Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Matiusz Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ile bede miał reakcjoniste

Jeżeli dalej będziesz zadawał tak idiotyczne pytania, to sądzę, że jeszcze długo.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

możliwe. jeżeli grasz na łatce 8.0.2 patch fudi messinho, to jak wybierasz klub, to w tym samym czasie repry Ukrainy i Irlandii są dostępne, więc możesz złożyć papiery i czekać. Mnie się tak udało z reprą Irlandii
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

v1n5anity Partyzant

29.06.2008 11:46    #2313     Sufler - Porady do gry - Zasady ligi Meksykańskiej.
wiki: "The team promoted from Primera Division A is the winner of a two-leg match between the champions of the apertura and clausura tournaments of that division. If a team becomes the champion in both tournaments, it is automatically promoted."
mam nadzieję że angielski znasz na tyle dobrze że nie musze tłumaczyć :)

v1n5anity Partyzant

29.06.2008 11:38    #2314     Sufler - Porady do gry - Zasady ligi Meksykańskiej.
wikipedia mówi: "Currently, the relegated team is determined by computing the points-per-game-played ratio for each team, considering all the games played by the team during the last three seasons (six tournaments)."

Tłumacząc na nasze, chodzi o to że podobnie jak w lidze argentyńskiej wyliczana jest średnia punktów na mecz z ostatnich trzech sezonów (jeden sezon to liga otwarcia plus liga zamknięcia) i zespół z najgorszą średnią spada do niższej ligi.

Weez3r Partyzant

27.06.2008 21:50    #2315     Sufler - Porady do gry - dodatek
C:Documents and Settings_Nazwaużytkownika_Moje Dokumenty_Sports Interactive_Football Manager 2008_games

chyba tak xD

nie mam na tym kompie FM'a, więc mogłem coś pomylić

EDIT: przemus byl szybszy :P

27.06.2008 21:48    #2316     Sufler - Porady do gry - dodatek
[quote=Frost11]Jak sie sciągnie ten save to gdzie trzeba go wypakować?[/quote]
moje dokumenty/ sports interactive/ fm 2008 / games

Ślązaczek Partyzant

27.06.2008 21:23    #2317     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
W FM 08 to udało mi się na razie Śląskiem Wrocław - kupiłem tylko Petrosz(polecam młody i dobry zawodnik, potem dodam go do talentów) czy jakoś tak z ŁKS Łomży na lewą pomoc - 2 miejsce w pucharze Polski i awans z pierwszego miejsca. Oraz Juventusem nie przegrałem żadnego meczu w lidze (tutaj zakupiłem Quaramese z Porto i jakiegoś obrońce z albani)

Nazwy piłkarzy i ich nazwiska mogłem a nawet na pewno pomyliłem bo to dawno było :D

MikaS Partyzant

26.06.2008 23:13    #2318     Sufler - Porady do gry - Shortlista
Zaznaczyłem w wyszukiwaniu piłkarzy żeby asystent odznaczył mi nierealistyczne transfery, zapisałem tą listę ale Fm Genie Scout mi jej nie wykrywa.Co mam zrobić że by mi ją wykrył.
Mam jeszcze 1 problem zapisałem tylko ta liste zawodnikow którzy chcą do mnie przejść a mi sie wszyscy pokazują Ronaldinho,Messi itd.

mesjo Partyzant

23.06.2008 19:29    #2319     Sufler - Porady do gry - Waleczność
za waleczność odpowiada najprawdopodobniej trening taktyczny. Jednak waleczności nie można tak do końca wytrenować ponieważ każdy zawodnik ma swoją ,,wrodzoną" walecznosc. Z chomika nie można zrobic tygrysa- tak obrazowo.

22.06.2008 20:13    #2320     Sufler - Porady do gry - ilosc zmian
bo na fudi_messinho jest ustawione że po sezonie jest o 2 więcej, tak jak będzie w nowy sezonie w premiership. A na FM WeeGiE najwidoczniej tego nie uwzględniono

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution