Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2008 11:38    #2221     Sufler - Porady do gry - stadion
;) Tylko nie na Fusi&Messinho patch bo czytałem, że chyba nie załączy się ;d btw Głosik moja wina ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Czikita Partyzant

Witam! Sciągnołem powyższy update wgrałem go do Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db i jak odpalam gre to składy są dalej stare czemu? np. nie ma w Wiśle Łobodzińskiego itp. co na to poradzić ? :(

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.08.2008 20:07    #2223     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote=didol92]Ok.Czyli zostały nie zmienione.Mam kolejne pytanie ten update był modyfikowany na updacie 8.02,fudiego czy jeszcze jakimś innym ??[/quote]
na 8.02 na fudi i messinho nie można przeprowadzac oficjalnie zmian (prawa autorskie ;>;)

EDIT : post wyżej wyjaśnił

braulio Partyzant

14.08.2008 15:19    #2224     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote3=A. De Raph][quote2=burinek][quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Tylko był jeden problem. Chciałem na początku jak zacząłem robić go ale powiedzieliście że nie ma mowy bo Fudi&Messinho wydają wiec nie powiedzieliście
[/quote2]

Mowa była o firmowanie tego przez CM Rev. O ile pamietam staneło na tym, zebys to zrobił, puścił info, a potem się by zdecydowało. Zrobiłeś, ale nie dałes znaka nikomu z nas, ze zrobiłes, no ale ok, jest na razie tutaj.
[/quote3]

BURINEK NIE MA OBOWIąZKU TłUMACZYć SIE KOMUKOLWIEK!!! DOBRZE ROBI !!!

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
14.08.2008 15:03    #2225     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote2=burinek][quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Tylko był jeden problem. Chciałem na początku jak zacząłem robić go ale powiedzieliście że nie ma mowy bo Fudi&Messinho wydają wiec nie powiedzieliście
[/quote2]

Mowa była o firmowanie tego przez CM Rev. O ile pamietam staneło na tym, zebys to zrobił, puścił info, a potem się by zdecydowało. Zrobiłeś, ale nie dałes znaka nikomu z nas, ze zrobiłes, no ale ok, jest na razie tutaj.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

burinek Przodownik pracy

14.08.2008 14:37    #2226     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Leeon Partyzant

13.08.2008 22:39    #2227     Sufler - Porady do gry - FM LIVE
[quote=kowalinho]A jaki dostałeś???[/quote]

Teraz pewnie zrobię z siebie debila bo znając życie takiego maila dostaje każdy a ja sie podpaliłem ;p Temat mnie zmylił, no ale nie wiem słabo znam angielski

We want YOU to test Football Manager Live

We recently offered you the chance to test Football Manager Live, the brand-new mass multi-player online game from Sports Interactive and SEGA. We noticed that you chose not to take advantage of this opportunity, and are missing out on the real-time, round-the-clock action that the beta test presents.
We're delighted to inform you that you have a 2nd chance to get involved, as we have managerial vacancies in the game right now!
You’ll be creating and managing YOUR very own football club, and from the team name and colours to the pitch-size and stadium, YOU are in control. Play as much or as little as you like, pitting your wits against hundreds of other human players both on the pitch and in the transfer market. Create and compete in your own competitions, as well as official tournaments, and exchange banter (or play mind games!) with your fellow players using the in-game chat and mail facilities.
To get started, sign-up here
We hope to play you soon!
Best Wishes
The FML team

To każdy takie coś dostał?

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

13.08.2008 13:59    #2228     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Heh . DamianMKS, takie tematy są bezsensu. Skoro masz wersję Fudi&Messinho [BETA] (wydaną jakiś czas temu) to weź człowieku na logikę, że chwilę później wyjdzie już ta prawidłowa wersja ;) I nie Offtopujcie ;)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

13.08.2008 12:39    #2229     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Fudi i Messinho robią,

peterek Partyzant

12.08.2008 22:31    #2230     Sufler - Porady do gry - zarząd pragnie rozgłosu
mi[quote=burinek]a Ramon może jest bardzo młodziutki i może to być gwiazda w przyszłości i dlatego go chcą w Arsenalu. A co do Messiego to kogo miałeś na jego pozycji przed zakupieniem go?/[/quote]
miałem młodego maslaca i młodego del angela,a Ramon ma chyba 25 lat.Z tego co pamiętam to na początku gry grał w cska moskwa na uaktualnieniu fudiego i messinho

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution