Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Łunio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2006 02:50    #8091     Sufler - Porady do gry - jak powiększyć piłke?
A mi się wydaje że sie da powiększyć piłke ale niestety nie pamiętam jak :P Jedyne co mi świta to to że trzeba bylo coś wpisać we właściwościach>element docelowy>(ja mam tak:P)"D:GryFootball Manager 2006fm.exe" -........... i właśnie dalej nie wiem

88borek Partyzant

dwie drużyny rozstawione:
88Borek-Newcastle United (neo 256)
Clikacz-Liverpool FC (radio 126)

...
czekamy na pozostałych 3 managerów, z jakimś porządnym netem mam nadzieję :)

gosc Partyzant

23.03.2006 08:38    #8093     Sufler - Porady do gry - Pogoń Szczecin
Ronaldo, Ronaldinho, Ronaldao...rozbrajaja mnie takie tematy :-). Po co sleczec godzinami nad managerem, skoro nie chce sie samemu nic w nim robic? :-)

lukas Partyzant

22.03.2006 14:29    #8094     Sufler - Porady do gry - Aktualnosci
ej milten jakbys nachwile w to pogral (wlasnie tylko jakbys w to pograł) to bys zrozumial co to jest za najlepsza giera!! i bys nie pisal takich glupot ;d naprawde załuj ze niegrasz w managery!! a szczególnie teraz w football manager 2006 i pozdro dla wszystkich fanów najlepszej gry na swiecie !! Football Manager 2006!!! 3-majcie sie !!

Milten Partyzant

22.03.2006 12:34    #8095     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A bym zapomnial proponowal bym zrobic gre Borek Manager 2007 zapewne byla by ona bardziej dynamiczna :) a o co mi biega to wie tylko jeden administrator z tego forum !!!:D

Maszyk Partyzant

21.03.2006 15:51    #8096     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
Prosze ja nie moge pomozcie jakos Zrobilem wszystko wedlug waszych wskazowek w Fm Scout Chodzi mi save czyli jest save dobry. wywaliłem wszystko co bylo zwiozane z managerem oprocz savow ktore schowalem w innym folderze. Pokoleji Instalka itp.Zainstalowalem patche wlanczam gre i wczytuje moj save z 2011 r i dalej to samo "Gra nie moze byc wczytana" Plz pomozcie nie chce mi sie znowu tyle grac ;(;(

Maszyk Partyzant

21.03.2006 15:51    #8097     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
Prosze ja nie moge pomozcie jakos Zrobilem wszystko wedlug waszych wskazowek w Fm Scout Chodzi mi save czyli jest save dobry. wywaliłem wszystko co bylo zwiozane z managerem oprocz savow ktore schowalem w innym folderze. Pokoleji Instalka itp.Zainstalowalem patche wlanczam gre i wczytuje moj save z 2011 r i dalej to samo "Gra nie moze byc wczytana" Plz pomozcie nie chce mi sie znowu tyle grac ;(;(

Rafael089 Partyzant

21.03.2006 07:48    #8098     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
Kiedy odpalam sobie managera i zaczynam nowy sezon wszystko jest ok do ostatnich dni sierpnia (28-29) wtedy jak chcę zapisać grę to mi wyskakuje że napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta plik z informacjami zostanie utworzony.....NIE WIEM CO ROBIĆ POMOCY!!!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
18.03.2006 08:00    #8099     Sufler - Porady do gry - Zmiana budzetu placowego
Zwiekszyc moze zarząd, ewentualnie mozesz sie o to do niego zwrócic (Manager -> Zaufanie -> Złóż prośbę do zarządu). Żeby móc zatrudnic kolejnego zawodnika i nie przekroczyc budżetu płacowego pozostaje sprzedać jednego bądź kilku swoich piłkarzy.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
18.03.2006 05:48    #8100     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zainstalować łatki
OK, zrob tak. Przede wszystkim sprawdz jaka wersje gry masz zainstalowana ;) Czysta wersja to 6.0.0
Teraz po kolei przejdz do menu Start/Uruchom i wpisz regedit. Tam wejdz do folderu HKEY_CURRENT_USER/Software/Sports_Interactive_Ltd/Installs/Football Manager 2006 - ten ostatni masz miec podswietlony. Po prawej strony powinienes widziec wartosci Path i Version. Ta druga zmien recznie (kliknij na niej dwukrotnie) na swoja wersje gry (wpisz np. "6.0.0" - bez cudzyslowow), pierwsza mozesz zmienic ewentualnie na sciezke do glownego katalogu gry (warto miec czasem podana dobra sciezke :>;). Teraz nie powinno juz byc problemu z instalacja patcha.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.