Na managerze mam problem bo mam kilku zaodników którzy mają troche ponad 30 lat i nie wiem co należy zrobić aby Ci zadonicy mogli zostać trenerami ?? Za pomoc z góry dziękuję.
Panowie moderatorzy możecie powiedzieć kiedy otrzymamy nowy update?. Zamknięcie tamtego tematu nie załatwia sprawy. Robi obiecał 2 września i to dlatego ludzie (maniacy championship managera) się niecierpliwią i przez to denerwują. Z pozdowieniami
Mam problem gdy próbuje wczytać sava dostaje ostrzeżenie HUMAN_NON_PLAYER_MANAGER::LOAD()-cannot load save file a gdy klikam OK dostaje komunikat o błędzie odczytu "Zapisana gra nie została wczytana" i Manager wraca do głównego menu zaznaczam żę mam uakualnienie Robi robson 2.1 prosze o pomoc.
Witam!
Mam problem. Wszystkie dodatki z uaktualnieniem składów do cm 01/02 wymagają wersji managera 3.9.68. Czy da się coś zrobić żeby na tej nowej wersji działało spolszczenie?
Chciałem sie was poradzić... Mam oryginalnego Ceema 03/04 uwilebiam tą grę ale mimo to zaczynam sie zastanawiac nad odtsawieniem z prostego powodu - gra nie ma sensu. Obecnie gram Fulham Londyn i jestem juz na końcu sezonu na 13 miejscu. Z ostatnich 11 meczy jakie rozegrałem w lidze wygrałem dwa a reszte przegrałem byłoby ok tylko, że w 3/4 przypadków przegrywam po następcującym przebiegu meczu: Fulham 22 strzały 8 celnych 14 nie celnych mój rywał 2 strzały jeden celny i jest 0:1 ?!?! Czy to jest jakiś bug? Może mam trefnego managera. Sytuacja ta powtarza sie także przy prowadzeniu reprezentacji i innych klubów przewaga przez cały mecz nieźli zawodnicy dobry trening i trenerzy a i tak wszystko się przegrywa. Rozumiem przegrać w ten sposób jeden mecz ale przgrać w ten sposób cały sezon to jest nie fair. Do tego wystarczy dodać, że np taki 40 letni Seaman zostaje najlepszym piłkarzem emczu broniąc 18 strzałow co patrząc na jego statystyki wydaje się totalnie nie realne. Oczywiście po mecuz ze mną np. Seaman wraca do normy i gra juz na 5 - 6 tylko w meczach ze mną 9 - 10. Wyjaśnijcie mi co jest ???
Witam Ceemowego experta. Mam pytanie dotyczące assistant managera. Czy koniecznie w klubie potrzeba dwóch asystentów i jakie umiejętności powinien posiadać dobry asystent? Gram Man Utd i daję Wam screena, byście oszacowali, czy jest wystarczająco dobry. Dzięki.
Czcionki wykorzystywane przez Championship Managera 4 03/04 znajdują się w podkatalogu datafonts. Są to dwa pliki o rozszerzeniu *.ttf: tt0756m_.ttf oraz Tt1212m_ttf. Aby zastąpić czcionkę domyślną inną, bardziej przez nas preferowaną czcionką, wystarczy więc nadpisać te pliki plikiem nowej czcionki. Oczywiście warto najpierw wykonać kopie zapasowe oryginalnych plików, tak na wszelki wypadek.
Nic z tego nie rozumiem! Chcę połączyć się z kumplem i dołączyć do rozgrywki sieciowej, ale nic, pisze mi że : brak połączenia z serwerem.....
Mamy takie same wersje gry (CM 03/04 patch 4.1.5). On wczytuje grę, a ja nie mogę się potem do niego za nic dołączyć. I analogicznie: On ze mną.
Ten kumpel ma stałe łącze przez RADIÓWKĘ i ma (zekomo) stałe IP. Ja mam za to DSL i tutaj kilka nieścisłości: otórz mam IP pobierany dynamicznie czy jakoś tak z serwera od Admina mojej sieci (na zasadzie że on ma mój numer karty sieciowej). Poza tym w managerze pisze wyraźnie numer IP taki jak na konfiguracji WINIPCFG z windowsa więc myślałem że jest jeden numer, a najdziwniejsze, że na przykład w jak loguję się na bankowe konto internetowe (lub na inne konta) to tam IP moje jest zupełnie inne.
Czy jest jakiś sposób na połączenie się do rozgrywki netowej z mojego albo do mojego komputera ???
Za wszelkie udzielone mi odpowiedzi i porady z góry dziękuję!!!
Ostatnio grając w managera 03/04 zauważyłem ze drużyna nie wykonuje moich poleceń taktycznych... Tzn chodzi mi o to, że mam niskich ale szybkich napastników dlatego chciałem grac podobnie jak Monaco w tym roku, prostopadłymi podaniami; środkiem. Efekt: analizując 5 zagranych meczy w każdym moi pomocnicy oddawali masę strzałow z daleka, oczywiście niecelnych(chociaż nie ustawiłem opjci strzały z dystansu) miałem ogromną przewagę ale nie oto mi chodziło, chciałem grać prostopadłymi podaniami spokojnie atakiem pozycyjnym ale nic z tego nie wyszło... Wyjaśnijcie mi co jest??? Jak to działa hehe tzn co źle robie!
Najnowsze posty