Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

dawidiuk1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.09.2008 19:59    #2181     Sufler - Porady do gry - Fenix SuperUpdate - WYDANY!
Fenix nie mogl tego napisa osobiscie gdyz zostal wydalony z forum, wiec przekazuje jego informacje. Otoz w dniu dzisiejszym zostal wydany dlugo oczekiwany update Fenixa aktualizujacy i ulepszajacy sklady czolowych lig Europy. Sklady uwzgledniaja "future transfery" do 10.09.2008 roku, awiec nowszy update niz Fudiego i Messinho. Szczegolowo zaktualizowana w szczegolnosci liga niemiecka oraz polska, wiele nowych talentow, ulepszone atrybuty u niektorych pilkarzy - COS NOWEGO, MUSISZ W TO ZAGRAC! Baza danych wciagnie cie jak narkotyk. Do sciagniecia moze byc z dwoch mirrorow:

filefront
wrzuta

Bardzo prosze o opinie na temat tego update'a, chetnie poczytam - Fenix

//Edit 23:52 22.09
Proszę nie ściągać updatu do jutrzejszego wieczora. Omyłkowo została zuploadowana wersja próbna a nie finalna.
Przepraszamy wszystkich, którzy musieli się męczyc z betą.
//Edit 22:32 23.09
SuperUpdate Fenixa - najnowsza wersja, tym razem juz prawidlowa - stan na wrzesien 2008. Zachecamy do pobrania bo naprawde warto i nie ma w niej praktycznie bledow!"

Fenix Partyzant

21.09.2008 19:13    #2182     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Lol lepiej sam zobacz kto pierwszy zaczął pisać nie na temat, gratuluję spostrzegawczości

Ja się wypowiedziałem na temat a jeden z użytkowników miał do mnie jakieś uwagi więc odpowiedziałem a dwa ostatnie posty (w tym przemusia-dziubdziusia) były offtopikiem. Przeanalizuj to tylko skończ do jutra

Szczepiek - powiem szczerze - gdy Fudi i Messi wydali tego update'a, a choć było mnóóóstwo błędów choć ogólnie całkiem nieźle (i tak jestem zdania że da się zrobić o wiele lepszy), to wszyscy FM-aniacy zacieszali michę i mówili że to jest perfekcyjny update, to zastanowiłem się "po co i dla kogo ja właściwie to robię"? Tym bardziej, że nadszedł rok szkolny, matura i po prostu są ważniejsze rzeczy.
Postanowiłem więc nie wydawać update'a choć dokończenie go było blisko - sam gram na nim i jest mi dobrze. A nie wydam bo jestem profesjonalistą i nie wydaję update'ów z błędami (powtarzam - transfery nie są wszystkie uaktualnione np. w lidze holenderskiej itp, chociaż jak chcecie mogę gdzieś wrzucić).

Aha, i cały czas gadamy na offtopie ale ok

Lol reakcjonista o Boże chyba zrobię pod siebie

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.09.2008 19:12    #2183     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie no bez jaj. Rozwaliłeś mnie teraz na maksa. Przez połowę wakacji objeżdżałeś Fudiego i Messinho, że ich uaktualnienia są na żenującym poziomie. Teraz się człowieku ośmieszyłeś, ale warto Ci przyznać jedno - masz tupet, by po czymś takim wyskakiwać z twarzą (by nie powiedzieć gorzej) do innych.

Sorry Pucek, ale jak pisałem, nie było jeszcze Twojego posta.

Robin200 Partyzant

Ehhh ludzie ludzie mówię wam że bez update tego od messinho działał na 8.02 ale na tym robi mi takie dziwne jak widzieliście datę piszę w tym i zmiana ustawień nic nie da bo to jest pod 8.02 a mi zrobiło jakąś dziwną datę.

P.S już działaj pit9991 miałeś rację zmiany takie pomogły brawo!!!

Robin200 Partyzant

Witam mam taki problem po wgraniu uaktualnienia bazy danych od messinho fm wykrywa mi wersję gry 8.02 117931(m.e.v665) czyli jakąś jak by zmodyfikowaną wersję i jak chcę uruchomić FMM 2.25 to wszystko się pięknie ładuje ale po wpisaniu klubu czy zawodnika pisze:
Read data error.(ID:1073) tak sie to zrobiło po wgraniu tego patcha i modyfikacji na tą podaną wyżej czy nie da się czegoś zrobić aby FMM zadziałał???? przypominam że bez uaktualnienia messinho FMM2.25 działał....

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

15.09.2008 23:00    #2186     Sufler - Porady do gry - ADDM '09 Data Update v1.1
Jeśli masz patcha 8.0.2 to dobrze.
Na komputerze tworzy się też folder z podobnymi folderami typu Sports InteractiveFootball Manager 2008db... tworzy się gdzieś tam w dokumentach udostępnionych czy gdzieś tam ale nie jest to ten folder "sport interactive" do którego musisz to wkleić, odpowiednim folderem jest folder Sports InteractiveFootball Manager 2008... gdzie znajdują się Twoje save'y, foldery typu "games", "tactics", "sounds", "skins" itd. i właśnie w tych folderach w folderze "db" musisz wkleić tego patcha.

Kash Przodownik pracy

15.09.2008 22:36    #2187     Sufler - Porady do gry - Update najnowszy
A czym się różni 5 od 12 września toż to i tak po okienku transferowym, więc zmian nie będzie :) A pracę Fudiego i Messinho z pewnością można polecić.

Kash Przodownik pracy

15.09.2008 22:23    #2188     Sufler - Porady do gry - Update najnowszy
Jęsli chodzi Ci o update Fudiego to łap:
http://rapid(...)rar.html

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
15.09.2008 19:27    #2189     Sufler - Porady do gry - Jaki update ??
Na pewnie nie jest dokładna w takim stopniu, jak w update'ach wykonanych przez Fudiego i Messinho, czyli polskich autorów.

A temat do zamknięcia.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

15.09.2008 18:51    #2190     Sufler - Porady do gry - Jaki update ??
Zdecydowanie polecam http://www.cmrev(...)ix_.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution