Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

karus 7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No też tak myśle, tylko, że jak wpisze np. 2 mln euro, a tak naprawde nie bedzie to tak jakbym oszukal poprzez uzycie edytora. A moze jest jakis inny upted niz fudi i messinho. Jak ktos ma to moglbym sprawdzic ile kaaski ma wisla?

karus 7 Partyzant

Mam pytanie czy ktoś może wie lub zna strone gdzie można znaleźć wiadomości na temat ile polskie kluby mają zamiar przeznaczyć na transfery, bo w fm po tym uaktualnieniu jest to troche niedopracowane (fudi i messinho)... Bo nie chce mi sie wierzyć, że Wisła kupujac Nei'a wydala 850 tys euro i zostanie jej tylko 150 tys. na reszte transferow.

Bartek-kibic Partyzant

Witam, mam taki problem: Sciagnalem sobie pare uaktualnien, zrobilem wszystko jak nalezy i jak wlaczam nowa gre i mam kilka uaktualnien do wyboru (domyslna, uaktualnienie 1, uaktualnienie 2, uaktualnienie Messinho na marzec 2008 i uaktualnienie, ktore bylo wydane 20 czerwca) i odpala mi tylko domyslna i uaktualnienie 1.... pisze ze nie mozna wczytac bazy danych a ja chce pograc na uakltuanieniu z 20 czerwca... co robic?

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

08.08.2008 10:36    #2244     Sufler - Porady do gry - Update KIN4S - Problem
Wczoraj ściągnąłem KIN4S update do FM 2008. Wrzuciłem go do moje_dokumenty/Sports Interactive/FM 2008/Data/db itd (Wszystko gitarka)
W Edytorze widzę ten plik, ale w grze nie mam go w spisie grywalnych baz danych. TO samo z Fudi & Messinho update. Zapisałem jeszcze raz ten plik ale to samo. Co zrobić ?
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

19on08 Partyzant

06.08.2008 13:41    #2245     Sufler - Porady do gry - Koszulki
Ściągnąłem update messinho & fudi 3.1 i nie chodzą mi koszulki...co zrobić...dajcie link do koszulek ekstraklasy , 1 ligii , 2 ligii polskiej...nie mogę takich znaleźć...

jaroszy Partyzant

06.08.2008 11:17    #2246     Sufler - Porady do gry - super talenty fm 08
daniel opare,rodneij sneijder,jakub kosecki,marvin emnes,michal janota,felipe,nordin amrabat,ransford osei,jonathan dos santos,gai asulin,thiago alcantara,lee martin,thiago neves,dani parejo,carlos vela,juan pablo pino,aaron ramsey,mamadou sakho,jozy altidore,pitchu atienza,breno,renato augusto,alexandre pato,sebastian giovinco,pereirinha,ariel borysiuk,cabral,felipe caicedo,mesut ozil,toni kroos,felix kroos,rodrigo possebon,denilson,ben sahar,scott sinclair,theo walcott,armand traore,albin ekdal,ever banega,lenny,ismail aissati,franco di santo,david n'gog,emiliano insua,daniel pacheco,daniel sturridge,filippo mancini,jan hable,nacer barazite

kto zna lepszych i innych niech pisze

Hunter91 Młody aktywista

06.08.2008 10:54    #2247     Sufler - Porady do gry - Update
w update fudi&messinho jest polonia marciniak w łks ale jarki robaka czy mielcarza nie ma. o ile pamietam to czerkas juz w łks jest

szczepek Młody aktywista

06.08.2008 10:30    #2248     Sufler - Porady do gry - Update
przykro mi ale update Fudi & Messinho zostanie wydany po zakonczeniu letniego okienka transferowego... popatrz po innych stronach moze znajdziesz update na sierpien ;]

19on08 Partyzant

06.08.2008 10:23    #2249     Sufler - Porady do gry - Update
Przepraszam czy mógłby ktoś zrobić na dzień dzisiejszy update...???proszę bardzo mi zależy...bo miałem nowy system i nie chce mi się grac na 8.0.2 a jak ściągnę update Messinho&Fudi : back in action! to mam tez stare składy bo z 20lipca....albo jak nikt nie zrobi mi dziś szybkiego update to bym wyedytowal to update messinho i fudiego ale nie mam do tego stron z których bym wziął informacje na nowe transfery...a jak by ktoś zrobił update na dziś to zależy mi tylko na polskiej lidze , żeby uaktualnił składy z polskiej ligii...proszę o pomoc

ndL Młody aktywista

04.08.2008 20:50    #2250     Sufler - Porady do gry - Jak wgrac lige do gry ?
Zobacz wgralem tak jak mowiles. Nawet jeszcze wgralem do fudi mesinho i dalej nic.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution