Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

czerwony_diabeł Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2008 22:11    #2271     Sufler - Porady do gry - scenowy update
[quote=czerwony_diabeł]elo ziomale ;p
co myslicie o zeby zrobic taki update ze np. cmrev, fmsite i inne i takie druzyny zrobic ze np. pucka zrobic i wszystkch z redakcji cmrev, i z fmsite?

i chce sie jeszcze pochwalic ze jutro wychodzi moj update. lepszyc od fudiego i messinho ;] naprawde ;d przekonacie sie ;]

jak chcesz perez to wbijaj na ten temat to ci pkt dam za free[/quote]
dobra , ale moj update bedzie najlepszy, ale co sadzicie o tym scenowym updacie, ze np. bedzie puczek i bedzie gral na bramce

25.07.2008 22:10    #2272     Sufler - Porady do gry - scenowy update
taaa wielkie cudo ten fudi i messi . jeden z bledow grosicki w legii?? od kiedy?

burinek Przodownik pracy

25.07.2008 22:08    #2273     Sufler - Porady do gry - scenowy update
widzę że chcesz bardzo z powrotem reakcjonistę. Ten uptade to może być dobry pomysł nie wiem jak inni mi się podoba. A co do twojego uptade to na pewno nie będzie lepszy od fudi&messinho bo oni jak na razie robią najlepszy

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.07.2008 22:07    #2274     Sufler - Porady do gry - scenowy update
wiesz, za to dostaniesz reakcjonistę .
PS. nie ma lepszego apdejta niżFudi&Messinho :]
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

25.07.2008 22:04    #2275     Sufler - Porady do gry - scenowy update
elo ziomale ;p
co myslicie o zeby zrobic taki update ze np. cmrev, fmsite i inne i takie druzyny zrobic ze np. pucka zrobic i wszystkch z redakcji cmrev, i z fmsite?

i chce sie jeszcze pochwalic ze jutro wychodzi moj update. lepszyc od fudiego i messinho ;] naprawde ;d przekonacie sie ;]

jak chcesz perez to wbijaj na ten temat to ci pkt dam za free

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.07.2008 16:00    #2276     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=HJ Ernesto]Ja gram Torpedą Kaczerki w lidze Kambodżańskiej. Kupiłem Messiego i Thurama- fenomenalni bramkarze . Zdobyłem puchar tej ligi :D[/quote]
bardzo śmieszne

HJ Ernesto Partyzant

25.07.2008 15:57    #2277     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Torpedą Kaczerki w lidze Kambodżańskiej. Kupiłem Messiego i Thurama- fenomenalni bramkarze . Zdobyłem puchar tej ligi :D

didol92 Młody aktywista

24.07.2008 15:15    #2278     Sufler - Porady do gry - problem z uaktualnieniem
tak do uaktualnienia mesinha potrebny jest patch 8.02

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

24.07.2008 10:26    #2279     Sufler - Porady do gry - odnośnie obywatelstwa
Rinho oddał idee tego problemy. Nie dotyczy to tylko Francji, dotyczy to każdej ligi kraji z UE. Np. w Hiszpanii też jest limit obcokrajowców (chyba 5), a np. w Barcie gra ich więcej: Messi, Eto, Yaya Toure, Marquez, Milito, Caceraes i Keita, ale odliczając zawodników z Afryki limit jest spełniony. Dzieje się tak, gdyż został podpisany dokument (nie pamiętam nazwy) między Europą, a Afryką polegający na swobodnym przepływie pracowników i dający to, że Afrykanie nie muszą mieć specjalnych zezwoleń na pracę w Europie. A, że piłka nożna też nie może być wyjątkiem to wszystkie limity związane z graczami z po za UE nie dotyczą Afryki. Afrykan dotyczą tylko limity graczy zagranicznych, ale nie UE, tylko po prostu z innego kraju (w Polsce jest limit chyba 15 cz koło tego, albo limit w Polsce do wystawiania zagranicznych w Super Pucharze). W Twojej sytuacji zostali policzeni tylko zawodnicy z Ameryki Południowej i daltego mieszczą się w limicie. Chyba dokładnie to wyjaśniłem, jakby miał jakies pytanie to pisz.

mrjonhs Młody aktywista

23.07.2008 12:43    #2280     Sufler - Porady do gry - jak naprawić grę bo...
Nie zapomnij też wgrać najpierw bazy danych 8.0.2, bo bez niej nie działa patch Fudiego&Mesinho :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution