Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Proletariat

17.12.2005 18:25    #8141     Sufler - Porady do gry - Pomiędzy sezonami - urlop
Dokladnie, wersja fm 2006 zautomatyzowala te opcje i dobrze bo jest to bardziej zgodne z rzeczywistoscia (kazdy gracz ma prawo wyjechac na urlop po zakonczeniu sezonu bez zgody trenera/managera). Powinienes w wiadomosciach otrzymac wiadomosc ze zaczal sie czas urlopow i kiedy wroca do pracy twoi podopieczni...

Proletariat

14.12.2005 12:11    #8142     Sufler - Porady do gry - Lojalność menedżera
Ten temat byl juz poruszany w poscie "Profil Managera":
Lojalnosc rosnie w zaleznosci:
1.Od czasu prowadzenia zespolu
2.Traktowania podstawowych zawodnikow druzyny oraz ulubiencow
3.Wypowiedzi medialnych (niektore wypowiedzi wobec managerow moga byc interpretowane jako chec zajecia ich stanowiska)
4.Sukcesow druzyny pod twoim kierownictwem

Proletariat

11.12.2005 20:05    #8143     Sufler - Porady do gry - Problem z backgrunds
Mam problem z backgrunds. Zgralem do katalogu Football Manager 2006datagraphicsackgrounds zamienilem configa i nic. Caly czas ta dobijajaca monotonna trawka w tle. POMOCY . Z gory thx

Proletariat

04.12.2005 22:09    #8144     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
w managera gram juz dobrych kilka lat i zawsze gram ok 4-5 sparingow + 2 mecze w superpucharze hiszpanii.taktyka jest dobra(4-4-2)bo zdobylem nia w poprzednim sezonie mistrza i lige mistzow.to musza byc treningi podczas przygotowania do sezonu.intensywnosc ich zwiekszam wtedy wiecej niz podczas sezonu(glownie sile,aerobik a zmniejszam troche technike).

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2005 12:59    #8145     Sufler - Porady do gry - pomocy!!
Najlepiej udać się do najbliższego sklepu komputerowego i zakupić oryginalną wersję Football Managera 2006. Ściąganie gry z internetu jest działaniem nielegalnym i licz się z konsekwencjami prawnymi jakie mogą zostać wyciągnięte w stosunku do Ciebie.

Proletariat

z tego co wiem to gra zapisuje i wczytuje gre z okr. folderu, C:Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2006games. Ale nie dam glowy sobie urwac ze to o to chodzi. Odsylal do problemu ze znikajacymi saveami

Proletariat

01.12.2005 16:12    #8147     Sufler - Porady do gry - Cena Zawodnika
to prawda co mowi ja. jest to bolaczka kazdego managera, wydaje sie ze programisci nie potrafili znalezc obiektywnych kryteriow nadawania zawodnikom wartosci.
Jest to denerwujace tym bardziej ze w transferach panuje chaos, czesto komputer potrafi kupowac zawodnikow slabych pomijajac woogole tych wyrozniajcych sie. Sprawa kupna jest jeszcze gorsza, aby kupic klasowego zawodnika trzeba czesto dac 200% jego podsatawowej wartosci. Ja tak mialem w lidze tureckiej gdzie za transfer wewnatrz ligi musialem zamiast 3 mln euro dac ponad 7. Szkoda tylko ze nie dzila to w druga strone, komputer nie da nam wiecej jak 130 - 150% wartosci podstawowej.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
3)
a) Reputacje klubu - nie. Reputacje Twoja jako managera - moze miec wplyw wlasnie taki, ze zawodnicy w przyszlosci do Twoich propozycji i obiecywania zlotych gor beda podchodzic z dystansem
b) Wplyw na morale zespolu - owszem. Morale zainteresowanego zawodnika z pewnoscia podupadna, a jako ze klub to jedna wielka rodzina, moze pociagnac to za soba konsekwencje w upadku morale innych graczy.
Inne negatywne konsekwencje - raczej nie, choc te powyzsze i tak sa duze :>

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
30.11.2005 17:18    #8149     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
Na moj gust to managerowie komputerowi nie ucza sie naszej taktyki, tylko silnik gry blokuje nasza taktyke lub jej jakies elementy, jesli nie sa zmieniane w okrelonym przedziale czasu. Mysle, ze taki system jest juz dawno wprowadzony w FMie.Osobiscie przywiazuje sie do jednej taktyki i staram sie dobierac do niej zawodnikow, a zmiany wprowadzam jesli juz w trakcie meczow jako zaskoczenie. Co najmniej od FM05 a moze juz wczesniej w pewnym momencie wyniki spadaja do zera. Czego by nie robic to ekipa przegrywa, a zwlaszcza nie strzela bramek. Ostatnio w FMie 05 gralem do bolu jedna taktyka i niestety nie bylem w stanie tego przeskoczyc, nie pomagali lepsi zawodnicy, morale itp. Dopiero po zwolnieniu z klubu i objeciu nowego zespolu ta sama taktyka zaczynala dzialac. Oczywiscie najdalej po kilku sezonach dzialo sie to samo i znowu czekalem na zwolnienie. Nie jest to moim zdaniem zbyt realistyczne, bo owszem managerowie ucza sie caly czas i rozpracowuja przeciwnikow, ale nie tak czesto jednak z tego powodu nastepuja zmiany taktyczne w druzynie. Sa druzyny, ktore maja swoje swiete taktyki i walkuja je do bolu i w rzeczywistosci nikt im nie moze podskoczyc. W FMie tego niestety nie uswiadczysz.

darman Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.11.2005 23:26    #8150     Sufler - Porady do gry - Profil Managerski
no, ja też mam podobnie. Trzeba sie niewiem jakos bardziej utozsamiac z druzyna, zdobywac trofea lub moze w odpowiedni sposob polemizowac z innymi managerami(cos w stylu 'odwal sie od mojego klubu, bo ci pokaze podzczas meczu' itp)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution