Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Najlepszą grą-managerem jest każda nowa odsłona FMa ;) Aktualnie FM 2006 króluje spośród wszystkich tego typu gier.

Proletariat

Mam pytanie - jaki jest najlepszy Manager Pilkarski ?

Proletariat

Witam Was,

Mam pytanie - jaki klub ma największy budżet w Football Manager 2006 ?

Proletariat

21.02.2006 01:21    #8114     Sufler - Porady do gry - Problem z wejsciem..Pilne
Nowaj jak twój kumpel wejdzie do gry niech naciśnie lewym na własnego menadzera i kliknie kontynułuj grem poprzednim managerem czy jakoś tak pisze

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Panie Przemku. W tym roku skończę 27 lat i dalej podniecam się managerami piłkarskimi. Studia także skończyłem, pracuję od ponad 6 lat. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Znam ojców rodzin, którrzy całe noce spędzają przy FMie i pewnie ich dzieci też będą. CM/FM to seria gier, które łaczą pokolenia.

rafaldinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
16.02.2006 16:42    #8116     Sufler - Porady do gry - Ronaldinho
Gram w Football Managera już 7 sezon Menchesterem United zdąrzyłem 5 razy zostać mistrzem kraju, 6 razy wygrać puchar Anglii i 3 puchar ligi, 5 Ligę Mistrzów. Od sezonu nie kupuję pilkarzy, bo zapragnołem kupić Ronaldinho na 8 sezon. udało mi się zebrać daną sumę pieniędzy
i złorzyłem propozycję Barcelonie. Zgodziła się więc złorzyłem propozycję kontraktu dla niego. W grę wchodziły niesamowite pieniądze(podwoiłem jego wartość i zarobki). Niezgodził się tylko z powodu niskiego prestirzu mojej drurzyny. Jakim to cudem klub z takimi sukcesami ma za mały prestirz?

chinczyk Partyzant

13.02.2006 23:46    #8117     Sufler - Porady do gry - update do cm03/04
wpisz w google nazwe managera i moze ci znajdzie, moim zdaniem juz raczej nie znajdziesz. Ja w cm-a 03/04 nie gram gdzies od roku, w fm-a 05 nie grałem bo nikt nie mial, teeraz mam fm-a06 i jestem zachwycony!!

parachutes Młody aktywista

06.02.2006 21:27    #8118     Sufler - Porady do gry - Własne zdjęcie
ej, ale jak chcesz mozesz dodac swoje zdjecie jako pilkarza jak go sobie wyedytujesz i stworzysz, ale jako managera chyba nie bardzo wiem czy sie tak da [:
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Proletariat

06.02.2006 19:50    #8119     Sufler - Porady do gry - Własne zdjęcie
Czy jest możliwość wstawienia własnego zdjęcia do gry.
Tak żeby pojawiało się w gdy klikne na swój profil managera, tak jak jest z piłkarzami. Czy to jest możliwe jak tak to jak to zrobić. Zgóry dzięki za odpowiedź.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
06.02.2006 00:25    #8120     Sufler - Porady do gry - zdjecia graczy
w katalog z gra np Football manager 2006/data/graphics/pictures/players/nazwa kraju/nazwa zespolu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution