Wyniki wyszukiwania dla: manager

Proletariat

29.11.2005 21:54    #8151     Sufler - Porady do gry - Profil Managerski
Jak można podnieść swoje atrybuty a mianowicie Lojalność ? bo wszystko mam w granicy 15 a to mam 4.

arielus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.11.2005 19:19    #8152     Sufler - Porady do gry - Zginą SAVE !!!!
Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2006/games/ --tam zawsze miałem moje SAVE włączłem opcje szukaj w windowsie aby znaleźc mój save i nic nieznalazł szukałem wszedzi gdzie sie da mam nadzieje ze to był przypadkowy incydent i w noej karierze niebędzie tego problemu

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
29.11.2005 19:08    #8153     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
Mysle ze najbardziej pomoc moze zmiana taktyki. Komputerowi managerowie rowniez nie sa glupi i po pewnym czasie ucza sie tego, jak gracz prowadzi swoj zespol, a co za tym idzie sa bardziej przygotowani na mecze z nim. Pokombinuj cos albo w samym ustawieniu albo w opcjach - sproboj czyms zaskoczyc kazdego kolejnego przeciwnika :>

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
29.11.2005 15:14    #8154     Sufler - Porady do gry - Zginą SAVE !!!!
@ Arielus: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2006/games/ w tym folderze będą twoje sejwy. Musisz utworzyć w katalogu z grą folder o nazwie "user data". W nim zaś utwórz katalog "games" i przekopiuj z pierwszej lokacji sejwy.

Proletariat

28.11.2005 12:30    #8155     Sufler - Porady do gry - Jak wstawic plik ?
Witam ponownie....
Teraz mam problem jak wstawic plik z Herbami i strojami klubow anguielskich Premiership. Sciagnelem te pliki z tej stronki ,ktora od Was dostalem...ale teraz mam z tym problem. Normalnie probowalem tak jak zawsze wstawic...Moj komp...program files..plik managera....data .....pictures i tam sa loga Championship i reszty,jak wkleilem do nich te co sciagnelem.Zaczelem na nowo gre i niestety nie ma ,poradzcie jakto zrobic,i sorry ,ze zawracam glowe ;) Pozdrawiam

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
11.11.2005 21:07    #8156     Sufler - Porady do gry - Turnstyle 06
Sprawdź, czy w folderze *Sports InteractiveFootball Manager 2006dataskins urnstyle_right jest folder turnstyle_right czy też od razu pliki odnoszące się do skina. Jeśli znajduje się tam jakiś podfolder, w którym dopiero sa pliki wykonawcze skina, to skopiuj te pliki i wklej do pierwszej lokalizacji, czyli do *Sports InteractiveFootball Manager 2006dataskins urnstyle_right. Jeśli to nie pomoże, to być może ściągnąłeś nie kompletnego skina, który nie zawiera wszystkich plików dla wersji prawej.

Proletariat

01.10.2005 19:21    #8157     Sufler - Porady do gry - FM 2006
Omega - zapewniam cie, ze nie jestem beznadziejnym managerem, uwierz mi na słowo bo nie mam ci tego jak udowodnic.
Ale to trzeba przyznac - jest to troche nierealistyczne

Proletariat

26.09.2005 10:24    #8158     Sufler - Porady do gry - FM 2006
czy będzie można budować staiony według własnej koncepcji tak jak to było w total club manager?Fotball manager powinien mieć tą opcje.

Proletariat

25.09.2005 15:18    #8159     Sufler - Porady do gry - Jak ich chwalić...?
Kiedy zawodnik jest zdenerwowany na Managera twierdząc że ma z nim zły kontakt i tym podobne rzeczy jak wtedy sprawić aby zmienił zdanie?NIe ma tak jak w innych poprzednich wersjach opcji chwalenia gracza.NIe chce także taki zawodnik przedłużyć kontraktu.Co mam zrobić?Czy należy wyłączać trening zawodnikowi kontuzjowanemu przez dłuższy czas?

jarek Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.09.2005 13:14    #8160     Sufler - Porady do gry - Zmiana Pozycji
Jak sprawić aby zawodnik np: pmocnik środkowy wytrenował sobie pozycje np: lewego pomocnika. Jakie atrybuty piłkarza wpływają że szybko ją wytrenuje. Czy jeśli taką wytrenuje to wyświetli się u góry że jest pomocnikiem środkowym i lewym. Proszę o pomoc. PS. Chodzi oczywiście o grę
Championship Manager 03-04
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution