Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
16.07.2005 15:42    #8171     Sufler - Porady do gry - REPREZENTACJA POLSKI
Dopoki Janas nie zostanie zwolniony nie mozesz objac reprezentacji Polski. Oczywiscie pozostaja jeszcze (nieczuciwe) praktyki, typu dodanie nowego managera, objecie nim reprezentacji po czym przejscie na emeryture. Wtedy etat w reprezentacji bedzie wolny, mozesz wiec sie zglosic do prowadzenia zespolu. Jesli Cie nie przyjma to... nic wiecej nie mozesz zrobic. Chyba ze prowadzic reprezentacje drugim managerem, ale to chyba mniejsza frajda.

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
06.07.2005 20:33    #8172     Sufler - Porady do gry - Kłamcy!!!!
Do goscia: Ja to widze tak: mozna sobie nastawic zeby nie bylo prawdziwych nazwisk pilkarzy, mozna grac barca bez ronaldinho albo manchesterem z beckhamem (albo leczna z czereszewskim). Ale jakos klimat nie ten.. Jak manager ma byc dobry to powinien byc jak najbardziej zgodny z rzeczywistoscia. A warunkuja to aktualne sklady, najobiektywniejsze atrybuty kopaczy i mecze jak najrealniejsze.. To caly urok managerow.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Proletariat

29.06.2005 21:03    #8173     Sufler - Porady do gry - gra w sieci
Mam Championship Manager 03/04 i chcialbym zalozyc server
Niezabardzo wiem jak, przeczytalem poradnik Bartona, jestem w sieci lokalnej ale nie posiadam zewnętrznego IP. Może jest jakaś możliwoś zebym zagral z kolegą z tej samej sieci co ja???

mideros Partyzant

27.06.2005 22:01    #8174     Sufler - Porady do gry - gra w sieci
Mam takie jedno pytanko.Czy ktoś posiadający neostrade może grać w fm-a z kimś kto ma internet radiowy?Kto musi założyć serwer?i ostatnia część pytania czy do gry w sieci MUSI być oryginalny football manager?Prosze o szybką odpowiedż.

Proletariat

18.06.2005 08:43    #8175     Sufler - Porady do gry - zagadnienia taktyczne...
Chciałbym poruszyć kilka spraw dotyczących taktyki, ostatno sporo czasu spędziłem robiać różne testy w CM 03/04 i nie jestem zadowolony z wyników dlatego chciałym zasięgnąć waszej rady. (pytania dotycza systemu 4-4-2)
1.Wiem, ze przesadna ilość oddawanych strzałów z dystansu to bug, ale może macie jakiś pomysł co zrobić by zawodnik z 30 metra nie strzelał bez sensu na bramkę tylko rozegrał np do boku??(oczywiscie strzaly z dystansu ma wylaczone)
2.Założmy że chce grać bokami tzn duża ilość dośrodkować rajdy skrzydłowych itp., co lepiej waszym zdaniem wybrać grę środkiem(podobno wtedy lepiej powinni grac skrzydłowi bo maja wiecej miejsca ale moim zdaniem to nie jest tak do końca) czy po prostu dac akcje skrzydlami i akcje ofensywne bocznym? I co w takiej sytuacji ze srodkowymi pomocnikami? angazowac ich w akcje ofensywne?
3.Jestem maniakiem angielskiego futbolu stad moje zamilowanie do gry skrzydlami... kolejne pytanie jak myslicie co najlpeij ustawic obroncom bocznym(przy 4-4-2) by jak najczesciej podawali prostopadle wzdluz lini bo skryzdlowych pomocnikow?
4.Ostatnie... Jak zaradzic temu by napastnik nie schodził nagminnie do boku tylko czekal tam gdzie jego miejsce w polu karnym na pilke od skryzdlowego? (u mnie najczesciej wyglada to tak ze rozwiaj sie akcja napastnik dostaje pilke schodzi do boku a skrzydlowy jest w polu karnym...) napastnika u mnie maja ustawione akcje ofensywne moze cos im zmienic co myslicie na ten temat??

Troche slugo napisalem... ale z góry dziekuje wszystkim ktorzy powaznie potraktuja moje pytania odnosnie taktyki i cos doradza, szczegolnie licze na doswiadczonych managerow:)! Dzieki wszystkim!

cichy Partyzant

17.06.2005 18:56    #8176     Sufler - Porady do gry - Nowy
Nie mam zakładki Czynności w profilu zawodnika rezerw. A jak w opcjach managera zaznaczm "obejmij kontrole nad zespolem rezerw" to zawodnik, ktorego mam na oku w ogole znika ze skladu - nie ma go.

cichy Partyzant

16.06.2005 23:36    #8177     Sufler - Porady do gry - Nowy
Czesc, dzis kupilem Football Managera, zainstalowalem i rozegralem pierwszy i jedyny mecz. Zaczalem po 20.oo, skonczylem teraz :o Instalacja, wybory, instlacja patcha i roznych dodatkow, znow ustawienia i w koncu mecz. Uff, duzo tego. Przejrzalem strone cdp i CM Revolution, skorzystalem tez z instrukcji (jakie cechy wymagane sa na jakich pozycjach). Ale teraz pytanie do Was, doswiadczeni koledzy. Nie lubie zadnych cheatow, trainerow itd, Chce uczyciwie doprowadzic jakis kompletnie LOLowy zespol II ligi polskiej do ekstraklazy. Na co zwracac uwage? Co jest nie tak w programie, na co powinienem zwrocic uwage i omijac? Jeszcze raz podkreslam - nie szukam info o uniwersalnym, najlepszym ustawieniu, ktorym rozklepie wszystkie inne kluby, albo jak za O euro pozyskac najlepszego zawodnika w grze. Chcialbym porady, jak dla trenera - gdzie patrzec, na co zwracac uwage, dlaczego moi napastnicy tak czesto wychodza na spalone ;) etc. BTW, jest jakas e-mailowa lista dyskusyjna FM? Z gory dzieki za wyrozumialosc i, mam nadzieje, zrozumienie mojego tematu :)

ASAHI Partyzant

09.05.2005 11:19    #8178     Sufler - Porady do gry - Brak kasy
Jeśli braknie kasy to klub przejmuje zarząd komisaryczny, który na początek sprzedaje piłkarzy...czasami za grasze można kupić rewelacyjnego piłkarza...i tak do ustabilizowania sytacji w klubie i zatrudnienia nowego managera.

danekk Partyzant

30.04.2005 13:06    #8179     Sufler - Porady do gry - Problem z wypozyczeniem
mam pewien problem nie wiem czy tak idzie zrobić!!!
gram od niedawna w FOTBALA MANAGERA2005 wisłą kraków i mianowicie strąk jest wypożyczony do zagłębia do końca sezon pierwszego czy idzie tak zrobić żeby wsześniej go z tamtąd zabrać ????????????? pomóżcie

Proletariat

25.04.2005 23:45    #8180     Sufler - Porady do gry - Zmiana obywatelstwa managera
W CM 03/04 jest możliwa zmiana obywatelstwa managera. Mój przypadek zaczynałem w Meksyku z obywatelstwem tego kraju. prowadziłem tam m. in Morelię. Później przygody z klubami z Finlandii, Rosji aż w końcu wylądowałem w Walii :) Prowadziłem tam Abertysh town czy jakoś tak. ok 5 lat po ok 4 miałem już dodatkowe obywatelstwo walijskie. było to ok. 2016 roku. Grałem na ostatniej ładce CM 03/04 bez żadnych innych dodatków i uaktualnień.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.