Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

rafuzz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2008 17:26    #2151     Sufler - Porady do gry - Problem z update Fudi&Messingo
Po zainstalowaniu tego update zgodnie z kreatorem, czyli w dokumentach w folderze db powstały tam dwa foldery edt oraz lnc i plik readme. Foldery są puste no i składy się nie aktualizowały...PROSZĘ O POMOC

mesjo Partyzant

19.10.2008 15:03    #2152     Sufler - Porady do gry - Leganda=Dobry trener/scout?
ale z tego co widze, to on jeszcze nie jest calkowitym emerytem:szybkosc i przyspieszenie na niezlym poziomie, wytrzymalosc tez ujdzie.Ja bym go jeszcze nie skreślał.No moze nie bedzie supergwiazdą, ale moze jeszcze pomóc.Tym bardziej ze techniki nie stracił i nie straci.No chyba ze ty widzisz ze jest bezużyteczny, wiec sie nie wahaj, tylko go puść.Ale mowie, to zalezy od ciebie.Takie jest moje zdanie.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

[quote=Witas]Otóż mam zawodnika który posiada podwójne obywatelstwo, lecz chce grać dla innej reprezentacji, nie dla mojej. Czy jest jakaś szansa aby przekonać go do gry w mojej reprezentacji?[/quote]
Miałem podobną sytuację w reprezentacji Polski. Chciałem przekonać do gry Jamesa Wesolowskiego i Ludovica Obraniaka. Niestyty-obaj wybrali odpowiednio Australię i Francję... :(

kowalinho Młody aktywista

14.10.2008 20:13    #2154     Sufler - Porady do gry - Polski Klub 2 Liga Francuska
No cóż mam taki problem :
Przeglądając Kamerun zobaczyłem że jeden z zawodników gra w groclinie więc patrzę a klub i co widzę:
http://www.fotos(...)bc0.html
http://www.fotos(...)b1d.html

Wie ktoś dlaczego on się wziął we Francji ???

Gram na Fudi messinho fix i 8.0.2

fbd Młody aktywista

jeżeli się nie mylę to update messinho & fudi jest zrobiony pod 8.02. Więc może tu jest problem.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

SzeRyFFek Partyzant

Witam otóż chciałem sobie pograć Anorthosisem zaczynam grę patrzę a tu nie ma ligi cypryjskiej jak również paru innych m.in greckiej i holenderskiej. Gram na v.8.0.1 na updacie Fudi & Messinho v.4,1. Jak przywrócić te ligi?

Szobinho Młody aktywista

04.10.2008 12:25    #2157     Sufler - Porady do gry - Gra przez sieć
powiedzcie mi, czy jeżeli ja bede robił gre i utowrzę rozgrywkę na uaktualnieniu fudi and messinho to czy koledzy którzy mają tylko łatkę 8.0.2 bedą sie mogli połączyc?!
'Por Que?No Entiendo Por Que'

James Partyzant

04.10.2008 12:18    #2158     Sufler - Porady do gry - zmiana klubu zawodnika
O co chodzi w tym programie Footbal Manager - Real Tim??

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.10.2008 11:51    #2159     Sufler - Porady do gry - zmiana klubu zawodnika
[quote=James]A to się sciąga czy jest gdzieś w plikach??[/quote]

Wchodzisz w Start -> Wszystkie Programy -> Sports Interactive -> Football Manager 2008 -> Edytor Danych. Enjoy ;]

James Partyzant

04.10.2008 11:51    #2160     Sufler - Porady do gry - zmiana klubu zawodnika
Dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution