Co to ma za gówniane znaczenie na ile kontrakt przy wypożyczeniu? Przy future transferach to jest i tak w ogóle nie warte ponieważ po jednym roku zazwyczaj przedłużają kontrakt z klubem. Poza tym co z tego że Matusiak ma kontrakt do 2012, skoro odchodzi w lipcu czy tam sierpniu 2008. Co do Sahara to ja uwzględniam wypożyczenia tylko na jeden sezon a Sahar nie jest wypożyczony do Portsmouth na cały sezon.
Oczywiście oryginalnego pomysłu ze stworzeniem drużyny "Wolny Transfer", który ma na celu umilić użytkownikowi czas uraz umożliwić sprowadzenia niektórych piłkarzy których nie ma w bazie, nie pomyśleliście. Są tam zawodnicy zagraniczni, którzy w przeszłości grają w ekstraklasie, albo polscy zawodnicy bez klubu z future transferem. Może oceńcie ten nowatorski pomysł - dobry czy zły i proszę o uzasadnienie. Oprócz tego doszło wiele nowych talentów więc nie czepiajcie się tak strasznie takich bardziej "statystycznych błędów", nawet nie błędów - bo nie ma takiej opcji jak "Future Loan", bo w updacie Fudiego i Messinho tego było od cholery tylko że nie chciało mi się dalej szukać i tak sporzadziłem całą listę błędów. Ale oczywiście dla wielu był bezbłędny. Bardzo łatwo i przyjemnie jest robić składy z sezonu 2008/09 na sezon 2007/08. Tyle, że dla mnie jest bezsensowna taka gra, z wyciętym nowym sezonem. Osobiście lubię zaglądać w statystyki i takie pominięcie sezonu sprawiałoby mi dyskomfort. Tym bardziej że taki Robinho nie grał w Man City w sezonie 2007/08 itd. itp.
I nie wmawiajcie mi że się nie znam na robieniu update'ów bo żaden z Was nie byłby w stanie zrobić takiego retro update'a jak ja zrobiłem (Sezon 95/96).
A jak sądzicie że update Fudiego i Messiego jest lepszy to porównajcie w ten sposób, czego ja nie mam co oni mają?? Oczywiście nie dopraszam się porównania w stylu co ja mam a oni nie mają, bo oczywiście ja nie mam nic nowego, Fudi i Messinho też mieli dodanych kilku piłkarzy których nie było, nowe talenty i skład "Wolny Transfer" to oni pierwsi mieli i wymyślili, tak, tak, tak..... w ogóle pomnik im za to. Mydlicie ludziom oczy że to jakieś cudo a to zwykła amatorszczyzna.... powiedziałem im w miarę miłą opinię z grzeczności ale teraz jak widzę w jakim tonie się do mnie odzywają to wyjawiłem prawdę.
To z dedykacją dla Fudiego i Messinho [tu był link do jakiegoś szasju]
Najnowsze posty