Wyniki wyszukiwania dla: mes

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2008 18:42    #2091     Sufler - Porady do gry - Znani zawodnicy w OE !
Ronaldinho-FC Barcelona 28 lat
Leo Messi-FC Barcelona 21 lat
Buffon-30 lat Juve
Więcej mi się nie chce pisać...i tak pewnie ślinka wam cieknie :) A grałem Polonią Bytom
Haha fajny temat...

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

22.12.2008 13:52    #2092     Sufler - Porady do gry - Problem z Bazą Danych
Emmm zaraz pomieszałem trochę i wychodzi mi co następuje ...

w C:Documents and SettingsPolMoje dokumentySports Interactive mam folder Football Manager 2009 - wnim wszystkie pliki z tą bazą danych ... a gra stworzyła oprócz tego w tym samym folderze Sports Interactive puste foldery db, matches, games, sounds ,skins,

ps. te puste foldery znajdują się bezpośrednio w folderze Sports Interactive/np .db bez folderu Football Manager 2009 a nie tak jak u mnie Sports Interactive/Football Manager 2009/np. db

DYZIO Partyzant

21.12.2008 19:11    #2093     Sufler - Porady do gry - Problem z Facepakami
mam prosbe, moglby mi ktos opisac jak zaladowac facepaki skorke i logopaki do gry?? robie tak jak w pliku readme i jest tak jak tam czyli moje dokumenty -> sports interactive -> Football manager 2009 no i na tym koniec, powinien byc plik graphics pozniej facepacks a ja mam w pliku football manager 2009 6 plików tylko i nie ma tam graphics tylko sa
db
games
matches
skins
sounds
tactics

jesli ktos by pomogl to bylbym wdzieczny. nigdy nie wrzucalem do mojej gry ani skorek ani logo druzyn ani zawodnikow wiec prosilbym o mozliwie jak najbardziej szczegolowy opis. Dzieki :)

DYZIO Partyzant

21.12.2008 19:08    #2094     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
mam prosbe, moglby mi ktos opisac jak zaladowac facepaki skorke i logopaki do gry?? robie tak jak w pliku readme i jest tak jak tam czyli moje dokumenty -> sports interactive -> Football manager 2009 no i na tym koniec, powinien byc plik graphics pozniej facepacks a ja mam w pliku football manager 2009 6 plików tylko i nie ma tam graphics tylko sa
db
games
matches
skins
sounds
tactics

jesli ktos by pomogl to bylbym wdzieczny. nigdy nie wrzucalem do mojej gry ani skorek ani logo druzyn ani zawodnikow wiec prosilbym o mozliwie jak najbardziej szczegolowy opis. Dzieki :)

DYZIO Partyzant

21.12.2008 19:07    #2095     Sufler - Porady do gry - brak atrybutow w szybkosci
db
games
matches
skins
sounds
tactics

cfckarolexd Partyzant

21.12.2008 18:56    #2096     Sufler - Porady do gry - Fm GenieScout problem...
a wiec chce skozystac z najnowszej wersij genie scouta ... i niemoge mam pacha 9.2.0 i wyskakuje błąd The save game in compressed...Uncheck'compress save games' option in the preferences, save game and try again.

obrazek na dole to przedstawia.... co mam zrobic ??

raca Partyzant

21.12.2008 16:19    #2097     Sufler - Porady do gry - Bramkostrzelność
Sprawdzę taktykę. Jednak jak grałem tą taktyką duzymi czy małymi drużynami ZAWSZE się sprawdzała. Jak grałem Realem z Barceloną, jechałem ich jak chciałem, czasami po 5-0. Teraz gram ManCity a kumpel Newcastle. Ja mam pomocników dobrych. C. Ronaldo, Quaresma, Silva, Riquelme. Rooney, Aguero (na ofensywnym grają). Kumpel ma Kake, Ronaldinho, Robinho, Messiego. Czyli raczej w pomocy problem nie leży.

Co do taktyk, naprawdę zawsze grałem tą taktyką i mi szło bardzo dobrze. Czekam teraz na przesyłkę z Polski z nowym FM09, mam nadzieję że już nie będę miał tego problemu ;)

Aha, Jaramaniak:

Nie mogę ściągnąć tej taktyki

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.12.2008 17:14    #2098     Sufler - Porady do gry - FAQ - FM 2009
Cannot run game:Failed to set up graphics system
Należy sciągnąć najnowszego DirectX znajdującego się na tej stronie. Jeśli to nie pomoże, to pomóc powinny najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Problem z rejestracją elektroniczną FM-a
Jest to jeden z najpoważniejszych błędów dotyczących FM-a 09 (a właściwie związany z jego instalacją) – polega na źle dobranej czcionce wydrukowanego kodu w wyniku czego nie można rozróżnić „i” od „1” oraz „o” od „0”. Żeby rozwiązać ten problem wystarczy wejść na tą stronę i wpisać kod. Strona wygeneruje poprawny klucz aktywacyjny, który należy wpisać przy instalacji FM-a.

FM2009 could not run as ‘facegen’ was unable to initialize!
Należy zainstalować najnowszego patcha, który rozwiąże ten problem. Łatkę można pobrać stąd.

FM.exe application error. The application has failed to initialize correctly (0xC0150002). Click on OK to stop the application.
Aby rozwiązać ten problem, należy ściągnąć Microsoft Framework (do pobrania stąd).

This application has failed to start because saAuditMD.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
Problem ten powinien rozwiązać ten plik, który należy ściągnąć i umieścić w folderze C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

12.12.2008 13:43    #2099     Sufler - Porady do gry - Przyspiewki

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2008 20:45    #2100     Sufler - Porady do gry - Steam FM 2009 ! ! !
Inaczej.

1. Ściągasz STEAM-a
2. Robisz konto
3. Logujesz się
4. W My Games albo Moje gry klikasz Dodaj Grę STEAM - Add Steam Game
5. Wstukujesz Kod
6, Ściągasz na steama
7. Uruchamiasz steama, fm-a 09 i grasz
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution