Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Proletariat

30.12.2004 22:12    #8191     Sufler - Porady do gry - Nagrody i reprezentacja
Mam 2 pytania 1.W edytorze do fma sa rozne nagrody np. najlepsze szkloenie mlodzierzy lub najlepszy prezes, ale jest napisane ze te opcja sa w grze niedostepne, i gdy ustawilem taka nagrode dla ligi polskiej to nikt jej nie dostal to po co sa te nagrody jezeli nie dzialaja? Utworzylem tez nagrode dla najlepszego polskiego pilkarza i nacisnolem zeby wybiarali go managerowei z rozgrywek i ta nagrode rowniez sie nie pojawila dlaczego? 2. Czy w trakcie sezonu moge objac stanowisko trenera rep. U-21 lub U-19? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdro dla ludzi tworzacych te stronke.

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2004 22:26    #8192     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Jesli chodzi o krotka lawke to u mnie okazalo sie, ze nie ma wielkiego problemu, bo rezerw praktycznie nie mialem, wiec wrzucilem do rezerw tych, ktorzy nie zmiescili sie w pierwszym skladzie i moglem ogrywac praktycznie wszystkich :-). Jest jeszcze jeden powazny babol, ktorego patch chyba nie zlikwidowal - plaga powaznych KONTUZJI!!!! A co najdziwniejsze dopadaja one zwykle najwiekszych asow :-(. Pierwsza runde wlasciwie mialem tragiczna, zdobylem tylko 7 punktow...bo gralem totalnymi cieniasami. Dodam tylko, ze naszla mnie ochota na poczatku sezonu na wyprzedaz kilku dobrych zawodnikow za bardzo konkretne pieniadze. Wiec jak mi sie szkielet posypal przez kontuzje, to ledwo mi na lawke starczylo. Ciezkie jest zycie managera ;-(.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
15.12.2004 20:44    #8193     Sufler - Porady do gry - Recenzje...
Dodam tylko, że nie ma czegoś takiego jak obiektywna recenzja. To czysta abstrakcja. :) Sam pisuje nieraz recenzje gier i muszę Wam powiedzieć, że nie jest to łatwe zadanie. Natomiast co do oceny FM w CDA - cóż, świadczy najwyraźniej o umiejętnościach i zaangażowaniu Elda, autora tekstów, w obie gry - zarówno w FM, jak i TCM. Gdyby pograł DŁUŻEJ w oba managery myśle, że dokonałby słusznego wyboru... :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

bialy_1 Partyzant

13.12.2004 23:57    #8194     Sufler - Porady do gry - Recenzje...
Viva La Football Manager 2005 :)

Saiid Legendarny Piewca Revolucji na Zachodzie

Grupa: Ekspert
12.12.2004 15:23    #8195     Sufler - Porady do gry - Recenzje...
bo w lape dostal to tcm wysoko ocenil, w komputer swiecie rzadzi liga polska manager!! :D

Proletariat

20.11.2004 10:01    #8196     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie ;)
Już pytałem lecz moje pytanie zosało skasowane... mam angielską wersje ciotka przysłała mi z Anglii chiałbym aby moja grał była po polsku ale niesytety tam nie mam tego języku do wyboru więc pytam jeszcze raz czy będzie dostępne spolszczenie do zagranicznych wersji Footbal Managera ?

Proletariat

03.11.2004 22:36    #8197     Sufler - Porady do gry - Football Manager 2005
siemka mam takie pytanko za pare dni bede mial football managera 2005 ale po angielsku a niestety nie znam tego jezyka. czy bedzie taka mozliwosc bym jakos wkleil polski jezyk do tej wersji?? i czy ktos wogole taki plik planuje zrobic lub czy z polskiej wersji bede mogl go wziasc?? pliss o odpowiedz

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
10.10.2004 13:13    #8198     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów:)
Prezesi są zwlaniani razem z całym zarządem z powodu zapaści finansowej drużyny lub bardzo słabych wyników zespołu, z którymi nie może sobie poradzić żaden manager. Wtedy następuje dymisja zarządu. Nowy zarząd zostaje ułożony z bezrobotnych dostępnych działaczy. Gracz nie ma wpływu na wybór zarządu. Tak jak wszystkie osoby w grze mają swoje CA i PA - mozna je sprawdzić za pomocą edytora.

apttom Partyzant

23.09.2004 18:37    #8199     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 2005
sorki mam problem sciagnalem sobie tego fm 2005 no i klikam na ikone no i ZONK
wyskakuje mi taki text:
Football_Manager_2005_demo_beta.exenie jest prawidłowa aplikacją systemu win32
CO ROBIĆ>???????????????????

Proletariat

19.09.2004 09:21    #8200     Sufler - Porady do gry - FM czy CM ???
Mam pytanie: który menadżer: Football Manager 2005 czy Championship Manager 5 będzie taki sam jak poprzedni CM 03/04 ? Chodzi mi o to, że w starym ceemie na lewo była lista "continue", " [imie i nazwisko menadżera]" , "rozgrywki" , "history" i "game options" a w dziale "team" był skład, dalej sztab, inf. ogólne, sytuacja finansowa, fictures itd.

Po prostu chcę grać w menegera do którego się już przyzwyczaiłem a nie uczyć się na nowo gdzie mam kliknąć aby pojawił się skład, rozgrywki lub wyszukiwarka graczy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution