużyny nie tylko do polskiej, ale i właśnie do Serie A, Primera Division, Premier League i niemieckiej Regionalligi. W FM 2007 to było możliwe a teraz edytor się stacza na psy.... w ogóle o tym nikt nie myśli że taka możliwość jest naprawdę przydatna dla researcherów.... zauważam coraz większe niedbalstwo w robocie panów z sigames...

Palimpsest Młody aktywista

Huhu mam ten sam problem,ale nie zwracam na niego uwagi i jest ok;)..lub : 1.Skopiuj sobie zapisane gry na pulpit(są w Moje DokumentySports InteractiveFootball Managergames) 2. Odinstaluj grę i wyczyść foldery które pozostały w tym katalogu w którym ją zainstalowałeś i w tym Moje Dokumenty 3. Zainstaluj raz jeszcze i wklej te pliki z sejwami które skopiowałeś w miejsce podane w pkt. 1...powinno pomóc pozbyć się komunikatu i jednocześnie nie będziesz musiał zaczynać gry od nowa
@

SeDeS_AG Partyzant

Dodaj jeszcze, ze na standardowej bazie nie mam tego. To jest tylko na tym update:

"Fudi & Messinho Update_ CM REV Update"

Nie chce nikomu wytykać jakiś błędów czy coś takiego, chciałem sie podzielić z Wami tą informacją.

Pozdrawiam.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=ResetPL]
Raczej o 2008, ale niech autor odpowie(mozliwe, że pomylił wersje):D

Messinho myślałeś, żeby zrobic datebase z użytkownikami CM Rev??[/quote]

Chyba jest kategoria FM 2007, prawda?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
[quote2=ResetPL]Messinho myślałeś, żeby zrobic datebase z użytkownikami CM Rev??[/quote2]
Nie będziemy podkradali pomysłów innym stronom.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

ResetPL Młody aktywista

[quote=messinho]Chodzi tobie o wersję update na FM 07?[/quote]
Raczej o 2008, ale niech autor odpowie(mozliwe, że pomylił wersje):D

Messinho myślałeś, żeby zrobic datebase z użytkownikami CM Rev??

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Ja także poproszę o screena,jako twórca update po przeczytaniu takowego tematu od razu sprawdziłem w edytorze co jest grane i Tur Turek nie ma takowego budżetu,więc nie rozumiem całej sprawy.Zresztą dziwne jest to,że premiera update była 3 miesiące temu i nikomu innemu nie zdarzył się taki przypadek. Może używałeś jakiś programu typu Edytor Czasu Rzeczywistego?

Edyta:

Chodzi tobie o wersję update na FM 07?

SeDeS_AG Partyzant

Na tym uaktualnieniu: Fudi & Messinho Update_ CM REV Update

Gram sobie Arką i nagle patrze, że Tur Turek zatrudnia zagranicznych trenerów. Zastanawiam się co się dzieje. Wchodzę w klub Tur Turek, a tu 7 milionów euro na transfery i 36 milionów w klubowej kasie. Powiem tylko, że nic nie grzebałem w edytorze.

Zobaczcie czy wy też tak macie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution