Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.11.2008 18:28    #2121     Sufler - Porady do gry - Prowadzenie rezerw klubu.
[quote=Misiek14]chyba w 4 lidze hiszpańskiej jest Barcelona B , Castilla , Sevilla Atl. , rezerwy Atletico , Valencii , Racingu itp:P grałem już Barcą B i miałem Messiego na sparingu:D[/quote]

W trzeciej lidze. Segunda Divison B.

Misiek14 Partyzant

23.11.2008 18:25    #2122     Sufler - Porady do gry - Prowadzenie rezerw klubu.
chyba w 4 lidze hiszpańskiej jest Barcelona B , Castilla , Sevilla Atl. , rezerwy Atletico , Valencii , Racingu itp:P grałem już Barcą B i miałem Messiego na sparingu:D

alienator Młody aktywista

22.11.2008 20:28    #2123     Sufler - Porady do gry - Co z urlopem ... ????
to nie zabezpieczenia SI Games, tylko nieudolnie wypuszczony crack powoduje, że nie można wziąć urlopu. Poza tym po sezonie wcale nie zwalniają, sprawdzone info.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2008 19:43    #2124     Sufler - Porady do gry - Co z urlopem ... ????
SI Games zakazało urlopów co wy w Fm-a chcecie grać czy w urlop?? xDD

A Wy dwaj nie oskarżajcie wszystkich o piractwo..bo to się nudne robi ;p
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

batata Przodownik pracy

22.11.2008 18:03    #2125     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=niemamocnych]fajnie ale czy naprzykład teraz pomimo tego że stać cię naprzykład na c.ronaldo ronaldinho messiego itp. to czy oni do ciebie przyjdą czy zamała reputacja i można powidzieć że kasa jest ale piłkarze wyrzszej klasy i tak u nas niezagoszczą?a tak poza tym to skąd ściągnołeś to że masz znaczki klubów i orange ekstraklasy i na ktorej stronie w instrukcji pisze o fuzjii?[/quote]
Co z tego, że Messi do ciebie nie przejdzie. Możesz spokojnie zbudować potęgę z zawodników, którzy zechcą przejść do OE ( wiem, że już nie ma :P ). Masz spokojną sytuacje w klubie, nie martwisz się o fundusze na płace itd.

niemamocnych Partyzant

22.11.2008 17:58    #2126     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
fajnie ale czy naprzykład teraz pomimo tego że stać cię naprzykład na c.ronaldo ronaldinho messiego itp. to czy oni do ciebie przyjdą czy zamała reputacja i można powidzieć że kasa jest ale piłkarze wyrzszej klasy i tak u nas niezagoszczą?a tak poza tym to skąd ściągnołeś to że masz znaczki klubów i orange ekstraklasy i na ktorej stronie w instrukcji pisze o fuzjii?

jemiolak Partyzant

22.11.2008 15:57    #2127     Sufler - Porady do gry - patch lub fix
[quote=Yodarj]To sobie śmiej.

Wejdź na strone sigames.com i tam sobie szukaj, a nie zaśmiecaj suflera.

Jak coś będzie wiadome, to na pewno zostanie to opublikowane.

Do zamknięcia.[/quote]

rozkazywać to możesz swojej mamusi o ile ci jeszce pozwoli wydalem na gre 100zl wiec nikt mi nei zabroni wyrazac co o neij mysle mimo ze jestem fanem od CM 99/00
to nadal uważam że to najlepszy relaks pod słońcem na świecie a zaśmiecasz to sobie chyba swój ,,pokoj"

22.11.2008 15:52    #2128     Sufler - Porady do gry - patch lub fix
To sobie śmiej.

Wejdź na strone sigames.com i tam sobie szukaj, a nie zaśmiecaj suflera.

Jak coś będzie wiadome, to na pewno zostanie to opublikowane.

Do zamknięcia.

20.11.2008 22:58    #2129     Sufler - Porady do gry - Problem z aktywacją.

szogun93 Partyzant

20.11.2008 17:48    #2130     Sufler - Porady do gry - Komplikacje przy instalacji
Do smile a gdzie rejestrowałeś? Bo ja wchodze na sigames.com i mi nie rejestruje...:( A chciałbym sobie już popykać w nowego FM-a...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution